gameforce, cudo nije mi poslao mozda pp da mu kazem gde da skine, i da mi jos pored toga stavi i njegov msn da mu uzivo objasnim
Najgore je kad kaze trazio sam na google ali nigde nema, ja odem na google ukucam sta treba i odmah prvi link stoji sve za download...
Cuti ti nemas toliki problem sa otvaranjem novih tema ja evo svaki dan po 5-6 zakljucam, i svakom treba da dam link do doticne teme u kojoj da ponovo postavi pitanje... Iako to ne moram da radim...
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
другари набавио сам кориштену меморијску Sony 1 GB каже да је кориштена пола године јуче сам је убацио и шљака добро.
Занима ме шта значи на њој пише 00-0H 23228,0634-Japan
Imam jedan problem,molio bih za pomoc.Imam memorisku karticu od 1GB,na kojoj stoji Sony.Kada prebacim klipove ili muziku,desava mi se da se slika prilikom reprodukcije zaglavi ili pomesa sa drugim klipom na nekoliko sekundi.Transfer ide preko citaca kartica.
Unapred hvala.
123456 napisao:
Занима ме шта значи на њој пише 00-0H 23228,0634-Japan
Pa da je napravljena u Japanu!
Salu na stranu,ako mislis na ove oznake (brojeve) nemam pojma,a ne verujem da ce neko uopste znati sta je to!
Mislim da je to obicna oznaka za tu karticu,a i sta ce ti to uopste,vazno da sljaka dobro!
123456 napisao:...Занима ме шта значи на њој пише 00-0H 23228,0634-Japan ...
Ovo 0634 znaci da je proizvedena 2006 u 34 nedelji - negde u II polovini Avgusta i da je proizvedena u Japanu a ono prvo, je verovatno nekakav serijski broj i broj modela.
ма сад видим да ме преварио за старост меморијске која је стара 1,5 годину а он каже 6 мјесеци кориштена ал нема везе битно да не штека и да је Јапан и нисам је пуно платио,ма џаба
Probaj za satelitsku antenu.... mozda i proradi, a ako ne, idi na forum krstarice pa vidi da li mozda ima tamo , a ako i to ne uspe Pitaj ponovo ovde na forumu. ili ako hoces jos neko da ti odgovori pitaj >>> ovde<<<
Slobodan_NS, ako su drajveri OK, kad priključiš telefon na USB i izabereš Phone Mode, pokreneš MyPhoneExplorer, pa F2, pa klik na "Search For Device". Onda on pretraži sve raspoložive COM portove i nađe telefon. Ako su drajveri OK, priključivanjem telefona se kreira virtuelni COM port (npr. COM9). Pre nego što klikneš na "Search For Device", imaš padajuću listu (ComboBox) gde možeš videti sve COM portove na sistemu. Evo sad sam video kod mene stoji (pored ostalog) "COM27 SonyEricsson USB Port". Ako ne nađeš ništa slično, onda nešto nije OK sa drajverima.
evo jedne, po meni cudne slike, danas donela drugarica K800, i to neki K800 koji se razlikuje od drugih, evo slike pa da vidite:
u pitanju je K800 za zelenom i crvenom slusalicom, to jos nisam video.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
A pa iskreno to i nije bas neka novina al ajde,verujem da dosta ljudi ovo ipal nije videla!
To je K800 koji se pravi iskljucivo za Vodafon mrezu pa zato ima crvenu i zelenu slusalicu,inace je nema ni jedan drugi K800!
Khm, khm Mislim da to imaju i neki telefoni sa Orange mreze, ali nemojte da me drzite za rec
Dosta ljudi koji izbace Vodafone/orange sw zele da se vrate opet na taj sw zbog zelene/crvene sluske, a meni se to uopste ne svidja(imao sam vodafone sw )
kljun, bio je slucaj coveka na forumu koji se zalio na svoj k800 (bas je bio sa vodafona i imao tu zelenu i crvenu slusalicu),naime fleshovao ga je na fabricki sw i izgubio prvobitnu funkciju tih tastera,a dobio internet button i activity meni...pa ga je morao nositi u servis na vracanje na vodafone sw
Da sam ja tako prosao,najvrovatnije bih menjao tastaturu
Novi softver za k800i R8BC004
Bas sam juce flashovao telefon jer sam uspeo da zeznem patcheve, i taman vratio sve na staro kad izadje novi softver Mrzi me sad da ga probam...
edit: ipak sam ga isprobao evo trenutno imam najnoviju verziju i opet original k800i softver, i to za sada nevin
Opet je tu bug, nema onog plavog okvira kad se izabere frames, opet se sa 2 dugmeta iznad displeja ne mogu listati slike...
Jedino sto sam primetio jeste da je ubacena nova verzija camera drivera i sad je 3.7 i mogu reci da su slike malo bolje.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.