nisam mogao pokreniti ni jednu java aplikaciju, nakon flesovanja sad je sve ok. Svaka cast autorima, na detaljnom objasnjenju i ulozenom trudu i strpljenju... Prvi put sam flesovao, a ipak sve je ispalo kako treba. Imam pitanje u vezi iritirani slika.. pogotovo slike Call, da li je moguce izbrisati, jednom sam to i uspio nekim programom za zakljucavanje datoteka u javi, ali sam sa njim i pokvario pokretanje java aplikacija, zanima me da li postoji kakvo rjesenje??
naravno,xs 3 to resava za cas.zakaci telefon,fsx pa start fsx,procesljaj po file systemu,nadji gde se nalaze te slike sto te nerviraju i delete.nemoj brisati samo default slike,ili ako ih obrises ubaci neke druge.neke app ih koriste.video call,imenik,sta znam koje vec
MilančeBGD,drugar iz odeljenja mi je dao njegov K800 da mu ubacim srpski jezik!
Posto nisam bas neki expert za ove stvari,pratio sam sve po tvom uputstvu i sve je proslo OK,barem je tako pisalo u programu (XS++2.2)!
E sad kad hocu da ukljucim telefon pise mi "Configuration error..."!
Vidim da si napisao da ako se to desi da najverovatnije nisam lepo ubacio Custompack i da ponovim proces fleshovanja.Jel to znaci da sve isto uradim ili nesto da izmenim...
Iskreno nisam neki expert za ove stvari pa zato pitam!
Uradi sve ispocetka Znaci stavis putanju do MAIN, do FS, i onda stikliras ono Customize File system i tamo stavis own_custpack, ali pre toga si trebao u folderu XS++ da napravis novi sa nazivom own_custpack i u njega da ubacis folder tpa(koji dobijes kad skines odgovarajuci custom)
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Izvini ako je pitanje glupo,al jel ima veze ako u folderu XS++ imam ove foldere!
Jer je kod mene ovako!
A kod tebe u uputstvu ovako!
Jel to do verzije XS++ ili bi trebao da pomerim negde drugde ove moje "suvisne",koje sam inace tako dobio s instalacijom!
Ma i meni je tako nego sam ja isekao deo gde se nalaze samo log, xs i folder
Tako treba da bude i u taj own_custpack ubacujes tpa folder koji si dobio kad si raspakovao custom...
Poslednje pitanje i necu vise da te davim!
Kad otvorim taj moj folder "own_custpack",u njemu mi se nalazi folder "TPA",a u njemu ovo!
Jel tako treba da izgleda taj "TPA" folder,i jel to taj custom sto sam oznacio strelicom!
Hvala ti,i izvini ako davim al trebam da mu to napravim do sutra!
Ovako ne radis dobro...
Izbaci ta 2 fajla koja su ti unutar tog TPA... Ta 2 fajla su za flashovanje main i fs, njih stavi na desktop.
U own_custpack fodleru trebas da imas prvi folder tpa u njemu preset folder, u preset foleru custom folder i u njemu razne fajlove, ima ih ukupno 15
Skines lepo custom za FS_S_E_Europe koji nosi srpski dao sam uz tu verziju softvera i custom, i on je u rar, kad raspakujes rar dobices folder tpa u njemu preset, u njemu custom i sve te fajlove
Ti samo uzmes taj tpa i turis ga u own_custpack, i to je to.
Izasao je xs 3.1 (darwin) mozete da ga skinete sa www.topse.ru. Jos uvek nije proradila opcija download xs-u
edit: da li k800 cid52 podrzava .vkp patcheve
jos jedan edit: kako se patchuje w200 preko xs 3.1?
N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)
ja ne nadjoh ni jedan pach za k800.za w200 sam ti odgovorio u drugoj temi.sta novo donosi 3.1?ako nema nista znacajno da ne skidam.kad li ce da ubace fles erom-a...to bi bila korisna opcija.bar meni posto mi ide unistavanje istog,he he
E ljudi, imam jednu molbu..... hteo bi da ubacim w880 sw u svoj k800i ili neki drugi walkman sw na kojem bi sve radilo..... pa ako iko ima da mi okači neke drajvere tipa key driver od k800 pošto ga ne mogu nigde naći.... Hvala vam unapred
gledo sam tvoje na youtube šta si uradio i svidilo mi se...... kako si ti uradio ono sa w850sw ako ti nije mrsko da pišeš, koji su ti drajveri trebali, i jeli stvarno ne radi memory kartica na w850sw, i još jesi probo ubacit w580 sw
1. key driver ne postoji
2. Flashuje se normalno, jedino sto u telefon ubacujes fs+main+custpack od w850
3. Ne radi memorijska (kad ukljucis telefon, pita te da li zelis da formatiras karticu, ali je ne vidi u file manageru)
4. Nikakvi drajveri ti ne trebaju, od tastature ne radi normalno jedino joystick
5. Ne radi kamera
6. telefon svaki put blicne kad se vrati iz standby-a
Posle ovoga ti preporucujem da ipak ne ubacujes w850 sw
N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)
Dancsi, svaka ti chast, nisam znao šta sve ne radi od ovoga jedini problem su kartica i joystick, pošto si ti probo dosta sw-a, ima li i 1 walkman sw da dobro radi na k800, uglavnom da rade kartica i tipke, za ostalo ne brinem...... jesi možda ti probo w580sw, kako on radi
Ne postoji takav softver(walkman) da ce dobro raditi na k800 i mislim da nece ni postojati...
Sa w880 sw rade kartica, tastatura(ali ne radi lepo, npr. broj 2 je na 4, 1 i 6 su ustavari +/- )
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.