Novi sam na forumu i prvo moram da pohvalim uredjivace na kvalitetu.
Kupio sam d900 sa mem.karticom og 1gb.Procitao sam na forumu kako ne mogu da prebacim muziku direktmo na mem.karticu vec na telefon.Kako nisam ekspert sza ove stvari,moze li neko da mi objasni kako poslije sa mem.telefona da prebacim muziku ma mem.karticu.
Hvala unaprijed.
Prebacivanje muzike pc-telefon-mem.kartica
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
ima fora direktno na memorijsku . moras prvo da u phone settings - usb settings - da oznacis "mass storage" i onda kad preko usb-a spojis telefon sa PC-em , otvorice ti se memorijska kartica a ne memorija na telefonu . i tada samo kopiras file sa PC-a na memorijsku . tada telefon radi kao usb flash .
kada telefon skines sa PC-a , vraca se na modem funkciju i ako bi tada prikljucio na PC , video bi samo phone memory . a ne memorijsku .
pozdrav Vlada

kada telefon skines sa PC-a , vraca se na modem funkciju i ako bi tada prikljucio na PC , video bi samo phone memory . a ne memorijsku .
pozdrav Vlada
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas