razlika izmedju sivog i crnog z400.

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
sapi91
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 00:33

razlika izmedju sivog i crnog z400.

Post od sapi91 »

Moze li neko da mi objasni kakva je razlika izmedju crnog i sivog z400 kada sam ih uporedjivao crni ima krupniju tipkovnicu i drugaciji meni. u svim prodavnica je crni skuplji??? kakve jos postoje razlike? koji je bolji?

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Razlika je u tome sto je jedan skinut sa mreze (vodafone, i to sivi), dok crni nije. Ako planirash da kupish z400, kupi crni.

Toliko...
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

sapi91
Novajlija
Novajlija

Post od sapi91 »

nemoj lupati gluposti nema to veze dali je skinut sa mreze ima i crni sam tim mreze a i ma i sivi original! nekontam sta si hteo da kazes?

Milos!1!
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 21. Feb 2007. 10:55

Post od Milos!1! »

Pa valjda su isti... meni moze viti drugaciji ako je skinut sa mreze kao sto je dario rekao... skuplji moze biti samo ako je redji... moja keva ima e900 zlatni,i dosta je skupji i od pink i crnog,a isti su po funkcijama

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@sapi91: za crnog nisam znao da ima i sa tim mreze, ali beli je skinut sa vodafona i zato ima "drugaciji meni" od crnog. A ako je crni skinut sa TIM mreze, najverovatnije da nije bitno promenjen izgled menija nego kod "cistog" samsunga (ali sigurno ima izmenjenu jednu ili dve ikonice).

I dalje ti kazem da kupujesh crni! I da pripazish na ponasanje!

Milos!1!
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 21. Feb 2007. 10:55

Post od Milos!1! »

A kakve veze ima maska sa bilo cime? valjda i jedan i drugi mogu biti skinuti sa mreze... ili se varam?

sapi91
Novajlija
Novajlija

Post od sapi91 »

oba mogu biti skinuti sa mreze.
za crni si u pravu najverovatnije cu ga kupiti! samo komentarisem zasto je skuplji i redji!

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Hmm,kao prvo crni Z400 je redji jer vecina ljudi naruchuje sivi a medju njima dosta devojaka tako da radnje slabo i poruchuju crni...Shto se tiche skidanja sa mreze,ne mora da znachi da je sivi vodafon poshto sam video razne varjante sivog i to sa raznih drugih mreza a chak mislim da je i bilo chistih...

NewUser
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 17. Mar 2007. 16:02

Post od NewUser »

ja sam trazio crni i na kraju sam odustao i uzeo srebrni/sivi, jer je ili bio previse skup ili ga uglavnom nije bilo... a inace nije skinut ni sa vodafona, niti tima vec sa nekog optusa valjda iz spanije....

sapi91
Novajlija
Novajlija

Post od sapi91 »

da znam poznati su ti problemi da je crni jako redak moj frend je poludeo za crnim i na kraju sav izfrustriran kupi sivi i to jos sa tog optus (australiska mreza) i popizdi neradi mu mobile tv i jos neke aplikacija.

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Hm,evo Telekom bash deli u paketima crni Z400..Tako da,samo treba malo da se potrudite da ga nadjete...

Odgovori