SMS download na PC
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
SMS download na PC
Eh sta da vam kazem imam jedno pitanje za sve dobre ljude, naime kako sa W810i skinuti sms na pc, u telefonu nema memory card, znaci inbox je full i nema kud... 

ok, mozda je ovo stara stvar ali ja imam pitanjce
Koristim Flo At's Mobile Agent 2 i super je ali imam mali problem
Tice se SMS-a, na primer, za inboks mi prijavljuje 8 poruka a za outging 3 a kao sumu 64
U mobilnom je stanje 8+4 ali onda primim jos 50tak poruka i on mi prijavljuje manjak prostora
total koji mogu da primim je 200. Tako da ispada da ja ne mogu da vidim te ostale poruke i samim tim ne mogu ni da ih izbrisem
Ono sto me jos vise brine je da se broj "nevidljivih" poruka povecava.
Molim vas pomozite.

Koristim Flo At's Mobile Agent 2 i super je ali imam mali problem

Tice se SMS-a, na primer, za inboks mi prijavljuje 8 poruka a za outging 3 a kao sumu 64

Molim vas pomozite.

BlackBerry 8820
Ja_Mina, a koji telefon je u pitanju? U svakom slučaju ti predlažem da probaš i MyPhoneExplorer (FMA sam prestao da koristim jer sam uvideo da ima dosta bagova).
Još par sitnica: telefon broji i SMS i MMS zajedno, dok programi poput FMA i MPE broje samo SMS.
Duge poruke (long sms) se broje kao jedna a zauzimaju mesta kao dve ili više poruka.
(možda nešto od ovoga prouzrokuje neslaganje).
Uvek možeš da prebaciš sve poruke na PC pa onda NA TELEFONU da uradiš DELETE ALL MESSAGES. Tada bi trebalo da obriše i sve "nevidljive" poruke (ako zaista postoje).
Ako ništa drugo ne pomogne - probaj MASTER RESET (imaj u vidu da se tada SVE sa telefona BRIŠE!).
Još par sitnica: telefon broji i SMS i MMS zajedno, dok programi poput FMA i MPE broje samo SMS.
Duge poruke (long sms) se broje kao jedna a zauzimaju mesta kao dve ili više poruka.
(možda nešto od ovoga prouzrokuje neslaganje).
Uvek možeš da prebaciš sve poruke na PC pa onda NA TELEFONU da uradiš DELETE ALL MESSAGES. Tada bi trebalo da obriše i sve "nevidljive" poruke (ako zaista postoje).
Ako ništa drugo ne pomogne - probaj MASTER RESET (imaj u vidu da se tada SVE sa telefona BRIŠE!).
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...
Telefon je w810i
Hvala na savetu. Meni se FMA svidja ali upravu si ima dosta bagova
i onda ja sva presrecna skidam svaki update koji izbace
, ali kao sto rekoh problem je sto se i moj telefon ponasa kao da je pun pa je zakljucak da to nema veze sa FMA
Pokusacu sa DELETE ALL MESSAGES, pa ako mi ne uspe onda MASTER RESET,
Hvala ti u svakom slucaju.

Hvala na savetu. Meni se FMA svidja ali upravu si ima dosta bagova

Pokusacu sa DELETE ALL MESSAGES, pa ako mi ne uspe onda MASTER RESET,

Hvala ti u svakom slucaju.
BlackBerry 8820