X660 pomoc

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Mister_D
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 20. Okt 2005. 01:27

X660 pomoc

Post od Mister_D »

Ljudi pomagajte!!! Vec nekoliko meseci trazim USB kabel za ovaj fon ali bzuspesno. Postoji li uopste kabel i gde ima da se kupi? Drugo pitanje:kada se poveze komp sa fonom preko irda porta sve normalno funkcionise kao i sa kabelom?

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Naravno da postoji USB za ovaj fon,al nisam siguran gde ga 100% ima,ako neko zna nek napise,do tada bih ti preporucio da uzmes oglase i da nazoves nekoliko radnji,bas mi je cudno da nigde nema da se kupi! :roll:
Sto se tice irda porta,sve najnormalnije funkcionise kao i sa kablom samo sto je transfer podataka znatno sporiji! ;)

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Trebalo bi da bude u Roaming prodavnicama... :wink:

mirka
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 12. Avg 2006. 13:12

Post od mirka »

Ja sam ga kupila u gore navedenoj prodavnici pre jedno tri nedelje. Nazalost nisam uspela da povezem fon i komp...jednostavno ne ide. Mogu ti reci da mu je cena paprena za usb, posebno ako nije zadovoljio ono sto treba. Verovatno ima neka caka za povezivanje koju ja neznam.....

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa jeste dosta komplikovano ga povezati i treba se preznojiti a cena u Roamingu nije ni malo naivna...

mirka
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od mirka »

E Dexter lepo mi to napisa :wacko:
Znam vec da je komplikovano, al ajde reci mi u cemu je stos..... :lol:

wladanman
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 06. Sep 2006. 18:04

Post od wladanman »

Nisam stigao da eksperimentišem sa kablom, ali mi ga je brat doneo iz Banja Luke i tamo košta red veličina negde oko 1000,00 din, a ovde je koliko sam gledao na roamingovom sajtu 2440,00 csd.znači maltene za razliku u ceni možeš da sedneš na bus i da vidiš Banja luku i kupiš kabl

Mister_D
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 20. Okt 2005. 01:27

Post od Mister_D »

Ljudi jos uvek nisam nasao kabel za fon a zvao sam sve prodavnice, ili nema ili je preskupo. Ako neko hoce da proda kabel neka se javi ovde.
Pozdrav svima.

mirka
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od mirka »

Posto sam u medjuvremenu kupila digitalac, evo prodajem moj usb kabl. Ako nekog zaista interesuje neka mi posalje PP da bi se dogovorili. Kabl je nov i nekoriscen.
  • b_udder::
    sledeći put koristi male oglase koji se nalaze ovde :uhuh:

Odgovori