W810
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
djape48 napisao:Custom files nemam, koristio sam onaj koji ide uz xs++, ako nekom ipak treba mogu poslati na e-mail
Meni trebaju. Email mi je szilagyi_daniel@yahoo.com . Mozda bi bilo bolje da ih okacis ovde na forum, pa da svi mogu da ih skidaju.
edit: Da li su za flashovanje ovog telefona potrebni REST fajlovi, sta su to, i kako se koriste ?
Poslednja izmena od Dancsi u Sub, 12. Jan 2008. 01:10, izmenjeno 1 put ukupno.
N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)
Dancsi, W810 ima istu kameru kao K750/W800 i koristi iste drajvere, tako da ti stoje na raspolaganju svi drajveri od K750.
Probaj ovde: LINK
Password: mobilnisvet
Traži u Resources>Camdriver
Probaj ovde: LINK
Password: mobilnisvet
Traži u Resources>Camdriver

K750+W950+K550 (W610 SW)+More...
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 01:13
Znaci ono: ovo moram da podelim sa vama:
ja i sertra smo pre par minuta istovremeno obrisali jedno drugo sa my devices na bluetoothu. Odjednom se kod sestre jezik prebacio na nesto tipa: 19:4635, 19:19, 16:0011 itd. Mislio sam da je to neki bug, pa sam "naslepo" promenio jezik (usao u gl. meni pritisnuo 9, pritisnuo 3 (za jezike), pritisnuo 2 (za jezik telefona), i promenio jezik).Tada je sestra pokusala da igra igrice, ali je telefon rekao "operacija nije uspela".Restartovao sam ga, pa sam shvatio da su igre koje su do sada bile na memory sticku, obrisane. Tada sam pretrazio ceo memory stick i svi folderi su bili prazni, SEM muzike. Tamo se nalazila pesma rubish autora bad copy. Obrisao sam je. Tada sam probao da povratim fajlove sa m. s.-a pomocu raznih programa tipa undelete... Medjutim-CVRC: slike nisam mogao ni da otvorim, a pesmama su nazivi bili pomesani.
misli da sam zakacio neki virus za mobilni
p.s. izvinite zbog poduze poruke, ali hocu da podelim ovo sa vama
ja i sertra smo pre par minuta istovremeno obrisali jedno drugo sa my devices na bluetoothu. Odjednom se kod sestre jezik prebacio na nesto tipa: 19:4635, 19:19, 16:0011 itd. Mislio sam da je to neki bug, pa sam "naslepo" promenio jezik (usao u gl. meni pritisnuo 9, pritisnuo 3 (za jezike), pritisnuo 2 (za jezik telefona), i promenio jezik).Tada je sestra pokusala da igra igrice, ali je telefon rekao "operacija nije uspela".Restartovao sam ga, pa sam shvatio da su igre koje su do sada bile na memory sticku, obrisane. Tada sam pretrazio ceo memory stick i svi folderi su bili prazni, SEM muzike. Tamo se nalazila pesma rubish autora bad copy. Obrisao sam je. Tada sam probao da povratim fajlove sa m. s.-a pomocu raznih programa tipa undelete... Medjutim-CVRC: slike nisam mogao ni da otvorim, a pesmama su nazivi bili pomesani.
misli da sam zakacio neki virus za mobilni
p.s. izvinite zbog poduze poruke, ali hocu da podelim ovo sa vama

N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Da se nadovežem na priču o porukama: ukupan broj poruka (inbox+sent+drafts+outbox) ne moze biti veci od 200. To podrazumeva da se radi o kratkim porukama (<=160 znakova). Ako su poruke duge (znači dok je kucas pojavljuje se ono SMS 2, SMS 3...) tako se i broje, i toliko mesta zauzimaju, pa onda (zavisno od sklonosti i navika) taj broj od 200 pada na 100 ili čak manje. Još jedna bitna stvar: ako se koriste naša slova Č Ć Š Đ Ž onda granica nije 160 već 70 (ako se ne varam) jer je kodiranje drugačije pa to dodatno jede memoriju i pare.
E sad, kako prevazići limit od 200 poruka?
Pisao sam u temi o flešovanju K750/W800 (CID36) kako se to radi kod K750. Nisam probao, ali sličan trik mora da funkcioniše i kod W810. A Milanče reče da ima i patch (nisam znao za to).
E sad, kako prevazići limit od 200 poruka?
Pisao sam u temi o flešovanju K750/W800 (CID36) kako se to radi kod K750. Nisam probao, ali sličan trik mora da funkcioniše i kod W810. A Milanče reče da ima i patch (nisam znao za to).
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...