Slusalice za W800i - gde kupiti?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Nisu original.......... i ne valjaju nista. Bolje je od starih praviti ulaz za 3.5mm i kupiti neke besne sluske za skoro iste pare.
pOz
pOz

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- MilančeBGD
- Expert
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- MilančeBGD
- Expert
@milan91: ti tvrdi koliko hocesh, ali ja sam imao to u ruke (a i u usima). Dobijesh u obicnoj kesici (na kojoj ni Sony Ericsson ne pishe), pishe valja MAXELL (uglavnom neki HI TECH MADE IN CHINA
), zvuk je i previshe neko SHIT (bolje se cuju moje original sluske koje sam dobio sa k750, i to ne malo, nego mnoooogo bolje).
.... itd.. itd.... odustani od verovanja da je to Original, pisalo bi u cenovniku pored proizvoda (ORIGINAL)
@fain2daniel: ne kontam sta nije to to... stavi moje slike na telefon, idi u Sava Elektroniks i pokazi im sta hocesh, znaju oni sta treba da rade jer su vec radili meni. Ako ti trebaju "falsh" sluske, imas u mobile market-u (u centru, pored menjacnice Teddy) valjda za 600 din (ne secam se tacno).
POZ

.... itd.. itd.... odustani od verovanja da je to Original, pisalo bi u cenovniku pored proizvoda (ORIGINAL)

@fain2daniel: ne kontam sta nije to to... stavi moje slike na telefon, idi u Sava Elektroniks i pokazi im sta hocesh, znaju oni sta treba da rade jer su vec radili meni. Ako ti trebaju "falsh" sluske, imas u mobile market-u (u centru, pored menjacnice Teddy) valjda za 600 din (ne secam se tacno).
POZ
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
Dario (asdf) thanx
ali ja samo kazem za one koji imaju w seriju das (nije to to)a ja je nemam ali planiram je probati u bliskoj buducnosti..... idem ovih dana kod save da vidim ali mi i dalje trebaju sluske sa kojima cu slusati ziku tj. koje cu utaknuti u onaj adapter sto mi sava odradi
znas li mozda gde bih u gradu imao neku ok varijantu dobrih sluski tipa:cena-performanse??thanx again 

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 06. Jun 2007. 14:19
A zamislite moju pricu.Izgubio sam samo jednu gumicu(srednji par) i kao da nemam sluske.Dzaba meni sto sam kupio fon kod proverene radnje i sto sam dobio tri para gumica kad ja koristim samo srednje a jednu sam gumu izgubio.Naravno sad trazim nekoga da mi proda jednu bednu gumicu,ili mozda nekoga ko je izgubio ili ce izgubiti manju ili vecu gumicu pa da napravimo neku razmenu