D900

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
systemize
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 10. Jun 2006. 20:33

D900

Post od systemize »

Zna li itko, kad izlazi d900 i otprilike kolika bi mu bila cijena? I ako netko zna; kako sa d500 prebacivati i stavljati u arhivu sms poruke. To se ne može raditi preko MS Qutlooka

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

D900 je najavljen sada u junu 2006 god..Cena se josh ne zna,strpi se malo... 8)

D500 ? Mozda preko PC Studia ?

systemize
Novajlija
Novajlija

Post od systemize »

Ima taj program Studio ali on je napravljen samo za povezivanje preko kabla, a mene zanima preko bluetootha. Imam program sto dodje ali preko njega mogu prebacivati slike, video i mp3 a ne i sms. I posto vidim da dobro poznajesh, moze li se promjeniti navigacijska tipka na D500, skroz mi je izgrebana i sad prolazi svetlost kroz nju pa ruzno izgleda u mraku. Skroz me zivcira bar dok ne izadje D900 :)

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Da,deshava se da se skroz izguli...To bi trebao da pitash po servisima,dal mogu da nabave taj navigacioni kursor...a vrlo moguce da imaju sa nekog havarisanog D500 pa da ti samo zamene... :wink:

systemize
Novajlija
Novajlija

Post od systemize »

U velikoj nestrpljivosti, dok očekujem izlazak D900 i X820, iskoristit ću priliku da popljujem dosadašnje samsunge, isključivo D500 kojeg trenutno posjedujem. Pa krenimo redom, šta ne bi volio vidjeti na novijim modelu:
1. Najviše boli što preko velikog i kvalitetnog ekrana ne može se ni jedna slika pa čak i ona koja se stavi na pozadinu prikazati preko cijelog ekrana.Pa to može i prestari T610. Smeta što se svaka slika uslikana smanji na 176x144 pa izgleda lošije nego kod i godinu dana stariji mobitela (naravno dok se ne prebaci na računalo). Vidim da su uočili ovu manu, pa valjda će se slike moči pregledavati preko cijelog ekrana na dolazećem D900 i X820.
2. Za zvuk poruke može se staviti samo 10-tak instaliranih melodija koje brzo dosade
3. Ne mogu se kreirati novi folderi čak ni kod sms-ova
4. Veća rezolucija videa od standardni prokleti 176x144 bi dobro došla, kako bi se mogao gledati preko cijelog ekrana
5. Kod slikanja čak i najmanji pokret u kadru kvari sliku, što se često u praksi događa, također slikanje u zatvorenim prostorijama ili s manje svjetlosti su ispod prosjeka
6. Kod dodamo kontaktu sliku jedva se i vidi slika kada nas zove
7. Nema radija (hajde to se može i oprostiti)
Možda sam malo prezahtjevan ali sve ostalo je za pohvalu posebno kvaliteta izrade

Vulle_NS
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jul 2005. 23:33

Post od Vulle_NS »

systemize, ne verujem da ce samsung ikada to ispraviti(pocnimo od toga da ne moze da vibrira i zvoni u isto vreme)... :( A ako ti je do svega ovoga zaista stalo,predji na neku noviju symbian nokiu ili SE. :)
MNJIH!

systemize
Novajlija
Novajlija

Post od systemize »

Mora puno toga poradit taj samsung,sto se tice opcija.Onaj SE W810 mi je odlican,ali izgled i kvaliteta izrade nisu dorasle opcijama, a i nokia mi je prevelika a da ne govorim o tezini. Nista moram se strpiti jos koju godinu da naprave nesto i za mene :) :wink:

capitano
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 18. Avg 2006. 16:16

Post od capitano »

Imam ovaj tel vec tri dana i jako sam zadovoljan, mobitel je prava sminka al ogroooman minus i nedostatak vrijedan mjenjanja samog telefona je baterija, ja ne znam jel se meni nesto potrefilo al baterija jedva moze da mi izgura na dan :uhuh: tako ako bilo sta znate o tome i sta da radim molim vas da mi napisete, ja sam je cak dva puta punio po 12 sati ugasenog i malo se poboljsalo al nebudel mogo bar dva dana puna izdrazati to nije to...
mozel se desiti da je bas ova baterija nesto fals iako je telefon nov glanc !

mrm
Banned
Pridružio se: Sre, 10. Maj 2006. 23:09

Post od mrm »

Da li je ovaj tel opravdao ocekivanja?Na stranim sajtovima sam nasao da treba da izadje D870 koji lici na D820 al ima funkcije kao D900,razmisljam da uzmem D900 al me pokolebao ovaj problem sa bat.Da li da cekam D870?Molim za misljenje.Hvala :blinky:

Odgovori