K800i
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
B_ock_y posle ovog sto sam sad procitao preporucujem ti da se nevracas u tu prodavnicu, ili se vrati i zavrsi posao gde si prosli put stao, probaj da odes u neki drugi servis ali da ne koristis saku. 

Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Jeste da su bezobrazni (gazda ima reko da zezaju neobaveštene), ali ovo što si ti uradio je
Sad umesto zamene kartice možeš da očekuješ krivičnu prijavu ako se vratiš tamo, prema tome............Nađi novu lokaciju.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
primus, ne verujem, to ti je sve sigurno stvar hardvera, sw s tim nema nikakve veze, flešuj slobodno i ja sam svoj, novost ti je Track ID, što odlišno funkcioniše i ima još nekih poboljšanja
... što se tiče zračenja još to ti je isto ko da si pito, npr. ako flešujem k800 sa k850sw hoće li mi kamera biti ista ko kod k850.....naravno da neće i ne može jer je stvar hardvera 

K800i new sw (modded) + Sony M2 1GB
ih, bre...sad me upropasti!B_ock_y napisao:primus, to ti je isto ko da si pito, npr. ako flešujem k800 sa k850sw hoće li mi kamera biti ista ko kod k850.....naravno da neće i ne može jer je stvar hardvera
takvo nesto mi nikad ne bi palo na pamet. pa, svi znamo da je razlika izmedju njih velika. ali, kao sto rekoh i kao sto znamo, svuda pise da su k800 i k810 isti hardverski!
dakle, sta cini da razlika u SAR bude tako velika?
pa meni pade napamet sw. mozda ono sto sw naredjuje hw cini da hw emituje vecu kolicinu zracenja.
inace...fleshovao sam moj k800 u k810 jos pre mesec dana
mogu vam reci da ne osecam nikakve smetnje zbog zracenja

xe-xe
Jos jedno pitanje: koristim MyPhoneExplorer za ubacivanje aplikacija, medjutim kad hocu da deinstaliram aplikaciju sa telehona ostaju java repovi (nesto slicno kao sa Windows regitry-ijem). Da li postoji neki tool ili to vec ima MyPhoneExplorer (samo sto ga ja ne vidim, inace nosim jos dva oka
) sa kojm mogu de skinem i repove?

Ako si aplikacije instalirao na memory stick, onda izbrisi sve fajlove koji su u folderu ams u folderu system.
Ako si ih instalirao na telefon, preko xs 3.0 izbrisi fajlove koji ti ne trebaju (nalaze se u tpa/preset/system/ams)
Ovu drugu opciju ti ne preporucujem (ne volim da ceprkam po fs-u, mogu nesto da s****m)
Ako si ih instalirao na telefon, preko xs 3.0 izbrisi fajlove koji ti ne trebaju (nalaze se u tpa/preset/system/ams)
Ovu drugu opciju ti ne preporucujem (ne volim da ceprkam po fs-u, mogu nesto da s****m)
N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
nikolabj,pogledaj malo >>OVDE<< 

izvinjavam se sto cu da napravim malu digresiju. Nisam siguran da pitanje spada ovde, ali obzirm da imam K800i, ipak cu da pokusam.
Treba da kupim bluetooth slusalicu. Primarna upotreba je dok vozim kola...
Koliko sam primetio ima puuuuno proiyvodjaca, od no name, preko svih ostalih dok je cena potpuno nerazuno razlicita: U jednoj radnji kosta 6000 u drugoj 2000 isti model. pa opet proizvodjaci su razliciti, najteze mi je da nadjem SE slusalicu, ali i kada je nadjem cene su za isti model npr HBH608 - od 1600 do 6700 u nekoj radnji. Ima i LG modela za 2000-2500 ali, prema recima prodavaca das se kod SE mobilnih univerzalni bluetooth slusalice cudno ponasaju...
U ponudi su
HBH288
HBH608
razni modeli LG - 2000-2500
maxwell
No name
Nokia (ne znam oznaku cene idu od 2600 do 10500)
sa banera ovog site sam nasao razlicite za 55eur
Moze li sugestija?
206,
ako mozes da kupujes preko E-bay, obavezno tamo
ja sam trazio slusalice sa 3,5mm adapterom (bilo koje) i po radnjama u Bg su mi pricali svakakve gluposti i sokirali me sa basnoslovnim cenama .
to su sve priuceni i polupismeni ljudi
ja sam lepo potrazio misljenja po sajtovima (kao sto i ti radis)
startovao drugaricu u UK i dobio HPM82 za nekih ~10GBP
dok ovde, kad god sam pitao dobijem odgovor: 'imamo ludilo sluske, brate-brate, samo 2000 (2500) dingera, or'ginal za k800 (i vadi HPM62)'
'imate li neke sa adapterom za druge, moje slusalice (pojednostavim pitanje, posto je 3,5mm jack za njih atomska fizika)? '
'muuuuuu...'
i ja izadjem dok oni bleje k'o telad
tako da...baci pogled i uporedi sa onim sto su ti rekli
http://search.ebay.com/search/search.dl ... le=hbh+662
Treba da kupim bluetooth slusalicu. Primarna upotreba je dok vozim kola...
Koliko sam primetio ima puuuuno proiyvodjaca, od no name, preko svih ostalih dok je cena potpuno nerazuno razlicita: U jednoj radnji kosta 6000 u drugoj 2000 isti model. pa opet proizvodjaci su razliciti, najteze mi je da nadjem SE slusalicu, ali i kada je nadjem cene su za isti model npr HBH608 - od 1600 do 6700 u nekoj radnji. Ima i LG modela za 2000-2500 ali, prema recima prodavaca das se kod SE mobilnih univerzalni bluetooth slusalice cudno ponasaju...
U ponudi su
HBH288
HBH608
razni modeli LG - 2000-2500
maxwell
No name
Nokia (ne znam oznaku cene idu od 2600 do 10500)
sa banera ovog site sam nasao razlicite za 55eur
Moze li sugestija?
206,
ako mozes da kupujes preko E-bay, obavezno tamo
ja sam trazio slusalice sa 3,5mm adapterom (bilo koje) i po radnjama u Bg su mi pricali svakakve gluposti i sokirali me sa basnoslovnim cenama .
to su sve priuceni i polupismeni ljudi
ja sam lepo potrazio misljenja po sajtovima (kao sto i ti radis)
startovao drugaricu u UK i dobio HPM82 za nekih ~10GBP
dok ovde, kad god sam pitao dobijem odgovor: 'imamo ludilo sluske, brate-brate, samo 2000 (2500) dingera, or'ginal za k800 (i vadi HPM62)'
'imate li neke sa adapterom za druge, moje slusalice (pojednostavim pitanje, posto je 3,5mm jack za njih atomska fizika)? '
'muuuuuu...'
i ja izadjem dok oni bleje k'o telad
tako da...baci pogled i uporedi sa onim sto su ti rekli
http://search.ebay.com/search/search.dl ... le=hbh+662