problem bluetooth K810

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
RunnerSG
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 16. Jun 2007. 19:29

problem bluetooth K810

Post od RunnerSG »

E, ne znam sta se desawa... Kada hocu da ukljucim bluetooth, udjem u opciju, i kada kliknem TURN ON ono se nista ne desawa, i umesto da mi sad na tom polju pise TURN OFF, ono i dalje stoji TURN ON, i ne pojawljuje se ikonica bluetoota gore da je ukljucen... Da li znate mozda o cemu je rec, da mi nije mozda riknuo bluetooth???

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

meni se desavalo da mi se K800i zaglupi odjednom i da mu nestanu neke opcije koje je do tada imao... probaj master reset celog telefona ali prekopiraj podatke i brojeve telefona jer sve ce da ti izbrise... a ako to ne pomogne onda vidi da ga flashujes... jedino ti to mogu reci iz iskustva...pozz :wink:

RunnerSG
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od RunnerSG »

probao sam master reset, ali nista... opet nece da se ukljuci bluetooth... E, a da li je moguce da je bluetooth riknuo, ili da je softwer zabagowao nesto, cim nece da se ukljuci???

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

pa ne znam kako moze bluetooth da rikne...jedino da je do softvera...ne znam, ne razumem se bas toliko...pozz :wink:

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Post od rixxon »

RunnerSG, ne verujem da je do hardvera, kao i luca, mislim da je softverski problem! Ako nije pomoglo vađenje baterije i master reset - servis pa flešovanje!
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...

RunnerSG
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od RunnerSG »

Pa werowatno cu da ga nosim, ali kad dodjem sa odmora... A fon mi je pod garancijom, tako da bi trebalo da me ne kosta nista... Jel tako?

Odgovori