slusalice SE
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Pozdrav ljudi. Naime, uspeo sam da pokidam sluske od k800i koje su po meni bile odlicne (hpm-62 crne) Tako sto sam ih zakacio za branik nekih kola koja su pritom bila nepropisno parkirana...
Uzeo sam hpm-70 kupljene u CT-u prosle god. za 40-ak eura i zvuk u poredjenju sa njegovim originalnim je razocarenje! Sa k750i su imale fantastican zvuk, ali sa k800i...
Zna li neko gde bi se mogle nabaviti originalne hpm-62 crne sluske? Trazim ali nema! Ili makar neke walkman crne koje provereno zvuce OK.

Uzeo sam hpm-70 kupljene u CT-u prosle god. za 40-ak eura i zvuk u poredjenju sa njegovim originalnim je razocarenje! Sa k750i su imale fantastican zvuk, ali sa k800i...

Zna li neko gde bi se mogle nabaviti originalne hpm-62 crne sluske? Trazim ali nema! Ili makar neke walkman crne koje provereno zvuce OK.
Ljudi ja razmislam da kupim ove HPM-82 stvarno su extra.Da li one mogu na k800i??? Posto sam procitao da nekima od vas gubi kontak dali biste mi mogli preporuciti neke druge SE sluske za k800i al obavezno da imaju ovaj dodatak gde se menjaju pesme i moze da se pauzira.Unapred hvala
imam 6 satelita i 15 raketa i ako neko mi smeta ode pola sveta
necete valjda dati 120e za sluske???
U svabiji su 45 eura, moz da se nadje i jeftinije, cak i za 30..
Ovi nasi deru, vidli da jedini imaju sluske pa eto, cak i pre dok se hpm-70 nisu pojavile kod nas, neke radnje su ih imale za 30-40 eura, a sad za 10 eura na svakom cjoshku
po meni KOSS Rulz
sennheiser je vise za ozbiljnije ljude 

U svabiji su 45 eura, moz da se nadje i jeftinije, cak i za 30..
Ovi nasi deru, vidli da jedini imaju sluske pa eto, cak i pre dok se hpm-70 nisu pojavile kod nas, neke radnje su ih imale za 30-40 eura, a sad za 10 eura na svakom cjoshku

po meni KOSS Rulz

5800 XM
Pojavile se nove BT slusalice HBH-DS980,
vise informacija ima na youtube: http://www.youtube.com/watch?v=S_LEKozVSMw
vise informacija ima na youtube: http://www.youtube.com/watch?v=S_LEKozVSMw
| E72 | Vivaz Silver | SE c902 |
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Pošto mi je i odavde obrisana poruka moraću ponovo da pitam da li je neko imao priliku da proba HAMA(njemačka firma) slušalice za sony ericsson telefone?
Vidjeo sam ih u Novom Sadu i izgledaju bas dobro i kvalitetno na prvi pogled, in-ear su, imaju 3.5mm adapter i razne tastere za komandovanje ali nisam imao vremena da ih testiram. Vrijede li tih hiljadu dinara?
Vidjeo sam ih u Novom Sadu i izgledaju bas dobro i kvalitetno na prvi pogled, in-ear su, imaju 3.5mm adapter i razne tastere za komandovanje ali nisam imao vremena da ih testiram. Vrijede li tih hiljadu dinara?
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
Sensei, i te kako vrede ja sam imao na sony discman-u takodje HAMA in ear varijantu imale su mnogo bolji zvuk i prijatniji osecaj u usima...mada ne mogu da se porede sa skupljim firmama...pretpostavljam da su bolje od HPM-70...mozes da odes u radnju prikacis ih na fon i testiras...
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
kljaja, bio sam u tu radnju dje imaju HAMA slušalice ali ipak ih nisam kupio.
Stvarno su udobne za nošenje ali HPM-70 imaju MNOGO kvalitetniji zvuk tako da sam odustao od kupovine... Vjerovatno ću ponovo kupiti HPM-70(moje su se pokidale) ali u cijelom Novom Sadu samo jedna radnja ima originalne i koštaju 2500 dinara a to mi se čini da je previše. Koliko koštaju u BG-u?
edit:
upravo sam u malim oglasima ovog sajta nasao lika koji prodaje original neotpakovane sony ericsson HPM-70 slusalice sa garancijom za 10e.
Nazvao sam ga i za divno cudo isto je iz Novog Sada, znaci ponovo uzimam hpm-70 i to brze nego sto sam se nadao
Stvarno su udobne za nošenje ali HPM-70 imaju MNOGO kvalitetniji zvuk tako da sam odustao od kupovine... Vjerovatno ću ponovo kupiti HPM-70(moje su se pokidale) ali u cijelom Novom Sadu samo jedna radnja ima originalne i koštaju 2500 dinara a to mi se čini da je previše. Koliko koštaju u BG-u?
edit:
upravo sam u malim oglasima ovog sajta nasao lika koji prodaje original neotpakovane sony ericsson HPM-70 slusalice sa garancijom za 10e.
Nazvao sam ga i za divno cudo isto je iz Novog Sada, znaci ponovo uzimam hpm-70 i to brze nego sto sam se nadao

Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
Pozdrav svima.
Do pre neki dan sam imao Nokiu a sad imam SE K750i kupio sam ga polovnog a uz njega sam dobio nove ne koricsene slusalice HPM-60 (vidim na slici da se tako zovu).
I sad me interesuje da li SE telefoni imaju ili nemaju opciju kao Nokia telefoni da preko onog dugmenceta moze da se menjaju stanice kad se slusa radio ili to dugme sluzi samo za javljanje.
Hvala.
Do pre neki dan sam imao Nokiu a sad imam SE K750i kupio sam ga polovnog a uz njega sam dobio nove ne koricsene slusalice HPM-60 (vidim na slici da se tako zovu).
I sad me interesuje da li SE telefoni imaju ili nemaju opciju kao Nokia telefoni da preko onog dugmenceta moze da se menjaju stanice kad se slusa radio ili to dugme sluzi samo za javljanje.
Hvala.