E ja sam sad precesljao sve strane i oslepo sam i nigde da vidim K800 original accoustic da je negde okachen..pa ako neko ima nek okachi Naravno iz sto novijeg softvera
Vtec vidis da sam poludeo link ovde sam postavio original za acoustic, display i camera drivere.
I nemoj da pricas da si prelistao kad nisi. 18 strana lepo pise > original za k800 i k810i!.
i sve iz najnovijeg sw.
Milance, mozes li ispraviti svoj patch za ikonu baterije tako da bude malo svijetlije, tj. da plava boja plava odgovara boji ikone za mrezu? Mada bi bilo dobro i da neko napravi patch sa iphone ikonom za bateriju...
Pozdrav
OK, onda nam ostaje samo da cekamo
Poslednja izmena od elvirr u Sre, 23. Jan 2008. 21:56, izmenjeno 1 put ukupno.
Iskreno da ti kazem ne planiram uopste nesto tako da uradim, jer trebas imati takvu srecu da potrefis bas odgovarajucu tezinu, ako malo prelazi gotovo je...
Napravljen su vec iphone ikone, tako da je necu praviti... Naravno taj patch se ne moze napraviti jer ikone prelaze dozvoljenu tezinu, tako da cekamo sysgfx patch.Kad bude izasao sysgfx patch, ja cu vrlo rado napraviti nove ikone
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Jel moze neko napravit patch (ako je uopste i moguce) da se pomocu play tipke ili sa tipkama za jacinu zvuka, izadje iz java aplikacija?
Ne mislim na ono kao kod tipke BACK, pa te onda pita hoces li izaci ili da minimiziras, nego direktno izlazenje iz jave (nesto kao crvena tipka kod Nokije)?
Bolje pitaj ne nekom stranom forumu... A i tamo ti nece ispuniti zelju, jer dosta ljudi ima malo vremena, prave one patcheve koji su najkorisniji, a ovo i nije nekom toliko bitno...
Ja sam malo petlja oko patchovanja, ali patchovanje nije laka stvar, moras dostaaa znati.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Malopre sam ubacio neke startup & shutdown screens & sounds, splash i promenio sam animacije i zvuk kada palim i gasim telefon. Jel moze neko da mi objasni sta se menja ili dobija ubacivanjem splesh-a posto kada sam ga ubacio nisam primetio nikakvu razliku?
Supeeer!Ne smem da se usudim da patchujem a i nisam videla nigde uputstvo.Gde da pogledam kako se skida logo operatera,znam da sam negde videla ali ne mogu da nadjem.
Procitao sam temu ali i dalje neznam koje drajvere da ostavim u fonu.Telefon je k750i a trenutni drajveri su Toshara acoustic 1.7,camdriver 5.3 modovan a drajver za displej original.verzija softwera je R1DB001.Prporucite mi sta je najbolje za ovaj fon.
Da ali dajte predloge sta da probam da ne isprobavam neke bzvze stvari koje nevaljaju.Sta vi koristite od drajvera za k750i ? Koja su vasa iskustva ? Preporuke i gde da nadjem drajvere ?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.