servis za Samsung-a

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
ruzica
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 20:23

servis za Samsung-a

Post od ruzica »

Da li neko zna da li u Beogradu postoji neki ovlasceni servis za Samsung telefone, jer mi nije dobra baterija, a prodavnica koja mi je prodala telefon, pre 10 dana, nema baterije, pa ne mogu da mi zamene. :dry:

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Zbog chega mislish da ti nije dobra baterija?!Ovlashceni distributer za Samsung je Roaming,a tamo je baterija chinimi se oko 2500 - 3000 din. tako da... :roll:

ruzica
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od ruzica »

Puni mi se telefon celu noc i jos se puni, otisla sam u prodavnicu i dali mi novi punjac, kad sam ukljucila da punim, telefon nije reagovao, nego sam trazila polozaj punjaca i uticnice kad pocinje sa punjenjem, posle 15 min, videla sam da ne puni pa sam opet "dzarala" punjac i uticnicu. Zato sam mislila da je baterija problem.

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Hmm,a da tebi nisu otishli konektori na telefonu?!Shto ne skoknesh do grada u neki servis i pitash u chemu je problem a i u servisu sigurno imaju neku Samsung bateriju pa nek ubace da provere da li je to u pitanju... :wink:

ruzica
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od ruzica »

ali telefon mi je jos u garanciji, kupila sam ga pre 10 dana, a rekli su mi da nemaju bateriju, i dali mi punjac :wacko:

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Pa shto im nisi demonstrirala problem odmah u servisu?Poshto je nov fon onda teshko da su konektori,nije mi jasno shto nisu probali da stave bateriju sa nekog drugog samsung telefona da vide chisto da li je do baterije?Koji je model telefona u pitanju?

ruzica
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od ruzica »

Z400, nisu imali taj model telefona i nisu mogli da mi stave bateriju, rekla sam im ja sve to ali tako su izgledali nemocno da bilo sta urade. pa ne znam dal da im pricam pricu o inspekciji :D

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Ruzice , ne daj samo da te izvacare ni slucajno . bori se da ti telefon ako treba i zamene ili vrate pare . pozovi inspekciju i raspitaj se , jer to malo ljudi zna i zato trgovci to iskoriscavaju , a to je da ti imas pravo po zakonu da dobijes pare nazad bez obzira da li ti je telefon pokvaren prodat ili ne . cak i da je sve u redu sa njim , mozes da trazis pare nazad jer ti ne odgovara na primer . pomeni im inspekciju da bi se malo uprpili a ako to ne odreaguje , slobodno idi sa telefonom i svim racunima , u inspekciju i prijavi ih . zamoli da dodju sto pre . ako imas neku vezu , jos bolje . odgovorno ti tvrdim da na osnovu tvog slucaja sto si izlozila, imas sva prava da trazis pare nazad . raspitao sam se licno . i prijateljica je imala neki takav slucaj pri kupovini telefona i kad im je podviknula da nije zadovoljna njihovim uslugama i da trazi pare nazad , da bi telefon kupila negde drugde , pokusali su da izvdraju ali je pred njima pozvala inspekciju i pricala sa dezurnim i ovi su brze bolje vratili pare samo da ovi ne dolaze . 8)

znaci za svaku kupljenu robu , covek ima pravo po zakonu da trazi povracaj novca , nema veze koja je roba ili sto mozda neka radnja napise NE VRACAMO NOVAC na primer . to su napisali nezakonito i nema podrsku u zakonu . 8)

pozdrav Vlada
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

ruzica
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od ruzica »

hvala Vlado, pokusacu da se "naljutim" pa da im sve to kazem. I ovako su me prebacivali sa kolege na koleginicu :smutny:

Odgovori