mislim kao sto ti kaze da je kartica ostecena a sad moze da si slucajno u pocetku gurao na pogresnu stranu ili si je pipnuo sa necim (obicno metal ostecuje karticu) ili (sto sumnjam) lose je napravljena.
 mislim kao sto ti kaze da je kartica ostecena a sad moze da si slucajno u pocetku gurao na pogresnu stranu ili si je pipnuo sa necim (obicno metal ostecuje karticu) ili (sto sumnjam) lose je napravljena.K800i
					Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
	Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- MilančeBGD
- Expert 
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- MilančeBGD
- Expert 
Pa trebalo bi da nije sa mreze, ali ko zna... lako se skine maska i stavi nova, lako se ubaci novi softver...
Pa gore ce biti da radis sa dial up preko SEUS-a, jer ako pukne veza...
Bolje ovako skini fajlove koji su potrebni pa flashuj

Pa gore ce biti da radis sa dial up preko SEUS-a, jer ako pukne veza...
Bolje ovako skini fajlove koji su potrebni pa flashuj

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
						- kljun
- Mobil manijak 
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Dancsi pa obicno telefoni koji su sa mreze imaju ime te mreze negde nalepljenu na telefonu.a i vidi se po izgledu menu-a, neki operateri promene izgled menu-a. po tome sto si ti dobio uz fon tvoj fon ne bi trebalo da je sa mreze.

Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i  L.F.C. - Y.N.W.A.  moj album
						- Ibrahim Gueye
- Redovni učesnik 
- Pridružio se: Pon, 08. Okt 2007. 06:10
- MilančeBGD
- Expert 
- loki13
- Expert 
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
primus, pa preporucio bih ti da pogledas u Comtrade-ovoj radnji,posto su ti oni ovlasceni distributeri legalnih SE proizvoda,ocekuj i cenu shodno tome....(oko 2000 din),ili pogledaj malo u radnjama koje su bolje opremljene opremom za telefone.....
sara kej, pa ako nemas nemacki jezik medju ostalim jezicima,tesko da ces ga ikako podesiti,jedino da ti u nekom servisu ubace i nemacki...

sara kej, pa ako nemas nemacki jezik medju ostalim jezicima,tesko da ces ga ikako podesiti,jedino da ti u nekom servisu ubace i nemacki...
D500&E71
						- Ibrahim Gueye
- Redovni učesnik 
- Pridružio se: Pon, 08. Okt 2007. 06:10
Evo i ja sam konacno postao ponosni vlasnik ovog cuda tehnike!   

mnooogooo me je odusevio ovako uzivo, lepse izgleda u stvarnosti nego na slikama...
uzeo sam cist telefon (6 eura skuplji od O2 verzije) i sve sam dobio uz njega, samo ne CD, ali nije mi ni potreban za povezivanje sa racunarom, prepoznaje tel. kao mss storage device.
kupio sam odmah i SanDisk M2 memorijsku od 1GB, sada sledi zabava!
p.s. radio je perverzija!!!
sve pohvale za ovaj vrhunski model!!!

mnooogooo me je odusevio ovako uzivo, lepse izgleda u stvarnosti nego na slikama...
uzeo sam cist telefon (6 eura skuplji od O2 verzije) i sve sam dobio uz njega, samo ne CD, ali nije mi ni potreban za povezivanje sa racunarom, prepoznaje tel. kao mss storage device.
kupio sam odmah i SanDisk M2 memorijsku od 1GB, sada sledi zabava!
p.s. radio je perverzija!!!
sve pohvale za ovaj vrhunski model!!!
Galaxy Spica Eclair + Sennheiser MX 560
						Ja vas sve preklinejm ali preklinjem (i moderatora da ne skolni ovo pitanje) da mi odgovori da li je moguce promeniti masku i koliko kosta to stavljanje nove maske i ako mozete da mi kazete gde da to uradim u bg-u?
Ove 2 nedleje su mi bile pune obaveza i sve mi ej to doslo glave i sad danas malopre ispadne mi mobilni iz dzepa na beton...i izgrebala se gornja strana i levi deo donjeg dela k800 i za vrh ono najgore ekran...znaci ima u sred ekrana jedna mala ogrebotina ali iritirajuca i ne mogu da podnesem./... ja vas preklinjem da mi enko odgovori... siguran sam 90% da je to rasptravljano anjverovantije u ovoj temi ali ja nemam zivaca da gledam...molim vas.

Ove 2 nedleje su mi bile pune obaveza i sve mi ej to doslo glave i sad danas malopre ispadne mi mobilni iz dzepa na beton...i izgrebala se gornja strana i levi deo donjeg dela k800 i za vrh ono najgore ekran...znaci ima u sred ekrana jedna mala ogrebotina ali iritirajuca i ne mogu da podnesem./... ja vas preklinjem da mi enko odgovori... siguran sam 90% da je to rasptravljano anjverovantije u ovoj temi ali ja nemam zivaca da gledam...molim vas.
pokusaj sa updateovanjem softvera- ja sam to uradio na k750 a imao sam samo engleski i kineski i posle sam dobio i ruski koji mi je trebao i jos neke...

pokusaj sa updateovanjem softvera- ja sam to uradio na k750 a imao sam samo engleski i kineski i posle sam dobio i ruski koji mi je trebao i jos neke...
SE k800i +1gb +mps60