D900
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ima taj program Studio ali on je napravljen samo za povezivanje preko kabla, a mene zanima preko bluetootha. Imam program sto dodje ali preko njega mogu prebacivati slike, video i mp3 a ne i sms. I posto vidim da dobro poznajesh, moze li se promjeniti navigacijska tipka na D500, skroz mi je izgrebana i sad prolazi svetlost kroz nju pa ruzno izgleda u mraku. Skroz me zivcira bar dok ne izadje D900 

U velikoj nestrpljivosti, dok očekujem izlazak D900 i X820, iskoristit ću priliku da popljujem dosadašnje samsunge, isključivo D500 kojeg trenutno posjedujem. Pa krenimo redom, šta ne bi volio vidjeti na novijim modelu:
1. Najviše boli što preko velikog i kvalitetnog ekrana ne može se ni jedna slika pa čak i ona koja se stavi na pozadinu prikazati preko cijelog ekrana.Pa to može i prestari T610. Smeta što se svaka slika uslikana smanji na 176x144 pa izgleda lošije nego kod i godinu dana stariji mobitela (naravno dok se ne prebaci na računalo). Vidim da su uočili ovu manu, pa valjda će se slike moči pregledavati preko cijelog ekrana na dolazećem D900 i X820.
2. Za zvuk poruke može se staviti samo 10-tak instaliranih melodija koje brzo dosade
3. Ne mogu se kreirati novi folderi čak ni kod sms-ova
4. Veća rezolucija videa od standardni prokleti 176x144 bi dobro došla, kako bi se mogao gledati preko cijelog ekrana
5. Kod slikanja čak i najmanji pokret u kadru kvari sliku, što se često u praksi događa, također slikanje u zatvorenim prostorijama ili s manje svjetlosti su ispod prosjeka
6. Kod dodamo kontaktu sliku jedva se i vidi slika kada nas zove
7. Nema radija (hajde to se može i oprostiti)
Možda sam malo prezahtjevan ali sve ostalo je za pohvalu posebno kvaliteta izrade
1. Najviše boli što preko velikog i kvalitetnog ekrana ne može se ni jedna slika pa čak i ona koja se stavi na pozadinu prikazati preko cijelog ekrana.Pa to može i prestari T610. Smeta što se svaka slika uslikana smanji na 176x144 pa izgleda lošije nego kod i godinu dana stariji mobitela (naravno dok se ne prebaci na računalo). Vidim da su uočili ovu manu, pa valjda će se slike moči pregledavati preko cijelog ekrana na dolazećem D900 i X820.
2. Za zvuk poruke može se staviti samo 10-tak instaliranih melodija koje brzo dosade
3. Ne mogu se kreirati novi folderi čak ni kod sms-ova
4. Veća rezolucija videa od standardni prokleti 176x144 bi dobro došla, kako bi se mogao gledati preko cijelog ekrana
5. Kod slikanja čak i najmanji pokret u kadru kvari sliku, što se često u praksi događa, također slikanje u zatvorenim prostorijama ili s manje svjetlosti su ispod prosjeka
6. Kod dodamo kontaktu sliku jedva se i vidi slika kada nas zove
7. Nema radija (hajde to se može i oprostiti)
Možda sam malo prezahtjevan ali sve ostalo je za pohvalu posebno kvaliteta izrade
Imam ovaj tel vec tri dana i jako sam zadovoljan, mobitel je prava sminka al ogroooman minus i nedostatak vrijedan mjenjanja samog telefona je baterija, ja ne znam jel se meni nesto potrefilo al baterija jedva moze da mi izgura na dan
tako ako bilo sta znate o tome i sta da radim molim vas da mi napisete, ja sam je cak dva puta punio po 12 sati ugasenog i malo se poboljsalo al nebudel mogo bar dva dana puna izdrazati to nije to...
mozel se desiti da je bas ova baterija nesto fals iako je telefon nov glanc !

mozel se desiti da je bas ova baterija nesto fals iako je telefon nov glanc !