Dodeljivanje slike kontaktu iz imenika na D 600?

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Skajnet
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 23. Apr 2006. 10:58

Dodeljivanje slike kontaktu iz imenika na D 600?

Post od Skajnet »

Pozdrav,
Ovo sam procitao u kompletnom testu za D 600 na ovom sajtu:

"Kada Vas zove neko kome ste dodeliti sliku u imeniku ta slika će biti prikazana preko celog ekrana."

Medjutim,ja ne znam kako da aktiviram ovo,jer kod mene nije cela slika preko ekrana,vec samo mala slika na sredini ekrana?

O cemu se radi,velicina slike mora biti u nekoj rezoluciji koja je default za ovu funkciju ili ne?

Svi kontakti su mi u phone memoriji,nemam ih na SIM....

Nebojsa 30
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 17. Jan 2007. 08:29

Post od Nebojsa 30 »

I ja sa z400v imam isti problem, slika je extra mala, toliko je mala da prakticno ne sluzi nicemu. I ja bih voleo da saznam resenje (ako ga ima) za moj samsung?

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Hmm,mislim da ne moze da bude preko celog ekrana,izbaci vam tu malu slichicu i to je to...Barem kod prethodnih modela je tako bilo...

dojlimi
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:35

Post od dojlimi »

ja mislim da je fora sa rezolucijom slike koju treba dodeliti imenu elem probajte da napravite slicicu npr. u acdsee-u u rezoluciji 200x200 ili tako nesto pa probajte nista ne kosta
A N D R O I D

Skajnet
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 23. Apr 2006. 10:58

Post od Skajnet »

Probao sam u rezoluciji 320x240,koliko je i rezolucija ekrana,medjutim ne moze da prikaze veliku sliku.

A citao sam u predstavljanju telefona na ovom sajtu da moze,pa se pitam da li je greska autora teksta u pitanju ili zaista ima neka fora u vezi prikaza slike na celom ekranu? :wacko:

dojlimi
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:35

Post od dojlimi »

Skajnet, probaj sa identicnom rezolucijom npr. 200x200
A N D R O I D

Odgovori