K800i
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ljudi pomagajte,interesuje me kad se mob stavi ugasen a skroz prazan na punjac dal treb ad ase vidi neki indikator punjenja,posto mi se ispraznila baterija sto je bila fabricki napunjena i sad sam ga stavio an prvo punjenje od tada,ali telefon ne pokazuje nis na ekranu a punjac se zagrejao kkao da radi,dal da ukljucim mob ili stisnem nesto da bi znao da ga puni ili sta vec da radim,dal je to normalno???
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Pa ako je iskljucen i ako ga ne mozes ukljuciti jer se bas do kraja ukljucio znam da ne pokazuje nista, tek posle nekog vremena kad se napuni mislim da se ukljuci i na displeju pokazuje da se puni.Probaj ga sad napunjenog i iskljucenog staviti na punjac pa vidi jel pokazuje.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
moguce da si mob ispraznio vise nego sto treba, odnosno doslo je do drasticnog pada napona... baterija je ili iygubila potrebnu snagu ili je riknula. naravno treba da ima indikator punjenja, odn. tel se sam od sebe upali i pokazuje punjenje. Ako ti je skroz mrtav tel... neznam sta da ti kazem... ostavi ga na punjacu celu noc pa vidi sutra...
pa o tome se radi sto bas ne reaguje,dodus ekad sam stisno dugme za paljenje kreno je da se pali ekran ali tad assam g apustio,sto je mozda indikator da s epuni jer pre toga nije teo ni da se upali jer sam ga ipspraznio bas do kraja,a znam d aje do sadad na svim eriksonima i se bilo da kad se puni ispraznjen ugasen nakon nekog kraceg vremenskog roka izlazio znak se samo punejnnje,charging i da s epojavljivala batt,ne znam ddal da ga stavim an punjac od k750 za koji znam da radi 100%....
PS-kakav servis nema sanse da sutra issta radi kakvo je stanje napolju.....
PS-kakav servis nema sanse da sutra issta radi kakvo je stanje napolju.....

ostavicu ga....
nadam se da ce sve biti ok...
ako ne onda jbg,nis drugo do servis
EDIT:
problem je punjac , kad mi djavo ne da mira morao sam da probam pa da vidim,ne znam zasto ali punjac ne salje struju u mobili sad mi je bar lakse
Spojio:gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje!Sve to može u jednoj poruci! Koristi opciju "Izmeni"

nadam se da ce sve biti ok...
ako ne onda jbg,nis drugo do servis

EDIT:
problem je punjac , kad mi djavo ne da mira morao sam da probam pa da vidim,ne znam zasto ali punjac ne salje struju u mobili sad mi je bar lakse
Spojio:gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje!Sve to može u jednoj poruci! Koristi opciju "Izmeni"
- Slobodan_NS
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 07. Okt 2007. 20:48
- firestarter
- Novajlija
- Pridružio se: Ned, 13. Jan 2008. 18:41
Pa na onom mestu gde imas prorez tu povuces malo jace noktom (ali ne mnogo jako!).Nego imam jedno pitanje, da li je neko probao da hardver od k800 stavi u kuciste od k810 i kakva su vasa misljenja o tome?http://www.howardforums.com/showthread. ... ge=1&pp=15
- MilančeBGD
- Expert
- firestarter
- Novajlija
- Pridružio se: Ned, 13. Jan 2008. 18:41
- MilančeBGD
- Expert
rizmal, nije isto...
Odavno imam taj trackid u javi i povremeno radi, povremeno ne...
Drugo je sto u original trackid cim snimas odmah ide uzorak na slanje, ovde moras prvo snimiti zvuk, pa tek onda poslati.
Trece je sto ovog trackid u javi nema u radiju
Odavno imam taj trackid u javi i povremeno radi, povremeno ne...
Drugo je sto u original trackid cim snimas odmah ide uzorak na slanje, ovde moras prvo snimiti zvuk, pa tek onda poslati.
Trece je sto ovog trackid u javi nema u radiju

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- Slobodan_NS
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 07. Okt 2007. 20:48