K800i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Odgovori
msergius
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 13. Feb 2006. 01:46

Post od msergius »

Kada pokusavam da otvorim Applications i Games foldere izbacuje mi OPERATION FAILED. Video sam na netu da je problem prisutan vec duze vremena, ali bez konkretnog resenja...

Heeeelp...

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

araphel, molim te okreni jedno 2-3 strane unazad pa nadji to sto ti treba ;) ako ne budes nasao postavicu ja opet ;)

marko 0401, ne moze da se podesi....
Za teme koristi google...
R1KG001 je najnoviji nema novijeg...
Koliko je otporan?? Pa probaj pa nam javi...

PS. Ako ti nije jasno nek, ti i dalje ne bude jasno 8)

Edit:
Evo da ne budem cicija, evo i za araphel-a ;)
Sensei napisao:Evo korisnicima k800i jedan poklon od milana91 koji iz vjerovatno svima poznatih razloga vise ne posjecuje forum, pa umjesto njega ja kacim modifikovani layout.xml fajl koji ide u tpa/system/layout
Kad ga ubacite NEMA vise logo-a operatera!

http://www.downloadtaxi.com/d/1188225766/
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

marko 0401
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 13. Sep 2006. 11:04
:: Z2

Post od marko 0401 »

MilančeBGD napisao: marko 0401
Koliko je otporan?? Pa probaj pa nam javi...
Aha,hocu.Bas cu sad da ga bacim sa terase :P

MilančeBGD napisao: marko 0401
PS. Ako ti nije jasno nek, ti i dalje ne bude jasno 8)

Pa i nece da znas.
Nego da imam 15 godina vjerovatno bi mi bilo jasno,mora da je u tome problem... :D

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

MilančeBGD, izgleda da sam totalno glup,ali presao sam celu temu unazad skoro do pocetka i ne nadjoh nista o uklanjanju operator logoa....ma nema ni veze,ionako jos nisam isao po kod za otkljucavanje (bas sam lenj) a kad ga otkljucam svejedno cu ga flashovati na standardni softver,pa cu posle da jurim tu opciju...nego mi se cini da sam na k750 to nesto jako lako odradio,ali nemogu vise da se setim kako je islo :roll:

MilančeBGD, hvala puno....probacu da se igram s time,ako ne budem suvise lenj da sutra odem i zavrsim to otkljucavanje koje mi je obecano....a ako budem lenj,onda cu fino kad dodjem u BG da sredim i otkljucavanje i ubacivanje debrandiranog softvera,pa cu se onda igrati sa operater logo....mnogo sam lenj be

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

:) Ma nista, i srecno u radu :) samo polako i smireno da se nesto ne zezne :roll: 8)

Izmenio:gameforce:Zabranjeno prozivanje moderatora zbog strogih pravila.Pročitaj OVO

marko 0401
Mobil fan
Mobil fan

Post od marko 0401 »

Kako se bjese premotava klip?
Juce kada sam citao sve stranice po redu :o :) negdje sam naletio na to ali sam zaboravio kako,
a sad stvarno nemam zivaca da sve to opet radim...

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

marko 0401, viewtopic.php?p=96090&highlight=premota#96090
Da si koristio opciju "traži" i ukucao premotavanje dobio bi isto ali ko će još da se trudi? :dry:
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

brkicn
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 22. Sep 2007. 19:43

Post od brkicn »

Zna li neko kako se moze poboljsati video zapis na k800, ima li neki driver da se dobije vise frejmova kod snimanja video zapisa? Hvala unapred! :roll:
Chill out!

marko 0401
Mobil fan
Mobil fan

Post od marko 0401 »

gameforce
A sto cu kad sam iz Crne Gore :D
HVALA...

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Sledeći put brisanje bez upozorenja!

brkicn
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od brkicn »

Evo upravo sam nasao i ucitao bolje drivere za kameru na k800 i promena je neverovatna! Sad ima duplo vise frejmova i samo pri brzim pokretima se primeti da se malo zaostaje! Uctao sam neku verziju 2.7 cini mi se mada sam nasao i 3.3 ali nisam je probao posto moguce da ima manje frejmova u sekundi od ove prethodne! Ako nekog zanimaju detalji mogu napisati! Bitno je samo kreirati foldere pravilno a ostalo ide kao i za sve druge drivere! :lol: :wink: :P
Chill out!

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Video sam da si trazio na se-nse, molio za pomoc, sad pricas ko da sve znas :dry:

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Zamisli postoje drugi drajveri za kameru :o
Izvinjavam se ali morao sam ovo da napišem jer smo o ovom pričali milion puta i nije nikakva novost da može da se poveća broj frejmova, po meni najbolji drajver za to je number1 2.73
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

marko 0401
Mobil fan
Mobil fan

Post od marko 0401 »

Ja sam bas htio da krenem da postavljam pitanja oko kamere a vi vec o tome,svaka cast :)

Uglavnom,ocekivao sam vise od kamere.Slike nisu lose ali mislio sam da ce to da bude mnogo bolje.
Dosta slika ispadne mutno,neke imaju bledunjavu boju,neke previse svijetle...
Ocekivao sam da svaka bude bar solidna ali nije tako.Svaka 3 je dobra.

Kao prvo,zoom.Kad nesto malo vise zumiram to obavezno ispadne mutno.Na max zoom i ne pokusavam da slikam jer se
nista ne vidi ali i na manjem je mutno.Cemu mi sluzi zoom ako ce svaka slika da mi ispadne mutna!

Kad prebacim na Twilight landscape mod za slikanje slika je nevjerovano usporena i blic je ugasen!! Jel ovo ovako treba,jel i vama isto???
Nije mi jasno zasto je blic ugasen kad bi ovo trebao da bude mod za nocno slikanje.
I na ostalim podesavanja slika je manje-vise usporena...
Kada smo ja i drug slikali istu stvar u nekom sumraku njemu se solidno vidjelo a meni nista.On ima N73, a sinoc citam kako je na SE K800 kamera mnogo bolja.Nisam bas siguran...

Sad vidjeh da je verzija softvera za kameru 2.5,probacu sa ovim novijim softverom pa ce valjda biti poboljsanja.
Predpostavljam da se i slikanje a ne samo snimanje poboljsava sa novim soft....

brkicn napisao:Uctao sam neku verziju 2.7 cini mi se mada sam nasao i 3.3 ali nisam je probao posto moguce da ima manje frejmova u sekundi od ove prethodne! Ako nekog zanimaju detalji mogu napisati! Bitno je samo kreirati foldere pravilno a ostalo ide kao i za sve druge drivere! :lol: :wink: :P

Molim te objasni kako se instalira novi softver za kameru i gdje da ga nadjem?
Da li postoji rizik da se nesto zezne pri instaliranju novog softvera?

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

marko 0401, mi smo klinci od 15 godina, sta ce tebi to...
Posto vidim da nemas blage veze sa slikanje, ne mozemo mi da te naucimo da slikas.Najbolje da prodas k800 i kupis sebi 3310 i kraj 8)
Sta ocekujes od digitalnog zuma?? ccc
Svaka 3 je dobra :lol: pa nista onda ti slikaj jedan isti deo po 3 puta pa ce biti uredu.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

pa opste je poznato da digitalni zum izuzetno upropascava kvalitet slike :D evo ja imam vec jedno nedelju dana ovaj fon,jos nista nisam cackao i petljao po njemu,i jako sam zadovoljan kvalitetom fotografija.jeste,kad mi malo zadrhti ruka,ispadne mutna slika,ali takvih imam mozda dve od 50,za blic i red eye reduction samo reci hvale :roll: u tom segmentu sam odusevljen,slike u totalnom mraku su fenomenalno ispale!jedina zamerka koju imam je da mi baterija retko izgura vise od dva dana,uz par poziva i oko 3 sata muzike preko bt sluski ne izgura vise od dan ipo,sve ostalo je fenomenalno

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Pa sta ces, sad moze ko oce da uzme ovaj telefon...samo da bi bio smeker u svom selu/gradu.
I sad kao opalio 10 slika i sve mutne :disgust:
araphel, mislis da on zna sta je red eye, best pic, ili bilo koji od modova...
Uh meni je danas baterija prosto crkla... Posto sam ukljucio 3G danas kao ajde da se zezam malo i uvatim dobar signal i kao stavio da gledam kameru koja snima Gazelu :lol: i ostavim ga ja tako, i uzmem telefon posle jedno 10min kad ono vreo :? baterija vrela, prekinem ja to, pogledam koliko % baterije ono 10%, a pre toga bilo jedno 50%.Stavim ja na MPE da vidim koliko je temperatura baterije ono 38C, a telefon 36C.

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

araphel javi se na pm,sredicemo to mnogo jeftinije .
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

adriano
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 17. Avg 2006. 10:53

Post od adriano »

Izvinite ali da li bi neko mogao da mi kaze gde moze da se kupi kartica za ovaj telefon ?
Zanima me 1gb i 2gb...ako slucajno ne moze ovde molio bi nekog na pp da kaze neku radnju gde je on/a kupilo/la....

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

brkicn
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od brkicn »

Vidim da si Milance po svim forumima aktivno! Meni iskreno da napisem nije previse bitno dali cu instalirati neki najnoviji driver ili sl vazno mi je da nesto sto me zanima nadjem sto pre a nisam nasao na ovom forumu pa jasno da sam potrazio na drugom gde se ljudi vise bave s.e. telefonima! Inace se softverima za telefone bavim profesionalno vec 3 godine i obicno se nezamlacujem ovakvim sminkanjem mobova, ovo je izuzetak jer je moj telefon u pitanju! Koga zanima kako se ucitava driver neka procita temu sa acoustic driverima i ikonama i neka skine softver, driver i postuje proceduru a driver za video se moze skinuti sa sajta se-nse a putanja foldera bi trebala da glasi ifs/settings/camera/ naravno tu bi trebao da raspakuje driver! Ako nesto nisam fino objasnio pitajte, sto se drivera tice ne mogu da trazim tacan link na se forumu ali koristite pretragu! Neka neko kao sto je Milance lepo objasnio u postu sa acousticom i ikonama napise novu temu ili doda postojecoj posto ja nemam vremena da napisem tako detaljno! Pozdrav! :lol: :D :) :P
Chill out!

Odgovori