Juce sam kupio ovaj tel i sa njim dobio usb prikljucak i cd.Ali kada probam da instaliram usb wizard pocne da trazi softver po internetu i ne moze da ga nadje.
Zna li neko mozda gdje mogu da skinem usb softver za d600?
Usb softver za d600
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
pc studio mozaes naci ovde www.roaming.co.yu/site/articles.php?id=28
btw to sa usb kablom ti je igra bez granica, lepo kupi BT i resio si svoje probleme cak je i brzina prenosa mLogo veca,

btw to sa usb kablom ti je igra bez granica, lepo kupi BT i resio si svoje probleme cak je i brzina prenosa mLogo veca,

- Radmajster
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 08. Sep 2006. 10:38
- Radmajster
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 08. Sep 2006. 10:38
Znaci ako sam vas dobro razumeo potrebno je samo staviti bt na komp i bez bilo kakvih instalacija slati muziku igrice i ostalo na fon
posto koristim komp u internet centru zbog protoka ali oni ne daju bilo sta da se instalira pa nisam mogao da koristim usb
a sve vreme sam mogao da downlodujem da sam imao bt da ga prikacim

Dexter,
Dexter pomagaj ako boga znas
kupio sam d 600 i pokuso da ga preko usb kabla povezem sa kompom
instaliro sam prvo sve sa cd-a pa kad mi je reko da prikacim tel to sam i uradio
medjutim nece da ga prepozna nikako
u konesn vizardu ceka po pola sata da ga prepozna
onda sam skino sa neta pc studio verziju 3.1 i isto, nece da prepozna
inace imam IBM lap top i kako sam vidio da ima veze usb port,ja mislim da imam 2:0 usb ako je to bitno
sta da radim i kako da rijesim problem
hvala
Dexter pomagaj ako boga znas
kupio sam d 600 i pokuso da ga preko usb kabla povezem sa kompom
instaliro sam prvo sve sa cd-a pa kad mi je reko da prikacim tel to sam i uradio
medjutim nece da ga prepozna nikako
u konesn vizardu ceka po pola sata da ga prepozna
onda sam skino sa neta pc studio verziju 3.1 i isto, nece da prepozna
inace imam IBM lap top i kako sam vidio da ima veze usb port,ja mislim da imam 2:0 usb ako je to bitno
sta da radim i kako da rijesim problem
hvala