X660 pomoc
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
X660 pomoc
Ljudi pomagajte!!! Vec nekoliko meseci trazim USB kabel za ovaj fon ali bzuspesno. Postoji li uopste kabel i gde ima da se kupi? Drugo pitanje:kada se poveze komp sa fonom preko irda porta sve normalno funkcionise kao i sa kabelom?
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
Naravno da postoji USB za ovaj fon,al nisam siguran gde ga 100% ima,ako neko zna nek napise,do tada bih ti preporucio da uzmes oglase i da nazoves nekoliko radnji,bas mi je cudno da nigde nema da se kupi!
Sto se tice irda porta,sve najnormalnije funkcionise kao i sa kablom samo sto je transfer podataka znatno sporiji!

Sto se tice irda porta,sve najnormalnije funkcionise kao i sa kablom samo sto je transfer podataka znatno sporiji!

Posto sam u medjuvremenu kupila digitalac, evo prodajem moj usb kabl. Ako nekog zaista interesuje neka mi posalje PP da bi se dogovorili. Kabl je nov i nekoriscen.
- b_udder::
sledeći put koristi male oglase koji se nalaze ovde