Buraz ima ovaj tel, iskreno nisam ocekivao nesto ovakvo od samsunga ali kad se zna da su im se modeli sluzili kao uzor ( k700i ) onda nije toliko cudno sto je odlican!
meni izgled nije los, mada ne volim slajder telefone!
Sad sto se tice performansa:
ekran: jako dobar velicine kao k700, ali ne moze se porediti sa s700 zbog velicine istog, mada je kvalitet tu negde! Ono sto je bitno je da se samsung na suncu vidi jako jako dobro dok kod s700 bledi i boje su zivlje na samsungu!
kamera: jako dobra tu negde kao siemens s65, mozda malo bolja ali nikako kao s700
mp3: bass je malo slabiji ali ova fora sa sound mate-om je odlicna! SE stvarno ima jako dobar mp3 plejer ja bolji do sad nisam cuo!
meni: mnogo je bolji nego na ranijim samsunzima, cak ima i precice sto je meni jako bitno, ne secam se da je to bilo na ranijim samsung tel. nisam siguran! ovde sam pristrasan, jer licno ne volim samsung!
memorija: burazerov je imao 80 mb free i oko 5 zauzeto sa unapred instaliranim stvarima!
Igrice: 3D igre na s700 izgledaju kao sa PC dok na samsungu izgledaju kao sam game boy-a!
Iz ovoga jasno sledi koji je bolji tel, s700 ms duo128+32mb, d500 85mb, kamera bolja na s700, radio, veci ekran, citam da nema full outlook sinhornizaciju to meni smeta... i kao slag na torti cena od +100 eura u odnosu na s700i pa ti vidi!
Prednosti su mu taj sound mate, koji je cool, manje dimenzije i nesto bolja baterija!

Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...