Slusalice za W800i - gde kupiti?

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

e imaju slusalice original,za k750i i w800,da se uzmu u radnji telekom + ,ta radnja ima sve delove za sonyericsson,nokia,i ostale telefone.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Nisu original.......... i ne valjaju nista. Bolje je od starih praviti ulaz za 3.5mm i kupiti neke besne sluske za skoro iste pare.

pOz 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

aj dario napisi mi tutor za pravljenje onog sto si ti uradio,i posalji mi na pp,jer ocu da uradim sa mojim sluskama.

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

bas steta :( i lejmio sam i budzio ali nije to to ako recimo imas w seriju i nemas te original sluske...bas bedak sto ne mogu nigde da se nadju ovde kod nas :shock:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Ja stojim iza tog i tvrdim da su u telekom + ,original sluske,kostaju 15e,nije sad zbog cene da izgleda da su original,ali ja mislim.Kome nije tesko neka ode da vidi.

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@milan91: ti tvrdi koliko hocesh, ali ja sam imao to u ruke (a i u usima). Dobijesh u obicnoj kesici (na kojoj ni Sony Ericsson ne pishe), pishe valja MAXELL (uglavnom neki HI TECH MADE IN CHINA :D), zvuk je i previshe neko SHIT (bolje se cuju moje original sluske koje sam dobio sa k750, i to ne malo, nego mnoooogo bolje).
.... itd.. itd.... odustani od verovanja da je to Original, pisalo bi u cenovniku pored proizvoda (ORIGINAL) :)

@fain2daniel: ne kontam sta nije to to... stavi moje slike na telefon, idi u Sava Elektroniks i pokazi im sta hocesh, znaju oni sta treba da rade jer su vec radili meni. Ako ti trebaju "falsh" sluske, imas u mobile market-u (u centru, pored menjacnice Teddy) valjda za 600 din (ne secam se tacno).

POZ
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Dario (asdf) thanx :wink: ali ja samo kazem za one koji imaju w seriju das (nije to to)a ja je nemam ali planiram je probati u bliskoj buducnosti..... idem ovih dana kod save da vidim ali mi i dalje trebaju sluske sa kojima cu slusati ziku tj. koje cu utaknuti u onaj adapter sto mi sava odradi :disgust: znas li mozda gde bih u gradu imao neku ok varijantu dobrih sluski tipa:cena-performanse??thanx again :wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

altas
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 19. Jan 2006. 15:39

Post od altas »

ako se ovde radi o slusalicama HPM-70 ( one koje idu uz W800), da su original - e to vec smrdi... jer su u celom svetu original 40 €, a kod nas 15 €...

Braveheart
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 06. Jun 2007. 14:19

Post od Braveheart »

A zamislite moju pricu.Izgubio sam samo jednu gumicu(srednji par) i kao da nemam sluske.Dzaba meni sto sam kupio fon kod proverene radnje i sto sam dobio tri para gumica kad ja koristim samo srednje a jednu sam gumu izgubio.Naravno sad trazim nekoga da mi proda jednu bednu gumicu,ili mozda nekoga ko je izgubio ili ce izgubiti manju ili vecu gumicu pa da napravimo neku razmenu

Odgovori