pitacete me da li sam lud, i sam se pitam, ali sam u jednom izdanju oglasa video da nekakva prodavnica nudi k850 za 450 evra. ko tu koga... hm... zavitlava?
meni je covek koji drzi veoma ozbiljnu prodvnicu fonova ovde kod mene nudio k850 za te pare,kao iz dubaja donosi pa moze da mi nabavi,e sad sta da kazem,ja bi skako od srece kad bi sad mogao da kupim k850,ali sajt se-a kaze da do oktobra nema nista
Ovo je mnogo realnije nego sto mislis... Secam se da kada sam bio u Dubajiu, tamo se w900 vec uveliko prodavao, a kod nas je bio misaona imenica... To je bio pocetak 2005-te...
llulle, nikolabj, ako mozete da ga uzmete za te pare (450e) onda uzimajte,ako nista mozete ga lepo prodati i jos lepse zaraditi...
Moja procena cene k850 po izlasku tj dolasku na nase trziste je oko 550-600e
Spyker, slazem se...ne verujem da ce biti vise od 500 evra pa k800 je bio jeftiniji...dajem maksimum cenu od 400...btw te prve verzije ima da budu tako sugave sto se bugova i softa tice a SE je poznat po tome...nazalost
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
Ja neznam cemu tolika frka oko K850??? Fon sem 5MPX,autofokusa i nema nesto sto do sad nismo videli.A inace po specifikaciji vidim da je precenjen,ako su cifre o kojima govorite tacne...Za te pare se moze uzeti ihihi fon...
cale, naravno da moze da se uzme bruka fon ali ono sto je sad za nekog in jeste da ima prvi u drustvu taj mob...ja ga iskreno necu kupiti....nasao sam fon koji ispunjava sve moje potrebe kamerom dok sam bio u egiptu slikao sam svega dve slike...otalo aparatom...mada cybershot sonyjev moci ce da ugrozi entry level digitalce sigurno...mene samo bocka taj podatak nista vise
@loki13: kakvih 600 evra, nije ti to nokia bre! Koji SE je bio preko 600 evra kada je izasao? (to mozda samo kod nas par dana dok kupe zeljnici, i onda spustaju na normalno).
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
P990 je bio vise od 800 e Ja mislim da ce biti oko 500e mozda cak i vise, jer nasi prodavci bas naguraju cenu, ali sigurno ce posle 7 dana pasti na oko 400...
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
spyker aj da kazemo da je tako to sto fonovi prvo stizu u dubai,al kako toga nema na gsm ereni,oni imaju podatke za ceo svet,ako se fon prvi put pojavi u prodaju u bruneju oni ce taj dan staviti (in store now) ali k850 nigde,tek za 1 mesec ,mozda manje.da nisu to test verzije ili sl. one sto dobija mobile review na testing,ali takvi fonovi nisu za prodaju,zabranjeno zakonom,ko zna sta je istina
pa koji ce vam moj 5mpx da necete mozda da radite postere sa mobilnim telefom ma ajde,i 3.2 mp je mnogo za dobru fotografiju a kamoli 5mpx bolje bi bilo da su se orjentisali na bolji video snimak a ne da ima onako bedan
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
madness99, i mene strasno nervira SE jer kasni za Nokiom sto se tice video snimaka.. k850 sa vga videom bi bio moj buduci telefon 1 kroz 1.. al izgleda da ce biti i ovako "osakacen"..
gallee, sta da se radi moramo da se naviknemo na taj njihov marketing da naprave dva fona jedan sa strava kamerom a drugi sa unapredjenim videom i malo izmenjenim izgledom...uostalom tu je w960 koji razzbija sve ostale telefone i multimedija je strava islazem se sa madness99, sto se rezolucije tice...
A, i opet, p990 je druga stvar, p serija je uvek bila skupa u izlasku, ali sve ostale serije su imale sasvim ok cenu(mada opet postoje neki izuzetci, ali ni jedan nije bio bas preterano skup)...
Dario, Spyker, pa kada se pojavio k750i u leto 2005 ovde u ns kostao je 530e.ej 530e!!!!
Prema tome sam se i ravnao....
A uostalom otkud znate da nisam mislio na cenu ovlascenog distributera???
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.