HPM - 70

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Pa dogovori se sa nekim pa se menjajte,evo na jednom hrvatskom forumu covek je izgubio onu najmanju i sad nema,da si blizi pa da mu posaljes tvoju manju,a on tebi da srednju :wink: :roll:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

djape48
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 05. Jun 2007. 13:19

Post od djape48 »

Citam ja tako vase komentare i ne nalazim se ni u jednom problemu. Srednje gumice mi odlicno pasuju, pa rezervne nisam ni probao, ne pojacavam puno preko sredine (samo kad je tisa pesma i kad sam raspolozen za glasnu muziku, ali ne na max :shock: ), sluske sam cesto nosio sklupcane u dzepu i izgledaju mi prilicno izdrzljive, vakuum u usima :blinky: :o :uhuh: I za kraj jedan u mom slucaju koristan savet: ne gurajte bubice bas do kraja, primetio sam da kad ih maksimalno nabijem oslabi bas, znaci znaci gurnem ih tek toliko da mi ne ispadaju. Ali kao sto kljaja vec rece: usna skoljka se razlikuje od coveka do coveka...
w810 + 8GB

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

djape48, ja kad gurnem do kraja meni tek onda bas radi kako treba a da bi bas radio gumica treba dihtovat sa uhom a kad dodje do dihtovanja i slusalice krene van, tada dolazi do vakuma, tacnije, kad je vadis iz uha treba biti pazljiv jer se stvara vakum a ako vakuma nema onda ne dihtuje gumica a ako ne dihtuje... nista od bassa

Braveheart
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 06. Jun 2007. 14:19

Post od Braveheart »

Ma nemoguce da od svih ljudi koji su kupili W seriju u Srbiji svi koriste srednji par.Ajde javite se bre da imate rezervni par ako hocete(manji i veci).Smorio sam se bez slusanja muzike dok sam napolju

n3mke@
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 24. Avg 2006. 10:42

Post od n3mke@ »

ma najbolje sluske su sennheiser... Ko je probao zna o cemu pricam! Mada, ni altec lansing nisu lose, jako dobar kvalitet. Sennheiser ima naj. modele za 20-ak eura.
5800 XM

djape48
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 05. Jun 2007. 13:19

Post od djape48 »

Malo sam eksperimentisao sa sluskama, menjao gumice, samo srednje mi odgovaraju (pretpostavljam da su male za decu a velike za vanzemaljce :lol: ), probao da nabijem bubice jos dublje u usi nego ranije sto nije dovelo do poboljsanja kvaliteta zvuka, a bogami ni do vakuuma... Pa sam se setio da negde u fioci imam Sonijev vokmen (kasetas naravno :) ), reko aj da uporedim na njemu njegove standardne sluske sa HPM-70. Ljudi razlika je oooogroomnaaaaa. Kao da si sa First mini linije presao na recimo Yamaha pojacalo i zvucnike. Joj ne smem ni pomislim kakav ce zvuk biti kad resim da odvojim 30evra i vise za neke kvalitetnije slusalice :D :D :D
w810 + 8GB

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

bolje daj kao ja 55 pa da vidis sta je kvalitet :D :D :D :D Od kad sam uzeo senheiser jednostavno se opustim dok slusam i milina ...
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Odgovori