SE s700 ili Samsung d500

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
miljex
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 23. Sep 2004. 09:50

SE s700 ili Samsung d500

Post od miljex »

Do sada je s700 uvjek upoređivan sa symbian telefonima (6630,7610,6600), ko se bar malo razumije u telefone zna da je to poređenje različitih aparata. :roll:

Mislim da je d500 cjenom i performansama, a i izgledom prva konkurencija ovom telefonu, nisam imao priliku da ga korisim (ali imaću ovih dana) pa me interesuje da li je s700 još uvjek naj nesymbian telefon na tržištu. :?: :?: :!:

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Buraz ima ovaj tel, iskreno nisam ocekivao nesto ovakvo od samsunga ali kad se zna da su im se modeli sluzili kao uzor ( k700i ) onda nije toliko cudno sto je odlican!
meni izgled nije los, mada ne volim slajder telefone!
Sad sto se tice performansa:
ekran: jako dobar velicine kao k700, ali ne moze se porediti sa s700 zbog velicine istog, mada je kvalitet tu negde! Ono sto je bitno je da se samsung na suncu vidi jako jako dobro dok kod s700 bledi i boje su zivlje na samsungu!
kamera: jako dobra tu negde kao siemens s65, mozda malo bolja ali nikako kao s700
mp3: bass je malo slabiji ali ova fora sa sound mate-om je odlicna! SE stvarno ima jako dobar mp3 plejer ja bolji do sad nisam cuo!
meni: mnogo je bolji nego na ranijim samsunzima, cak ima i precice sto je meni jako bitno, ne secam se da je to bilo na ranijim samsung tel. nisam siguran! ovde sam pristrasan, jer licno ne volim samsung!
memorija: burazerov je imao 80 mb free i oko 5 zauzeto sa unapred instaliranim stvarima!
Igrice: 3D igre na s700 izgledaju kao sa PC dok na samsungu izgledaju kao sam game boy-a! :D

Iz ovoga jasno sledi koji je bolji tel, s700 ms duo128+32mb, d500 85mb, kamera bolja na s700, radio, veci ekran, citam da nema full outlook sinhornizaciju to meni smeta... i kao slag na torti cena od +100 eura u odnosu na s700i pa ti vidi!
Prednosti su mu taj sound mate, koji je cool, manje dimenzije i nesto bolja baterija! :D
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 21:08
Kontakt:

Post od Srbin »

Daleko je jos d500 od cene i performansi koje se traze, nije los telefon, ali mislim da duplo manje para vredi.

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

S700 daleko prevazilazi D500. I lepši, i DALEKO više funkcija, i zanimljiviji, i može više da se presonalizuje, a i izgleda kao kul mala digitalna kamera... :mrgreen:
U susret novim izazovima...

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

U redu je sve to sto pricate, ali daj da budemo malo realniji. Ni ja ne volim Samsung, ali ovaj model im je stvarno pun pogodak, jedino sto je stvarno skup, ali pasce to polako. I da sumiramo :D :

D500: bolji ekran, lepsi dizajn (po meni), izgleda ekspluzivnije, dosta interne memorije, lepse melodije (64 kanala)

S700: bolji mp3 (potpuno se slazem sa akkijem, najbolji do sada od svih telefona), bolja kamera, bolje igre, vise funkcija, mnogo bolje realizovana memorija

I na kraju po meni je trenutno bolja kupovina s700, ali kad d500 padne na razumnu cenu, treba dobro razmisliti

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Kako mozes reci za bilo sta da je pun pogodak, samo je preskupo?!
Kako to onda moze biti pogodak kad ce ga mizeran broj ljudi kupiti

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od popste »

Pa akki, i s700 je bio 700e u pocetku, ako ne i vise pa je polako padao. Ne mozemo jos da uporedjujemo cene kad je telefon stigao kod nas pre 15 dana. Tako je i sa nokiom, uvek su papreni u pocetku, a posle mesec, dva pada cena

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

to je tacno da ce mu pasti cena, ali po meni ovaj tel ne vredi vise od 300 eura, mada ja za njega ne bih dao ni 250! :D
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

miljex
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 23. Sep 2004. 09:50

Post od miljex »

upoređivo sam i ja, akki je sve rekao, samo da dodam da je displej na s700 bolji, ne mnogo, ali bolji.

S700 još uvijek naj.

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Nokia cene budu vece, ali ne toliko kako se ovo desava. Nokia ima cenu vecu 50-100e od realne, a samsung i po 2.5 puta .

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od popste »

To si u pravu srbine, samsung je definitivno mnogo skup, pa najbolji primer za to je s100 (250e) i t100 (230e) koji ne pruzaju apsolutno nista za te pare. Pa t100 ima jedino 4096 boja ekran i polifone melodije... ostalo mu je sve sr..nje

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Secam se ja kad su se ljudi primali na ono njihovo cudo sa cirkonima pa placali u sakom i kapom za njega.
Mogu da shvatim da se ribice cupaju oko toga, one i traze male slatke sarene telefone koji mogu da posalju sms i otprilike nista vise... ali kad vidim da mi drug nosi e800... odmah pomislis da nesto nije u redu sa njim

sdejan
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 13. Jan 2005. 19:32

Post od sdejan »

glasam za s700 zaista ima dosta boljih stvari mada ne potcenjujmo ni d500. uporedite samo druge slider telefone poput sl65 230e ili e 810 310e koji ne vrede ni duplo manje. bez bluetootha i ostale standardne opreme. samsung se ovim telefonom bas potrudio i svaka im cast. solidna kamera, male dimenzije, sound mate itd.

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

I ja bih isto prilozio glas Sony Ericsson S700...
Vishe se isplati, a i funkcionalniji je (po mom mishljenju). :wink:
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa s700....iako mislim da je samsung odradio dobar posao sa d500....
Ipak s700 chinimi se da je bolji u svakom segmentu.....D500 jedino shto je mali......
Pokushavam da se dokopam nekog D500 da se malo poigram ali mi ne ide......
D500 je strashan fon ali je s700 josh strashniji........ :mrgreen:

Odgovori