Ubacivanje acoustic drajvera i ikona

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Odgovori
MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Odlicno, blago tebi...
Zavrsavam diskusiju sa tobom, rekao sam da ti vise necu odgovorati i kraj...

btw. juce sam opet ubacio k810i sw prvenstveno zbog trackid koji mi nedostaje :)
Bilo je malo problema jer mi se racunar restartovao usred patchovanja :shock: pa sam morao sve ispocetka...
Uglavnom sve patcheve koje sam imao na k800i sad imam na k810i sw, plus to je i privacy patch :) odlicno je uradjen osim sto su neke stvari na ruskom jeziku, ali videcu da i to resi za koji dan.
Jos jedan razlog je bio sto postoji elfpack za k810i, ali za sada postoji samo jedan elf :roll:

_____________________________________________________________________________________-

Eto samo sam bezveze flashovao na k810i zbog elfpack patch koji ne radi :x
Danas je konacno pusten pravi elfpack patch za k800i, tu su i elfovi koji rade :D
Morao sam vratiti svoj R8BF003 samo zbog toga :)
Evo i screenshoota mog desktopa 8)

Slika
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Dancsi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 16. Jul 2007. 12:34
Kontakt:

Post od Dancsi »

MilančeBGD, konacno elfovi! Da li ima i za k800 i za k810, i za koji radi? Za koju verziju sw-a? Da li mozes da okacis elfpack i odgovarajuci patch? Da li se i ovde prave oni zbin i daemons folderi? Sta radi onaj privacy patch ?
p.s jel mozes da okacis i one sysgfx patcheve?
N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)

G-Man
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 26. Mar 2008. 05:27

Post od G-Man »

e pozdrav svima...ja imam par pitanja za vas ili za MilancetaBGD posto vidim da je on ovde neki glavni baja :wink: :P

-hocu da ubacim neki skin za player (imam k800i naravno) pa me interesuje da li je to moguce i na koji nacin...
-Skinuo sam neki pack "Iphone" koji ima i ikonice za bluetooth,bateriju i sl pa me interesuje kako se to ubacuje posto iz ove teme nisam bas skontao...

mislim da je to to...poso samu menu,acoustic i ostalo vec upucen...thx to mclarenf1 :wink: :)

hvala unapred 8)
Now that you've arrived,Please stay a while,And I promise I won't keep you long,I'll keep you forever!!!

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Dancsi, samo za k800i :)
Za k810i ima ali ne radi patch :roll:
Verzija sw je R8BF003, evo okaceno sta je potrebno:
http://forums.se-nse.net/index.php?act= ... t&id=17727

A elfove sam trazi :), jeste sve se isto pravi, stavis zbin i ini u other, u zbin deamons i config...
Privacy patch je za zakljucavanje file managera, poruka, poziva, tastature...(stavis pass koji hoces i bez njega ne mozes uci)
Koje sysgfx??

G-Man, :P
1.Moguce je pomocu patcha
2.Isto pomocu patcha, tj. patchovanja, nadji video tutorijal pa pokusaj da uradis...

Evo i trenutni desktop sa nekim elfovima :)

Slika

G-Man
Novajlija
Novajlija

Post od G-Man »

ok...nasao sam kd player sa skinovima tako da sam taj problem resio...ali nisam mogao da nadjem video tutorial za ubacivanje ovih elfova ili kako se vec zovu...pa ako neko na leti neka postavi bio bih mu zahvalan... :wink:

p.s. a i ako nadjete tutorial kako da ubacujem skinove u mp postavite isto...

imam par skinova koji imaju ekstenziju .vkp i neke .jpg fajlove a ne znam sta sa njima da radim??? ako je preko xs++ (mada mislim da nije) postavite putanju ako nije problem...
Poslednja izmena od G-Man u Sre, 26. Mar 2008. 19:33, izmenjeno 1 put ukupno.
Now that you've arrived,Please stay a while,And I promise I won't keep you long,I'll keep you forever!!!

filipos181
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 19. Sep 2006. 09:12

Post od filipos181 »

@MilanceBGD

Mozes li da postavis uputstvo kako se ubacuju elfovi?

Da li se temperatura apdejtuje preko net-a?

Mozes li mi reci odakle si skinuo bateriju sa slike iznad i slikicu za pokrivenost mreze?

Dancsi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od Dancsi »

MilančeBGD, hvala. Mislio sam na signal i na ikonicu baterije. Ovaj security patch me isto zanima, pa bih te molio da ga okacis zajedno sa sysgfx patchevima i elfovima koje trenutno imas u telefonu.
Izvini sto te gnjavim, ali sam ja zauzet do kraja aprila zbog silnih takmicenja, pa nemam nesto vremena za krstarenje netom

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

G-Man, pronadji ;)
Ti skinovi sto idu u mp folder ne rade, tj. ta jedna jpg slika...
Vkp je patch koji menja izgled playera, a slike su tu ako neko hoce da pravi za neki drugi model rez. 240x320 ;) I ne mozes to da radis preko xs++

filipos181, pa stavio sam gore u postu sta je potrebno :) ubacis te patcheve i posle samo ubacujes elfove, kad se prebace preko BT sami odmah idu u ZBin folder odakle ih rucno pokreces...
Temperatura je temperatura telefona, tj.njegovog hardvera nije to temperatura napolju :roll:
Okacicu u toku dana taj gfx patch za bat. i signal, signal sam ja sam pravio i napravio sam samo kad je u GSM modu, kad se ukljuci GPRS signal se vraca na stari, tebi ako smeta ti napravi drugi :P

Dancsi, kacim u toku dana i ikonice signala/baterije i security patch, i elfove koje imam i koji rade :roll:

Dancsi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od Dancsi »

MilančeBGD, da li i ovde ima fora kao kod w810 da se elfovi sa kartice pokrecu automatski, tj. odmah kad se telefon ukljuci ?

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Pa ja koliko znam treba samo elfovi da se stave u folder deamons, ja sam stavio ali kad mi se telefon ukljuci elfovi se ne pokrecu :|

Evo okacio sam bateriju, elfove i security patch :) Signal ne mogu da nadjem :ohmy:
Pa evo mozete skinuti ovaj sa sense
http://forums.se-nse.net/index.php?act= ... t&id=17387

http://rapidshare.com/files/102513797/za_MS.zip.html

Dancsi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od Dancsi »

MilančeBGD, samo da proverim: pre nego sto krenem da stavljam elfove trebam da ubacim elf icon small.vkp, .....lib.vkp, elfpack.vkp i DYN_CONST.bin u other/zbin/config tako?

kari
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 02. Dec 2007. 00:35

Post od kari »

Jel ima negde da se skine originalni camdriver za k800 R1KGOO1? :|

Murinho
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 22. Mar 2008. 00:55

Post od Murinho »

E da li neko moze da okaci neki tutorijal za ubacivanje patcha onog i elfova kao sto je na prvoj strani za ikone i drugo.Hvala mnogo ako mozete
Samsung Galaxy Y Duos + SE k800 + Siemens a50

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Dancsi, elf icon je samo ikonica, da ne bude ona bzvz :)
Tako je, to ubacujes ;) I posle elfove u zbin, ja sam sve foldere napravio na memoriji telefona jer memoriju telefona uopste ne koristim...

Murinho
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Murinho »

E Milance jel to znaci da ja ubacim ona tri patcha iz posta i napravim folder zbin na fonu.Odgovori ovo molim te.

Murinho
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Murinho »

ajde ljudi molim vas pomozite oko ovoga za elfove i elfpack.ja sam nasao neki fajl sa gomilom ikona za ove male foldere i sitnice na fonu ali neznam kako da ubacim.jel su te ikone elfovi ili sta vec.Molim vas pomozite jer neznam ovo.

G-Man
Novajlija
Novajlija

Post od G-Man »

E...opet ja XD

Skinuo ja onaj tutorial iz "fleshovanje k800"...jel ima on neke veze sa ubacivanjem ovih patcheva i elfova psoto ja tamo nista nsiam skontao...skontao sam samo da fleshuje fon da mu ubacuje drugi software...

da trazim dalje ili sta???

MilanceBGD kako mogu da ubacim skinove za player posto ne moze preko xs++ tj koji je drugi nacin???
ako ne mozes da mi psotavis bar mi reci gde da trazim a ne ovako ko slepac da jurim na sve strane...

aj pa tako :D :)

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Nema nikakve veze sa patchevima...
Trazis u ovoj temi, tu je postavljen video tutorial i ja sam rekao sta je potrebno za patchovanje.
Mozes preko patcha :P
Ja da znam gde je, ja bih ti rekao :roll:

G-Man
Novajlija
Novajlija

Post od G-Man »

Ja ili sam slep ili lud... procitao sam celu temu sad i smorio se k'o ciganka u solarijumu i opet nisam nasao :blinky: :o :o

dakle listam ja tako i na 19-oj (nisam siguran da je ta) strani naletim na video tutorial ("flashowanie_db2020_filmik") koji sam skinuo pre jedno 20 minuta i koji objasni kako se fleshuje fon ali ne i kako se patchuje... idem ja dalje...naidjem na deo sa drajverima za kameru bla bla to sam vec citao jednom...idem dalje i odjednom naidjem na Milancetov post evo drajver (ili kako se vec zove) za bateriju i ispod slike pise ko je vec ubacivao znace...a izmedju nigde nisam nasao nikakav video tutorial ili objasnjenje za patchovanje... :wacko: :wacko:

pa ako iko moze da mi pojasni gde sta i kako... placam guinness u irish pub-u ako treba :lol: :lol:

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Daj link do tog tutora :)
Ja sam siguran da je taj 99%, jer se ne secam da je neko kacio video tutor za flashovanje :)
Kao sto sam rekao, da znam na kojoj je strani, i na kojoj temi ja bih ti rekao
:roll:
A vremena da trazim stvarno nemam...

Odgovori