peky@n93,to ti je najverovatnije jer nisi dobro (ili uopste) instalirao drajvere samog telefona ili "4in1cable_driver" i "usb_flash_driver"!
Instaliraj ih i ne bi trebao da imas problema!
McLaren F1, ok hvala drug,nego mi nije jasno sa w660i nisam imao problema,tj nista nisam instalirao,mada su mi ti drajveri vec instalirani,jer kacim k800i
peky@n93, i meni se to desava sa k800. Bitno je da drzis C sve dok xs ne prikaze sve informacije o tvom w880. Ako se i onda upali pritisni disconnect cim se upali, sacekaj dok se ugasi, i ponovo ga prikljuci.
N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)
peky@n93,onda znaci da su ti drajveri za koriscenje XS++ OK,tj. "4 in 1 cable driver" i "USB flash drajver" su ti dobro instalirani!
A problem je najverovatnije u tome sto nisi instairao drajvere za W880 i zato ti ne radi,a na W660 ti je radilo jer su bili instalirani!
Znaci jedino sto treba da uradis je da instaliras drajvere za W880 i trebalo bi sve da radi normalno!
Ako ne znas kako,ili ako imas problema javi mi na PP pa cu ti pomoci da ne bi isli ovde u dalji off!
Ubacio sam neki meni u k810 i sad kad udjem u meni ne mogu da se krecem i napred, nazad djojstikom kao sa starim vec samo levo, desno i sa desne strane se pojavio scroll bar.Da li sam negde pogresio pri ubacivanju, ili to treba tako da bude?
firestarter, ako je FULLSCREEN meni, mora da se menja LAYOUT fajl da bi se eliminisao scroolbar! Ako nije FULLSCREEN, onda nešto nije OK sa samim menijem.
Milance...Imam Genus 6.0 i nikako ne mogy da dobijem dobar kvalitet slika. Landscape su OK i document su super..ne znam sta da radim...kad sam gledao drude slike sa ovim driverom...bile su mnogo bolje..ne znam stvarno u cemu je problem...
i jos nesto..Imam nokio 6630 pa sam hteo da ubacim novi software i ako postoji nesto da se moduje. Aj ako imas neki link...okaci.
Ne znam u cemu je problem i ja nesto nisam zadovoljan kvalitetom slika na daljinu... Probao sam drajvere ali ne znam nije to to... Mozda je problem u telefonu
Kako da ubacis nov softver imas temu u nokija podforumu, veoma je lako, mogu da ti preporucim da ubacim ME softver Sto se tice modovanja, nema nista, imas programe i igrice...
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
kakav je taj ME software? ajde molim te daj mi link do tutorial-a. trazio sam i nisam uspeo da nadjem. Pa da ne znam ni ja sta mi ocekujemo da izvucemo neke profi fotografije bez ikakve optike..Nabavi digitalno fotoaparat i slikaj do mile volje...eto
hristijan90 evo ti link za update fw-a viewtopic.php?p=72714#72714
tu mozes naci i product code za 6630me, samo ga ubaci u tvoj telefon i odradi update fw-a i imaces novi me software. imas detaljno upustvo, a ako bude nekih problema tamo da postavis pitanje.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Ta slika papagaja, more verovatno mislis i na prve kapljice, te slike su bile sa originalnim camera driverom, i softver je bio R1KG001.
Jer u to vreme jos nije bilo nikakvog cam. drivera, tek posle mislim da je kopritis izbacio svoj prvi driver 2.5.
Milance, kako ide mijenjanje ikone za bateriju, ima li neki link ka vanjski sajt sa uputstvom? Trazio sam po netu ali nisam nista pronasao...
Hoce li biti uskoro detaljno uputstvo za patch-ovanje?
imas uputstvo za patchovanje...tu negde na ovom forumu imas okacen link za video tutorial. lako je.
Milance...zasto je vido clip sa ovim Genus driverom jako los? a i slike nisu nesto preterano dobri...zasto nikako ne mogu da dobijem taj kvalitet...koji si ti dobio
momci nemam vise k800i uzeo sam n95 8gb ali uskoro planiram da ga uzmem po cetvrti put okacicu veceras par fotki po danu razbio je n95-icu bili su genus 6.0 drajveri
elvirr, necu praviti uputstvo jer kao sto sam rekao, verovatno ce izaci posle neka bolja i laksa verzija...
A drugo postoji video tutorijal koji gledas i radis u isto vreme, tako da nema potrebe da pravim... hristijan90, kako losi, stvarno ne znam ja sam snimao pre neki dan i stvarno je klip bio ekstra, cak mislim ovaj sto je na youtube gde sam snimao sestrin k550i sa w610i sw sa genus.
Okaci neku sliku pa da vidim kako to izgleda...
Fleshovao sam K800 u K810i sa softverom sa prednje stranice, i detaljno sam pratio uputstvo, eh sad kad idem na statut telefona pise K810i, al kad pokrenem Xs++ ili SE PC Suite prepoznaje mi telefon kao K800, a i u Xs-u mi govori o nekoj gresci u vezi sa IMEO-om!
Jel to normalno?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.