W810
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 07. Apr 2008. 07:34
- Kontakt:
Da izlozim i ja svoj Problem...pa ovako...
Kupih Memory Stick Pro Duo karticu marke SanDisk kapaciteta 1GB i tu problem nastaje...
W810i ne ochitava katicu!!! Kartica je potpuno ispravna poshto sam je ubacio u drugi telefon i proverio!
Fleshovao sam svoj w810i ne znam da li bash najnovijim flash-om (nov sam po pitanju tih stvari ali sam ih provalio uglavnom)...ali opet ist ne prepoznaje je...
U Software Info mi pishe: "Memory Stick: No File Found"
Telefon je inache kupljen polovan tako a ne znam da li je kod prethodnog vlasnika kartica funkcionisala.
Da li neko zna u chemu je problem???
Hvala!!!
Kupih Memory Stick Pro Duo karticu marke SanDisk kapaciteta 1GB i tu problem nastaje...
W810i ne ochitava katicu!!! Kartica je potpuno ispravna poshto sam je ubacio u drugi telefon i proverio!
Fleshovao sam svoj w810i ne znam da li bash najnovijim flash-om (nov sam po pitanju tih stvari ali sam ih provalio uglavnom)...ali opet ist ne prepoznaje je...
U Software Info mi pishe: "Memory Stick: No File Found"
Telefon je inache kupljen polovan tako a ne znam da li je kod prethodnog vlasnika kartica funkcionisala.
Da li neko zna u chemu je problem???
Hvala!!!
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 07. Apr 2008. 07:34
- Kontakt:
Bilo koju karticu da ubacim ne prepoznaje je!!!
Za fleshovanje sam koritio:
W810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED49.rar
W810_R4ED001_FS_S_E_EUROPE_RED49.rar
Da li je mozda problem u pogreshnom software-u, poshto mi je najvishe sumnjivo ono shto pishe u
Software Info: "Memory Stick: No File Found" !!!
i da josh jedna stvar...obishao sam par servisa i niko ne zna shta mu je ...jedan mi je rekao da su crkli kristali koji sluze za chitanje memoriske kartice
...meni to zvuchi jako smeshno mislim kristali
...
Telefon inahe nisam platio i mogu da ga vratim kad god hocu ali mi je nekako prirastao za srce
pa bih da ga osposobim za rad ako je to ikako mocuce...
Za fleshovanje sam koritio:
Da li je mozda problem u pogreshnom software-u, poshto mi je najvishe sumnjivo ono shto pishe u
Software Info: "Memory Stick: No File Found" !!!
i da josh jedna stvar...obishao sam par servisa i niko ne zna shta mu je ...jedan mi je rekao da su crkli kristali koji sluze za chitanje memoriske kartice

Telefon inahe nisam platio i mogu da ga vratim kad god hocu ali mi je nekako prirastao za srce

Taj main i file system sto si koristio za flesovanje su odlicni, koristim taj firmware 4 meseca. To sto pise Memory stick: no file found nema nikakve veze, pise i meni, a kartica od 4GB mi radi besprekorno. Ja se ne razumem u servisiranje, da li su crkli kristali ili sta vec, poenta je da je nesto pokvareno u citacu kartica i kraj price. Nastavi da obilazis servise, pa odaberi neki. Inace kad mi je 8210 bio na popravci lik je pominjao neke kristale, ne secam se price bas 

w810 + 8GB
Potvrđujem da kombinacija
radi perfektno.
Memory stick: No File Found - je uobičajena pruka. Ona je generisana u trenutku prvog boot-ovanja telefona nakon flešovanja, kada kartica verovatno nije ni bila u telefonu. Znači ne oslikava realno stanje, već stanje pri prvom boot-u.
Probaj sledeće:
Uđeš u servisni meni (>*<<*<*) pa SERVICE TESTS>MEMORY STICK
Tu samo pokazuje da li je INSERTED ili NOT INSERTED
Ako tu prikaže NOT INSERTED znači da telefon uopšte ne vidi karticu.
Preporučujem ti da probaš karticu u nekom drugom telefonu ili čitaču kartica.
Pojam KRISTAL je uobičajeni naziv za kvarcni rezonator kakav se koristi u kolima za generisanje CLOCK signala u svim mikroprocesorskim uređajima, tako da nema razloga za čuđenje.
Nadam se da će nešto od ovoga biti od pomoći.
radi perfektno.
Memory stick: No File Found - je uobičajena pruka. Ona je generisana u trenutku prvog boot-ovanja telefona nakon flešovanja, kada kartica verovatno nije ni bila u telefonu. Znači ne oslikava realno stanje, već stanje pri prvom boot-u.
Probaj sledeće:
Uđeš u servisni meni (>*<<*<*) pa SERVICE TESTS>MEMORY STICK
Tu samo pokazuje da li je INSERTED ili NOT INSERTED
Ako tu prikaže NOT INSERTED znači da telefon uopšte ne vidi karticu.
Preporučujem ti da probaš karticu u nekom drugom telefonu ili čitaču kartica.
Pojam KRISTAL je uobičajeni naziv za kvarcni rezonator kakav se koristi u kolima za generisanje CLOCK signala u svim mikroprocesorskim uređajima, tako da nema razloga za čuđenje.
Nadam se da će nešto od ovoga biti od pomoći.

K750+W950+K550 (W610 SW)+More...
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 01:13
- Sawyer2105
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 08. Avg 2008. 03:23
Sawyer2105, a fontovi ne mogu da se menjaju, mada je moguće varirati veličinu slova kao i regular/bold/italic izmenom fajla LAYOUT.XML. Na žalost, db2010 platforma koristi rasterske fontove za razliku od db2020 koja podržava TrueType fontove i gde je izmena fontova moguća.
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...
- Sawyer2105
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 08. Avg 2008. 03:23
nacitah se ovih komentara,ali ne nadjoh da pise:
zanima me posto je moj mob t mobile,trebao bih da ga debrendiram,pa da ga flesujem,kako bi bio cist...ovo pitam jer mi smeta jedna stvar a to je nemogucnost zumiranja slika,bilo kojih slikanih ili ubacenih,ne mogu da ih zumiram nikako...da li bi se to izmenilo,da li bi mogao da ih zumiram ako mu uradim ovo sto planiram,a sto cu verovatno sve vec uspeti da nadjem ovde negde...
zanima me posto je moj mob t mobile,trebao bih da ga debrendiram,pa da ga flesujem,kako bi bio cist...ovo pitam jer mi smeta jedna stvar a to je nemogucnost zumiranja slika,bilo kojih slikanih ili ubacenih,ne mogu da ih zumiram nikako...da li bi se to izmenilo,da li bi mogao da ih zumiram ako mu uradim ovo sto planiram,a sto cu verovatno sve vec uspeti da nadjem ovde negde...
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i