razlika izmedju sivog i crnog z400.
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
razlika izmedju sivog i crnog z400.
Moze li neko da mi objasni kakva je razlika izmedju crnog i sivog z400 kada sam ih uporedjivao crni ima krupniju tipkovnicu i drugaciji meni. u svim prodavnica je crni skuplji??? kakve jos postoje razlike? koji je bolji?
Razlika je u tome sto je jedan skinut sa mreze (vodafone, i to sivi), dok crni nije. Ako planirash da kupish z400, kupi crni.
Toliko...
Toliko...
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
@sapi91: za crnog nisam znao da ima i sa tim mreze, ali beli je skinut sa vodafona i zato ima "drugaciji meni" od crnog. A ako je crni skinut sa TIM mreze, najverovatnije da nije bitno promenjen izgled menija nego kod "cistog" samsunga (ali sigurno ima izmenjenu jednu ili dve ikonice).
I dalje ti kazem da kupujesh crni! I da pripazish na ponasanje!
I dalje ti kazem da kupujesh crni! I da pripazish na ponasanje!
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Hmm,kao prvo crni Z400 je redji jer vecina ljudi naruchuje sivi a medju njima dosta devojaka tako da radnje slabo i poruchuju crni...Shto se tiche skidanja sa mreze,ne mora da znachi da je sivi vodafon poshto sam video razne varjante sivog i to sa raznih drugih mreza a chak mislim da je i bilo chistih...