K800i
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Imam problem sa k800i ;
Igre i programe koje sam dosad prebacivao sa PC na mob preko bluetootha, isli su u foldere u koje trebaju (igre u Games; programi u Applications).
Danas kada sam hteo da prebacim neke igre i programe, mob ih je slao u folder OTHER i odatle ne mogu nista sa njima da radim (a ispravne su igre i programi).
Neko resenje?
Igre i programe koje sam dosad prebacivao sa PC na mob preko bluetootha, isli su u foldere u koje trebaju (igre u Games; programi u Applications).
Danas kada sam hteo da prebacim neke igre i programe, mob ih je slao u folder OTHER i odatle ne mogu nista sa njima da radim (a ispravne su igre i programi).
Neko resenje?
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
kari,evo ti tema >>OVDE<< pa citaj! 

- MilančeBGD
- Expert
Znam druze evo gledam tu stranu, znaci svejedno je, kako tamo pise za acoustic tako je i za kameru?......
Znaci zavrsio sam! Snimak je mnooogo bolji, ne verujem
ljudi svaka cast! hvala puno, odo dok sam u fazonu i zvuk da poboljsam 
Spojio: gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje.Za dopunu koristi opciju „Izmeni“ !
Znaci zavrsio sam! Snimak je mnooogo bolji, ne verujem

Spojio: gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje.Za dopunu koristi opciju „Izmeni“ !
- MilančeBGD
- Expert
- MilančeBGD
- Expert
- McLaren F1
- Ex-Moderator
Nemoguce da ti je zvuk isti kao pre!kari napisao:Inace ubacio sam acoustic drajver i nisam primetio da je zvuk bolji..

Ili nesto nisi dobro uradio tako da nisi ni ubacio novi drajver vec ti je ostao stari,ili si ubacio neki levi drajver koji je jako los!
Mislim da je kod tebe ovaj prvi slucaj!

Znaci u files_to_upload treba da imas folder "ifs",u "ifs"-u folder "settings",u folderu "settings" treba da imas folder "acoustic" a u njega treba da stavis otpakovane fajlove iz tog acoustic drajvera!
Znaci treba da izgleda ovako:
files_to_upload/ifs/settings/acoustic i unjega ubacis otpakovane fajlove iz drajvera!
Kod nekih acoustic drajvera kad ih otpakujes,odmah dobijes folder "ifs" i u njemu sve sto je potrebno.Onda taj folder "ifs" prebacis u files_to_upload,pokrenes XS++,stikliras Customize File System,kliknes na FSX i kliknes na Start FSX!
I to je to,valjda si razumeo,mada si sve ovo sto sam ti ja napisao vec imao napisano!

Poslednja izmena od McLaren F1 u Pon, 03. Dec 2007. 00:23, izmenjeno 1 put ukupno.
- MilančeBGD
- Expert
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- McLaren F1
- Ex-Moderator
kari,ne znam kako ti je mala razlika izmedju originalnih acoustic drajvera koje dobijes uz telefon (K800) i ovih custom! 
Al dobro,ako su tebi ok onda...
Evo ti 2 linka pa probaj jos ove ako hoces!
http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=16379
http://forums.se-nse.net/index.php?show ... ntry178765

Al dobro,ako su tebi ok onda...

Evo ti 2 linka pa probaj jos ove ako hoces!

http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=16379
http://forums.se-nse.net/index.php?show ... ntry178765