HPM - 70
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- MilančeBGD
- Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Citam ja tako vase komentare i ne nalazim se ni u jednom problemu. Srednje gumice mi odlicno pasuju, pa rezervne nisam ni probao, ne pojacavam puno preko sredine (samo kad je tisa pesma i kad sam raspolozen za glasnu muziku, ali ne na max
), sluske sam cesto nosio sklupcane u dzepu i izgledaju mi prilicno izdrzljive, vakuum u usima
I za kraj jedan u mom slucaju koristan savet: ne gurajte bubice bas do kraja, primetio sam da kad ih maksimalno nabijem oslabi bas, znaci znaci gurnem ih tek toliko da mi ne ispadaju. Ali kao sto kljaja vec rece: usna skoljka se razlikuje od coveka do coveka...
w810 + 8GB
- napalm death
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
djape48, ja kad gurnem do kraja meni tek onda bas radi kako treba a da bi bas radio gumica treba dihtovat sa uhom a kad dodje do dihtovanja i slusalice krene van, tada dolazi do vakuma, tacnije, kad je vadis iz uha treba biti pazljiv jer se stvara vakum a ako vakuma nema onda ne dihtuje gumica a ako ne dihtuje... nista od bassa
-
Braveheart
- Slučajni prolaznik

- Pridružio se: Sre, 06. Jun 2007. 14:19
Malo sam eksperimentisao sa sluskama, menjao gumice, samo srednje mi odgovaraju (pretpostavljam da su male za decu a velike za vanzemaljce
), probao da nabijem bubice jos dublje u usi nego ranije sto nije dovelo do poboljsanja kvaliteta zvuka, a bogami ni do vakuuma... Pa sam se setio da negde u fioci imam Sonijev vokmen (kasetas naravno
), reko aj da uporedim na njemu njegove standardne sluske sa HPM-70. Ljudi razlika je oooogroomnaaaaa. Kao da si sa First mini linije presao na recimo Yamaha pojacalo i zvucnike. Joj ne smem ni pomislim kakav ce zvuk biti kad resim da odvojim 30evra i vise za neke kvalitetnije slusalice

w810 + 8GB