Multishot na mobilnom telefonu?

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
ipekic
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 05. Feb 2005. 01:47

Multishot na mobilnom telefonu?

Post od ipekic »

koji moze da snimi vise fotografija za redom, jer kod svih za koje ja znam mu treba vremena da je snimi itd,
to predpostavljam zavisi od njegovog "ram-a" kako god, interesuje me da li postoje neki koji mogu da uslikaju barem 1-2 slike u sekundi ?
i nemojte odma da me napljujete jer stvarno pitam zato sto ne znam...

pozdrav

Wobby
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 12. Dec 2004. 23:02

Post od Wobby »

DA!!! Moj otac ga je koristio i mogao je dosta slika u sekundi da snimi! U pitanju je Samsung E700! Na njemu su najavljivali snimanje klipova sto nije uradjeno pa kao da popune nedostatak to su stavili! Postoji: Samsung E700 ima i drugih ali ja znam samo za ovaj :!:
Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

to o cemu ti pricas se zove BURST mode... to ce biti na novim SE telefonima... imaces mogucnost da slikas 4 slike u razmaku od nekoliko sekundi...
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

To moze da se zove i Multi shot...u zavisnosti od proizvodjacha...kao shto kaze akki bice na novim SE fonovima...imash tu opciju na nakim panasonic i samsung fonovima... :wink:

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

Postoje telefoni koji imaju u sebi ugradjenu tu opciju, ali mi se chini da postoji i program za telefone serije 60 koji to radi, mada nisam siguran...
Pitacu ortaka koji je to radio na N6600, pa cu vam reci...
:wink:
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

miljex
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 23. Sep 2004. 09:50

Post od miljex »

Ta opcija se zove multy shot, kako reče Dexter, postoji na samsungu e7xx, kao i e8xx, i još nekim, ali ove sam imao i znam sigurno. Opcija je takva da biraš čini mi se 4,8 ili 12 slika u nekih skund do dva.

Slična opcija ima i na SE t630, ali radi se o 4 ili 6 slika.

Prodavci reklamiraju tu mogućnost kao amaterski video klip, što je glupost i laž, jer kao video na nekom telefonu je profesionalan :mrgreen:

Interesantno je što je ta opcija nestala pojavom pravog videa na telefonima, odlika je starijih modela. :|
Ili ja bar ne znam da je neki nov model ima :|

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

I meni se cini da sam vidio neki Symbian program koji to radi... :roll:
Pa valjda nema zato sto ima video klip a ovo im je bila kao zamjena za njega... Ma ko im ga zna... :?

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Miljex, to ima t630??? imam t610 i on to nema a mislio sam da se oni razlikuju samo u rezoluciji kamere i u meniju koji je nesto malo izmenjen... nisam znao za to a igrao sam se sa drugarovim telom... jesi siguran u to?
Od novih tel-a ce imati novi SE telefoni... :D

ipekic
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 05. Feb 2005. 01:47

Post od ipekic »

iskreno ni ja nisam znao za 630, imao sam ga mozda nedelju dana, i nisam izvalio...
t610 sam ima godinu dana i takodje sam mislio da i nema neke razlike osim u ekranu i jos par ne bitnih stvarcica...

mitar
Banned
Pridružio se: Ned, 23. Jan 2005. 15:45
Kontakt:

Post od mitar »

ja imam samsung e 600 i imam tu opciju ali kad :roll: slikam 15 puta zaredom slika ne izlazi ljuljajici se ali samo kao 15 sliku koje se vide svaka pojedinacno dok moj drug ima e700 i njemu mu slika ljulja
The Bloody Alboz

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Ja licno mislim da to nije mnogo bitno, jer su kamere na telefonima dosta lose, a kada se slikaju tako brzi pokreti, ili nesto, slika je mutna. Inace tu opciju ima i s700 i zove se burst 4 (jer moze samo 4 slike da uhvati)...

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Da, ima i s700 ali ovo na novim ce biti naprednije... tako je barem rekao cova iz SE u interview-u koji je odradio Eldar iz mobile-review-a! :wink:

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Ako se ne varam, N6630 može da ulovi 6 komada za redom, neka me isprave vlasnici iste. :?
Ne znam da li je u pitanju dodatna aplikacija ili to već postoji po default-u.

Wobby
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 12. Dec 2004. 23:02

Post od Wobby »

To postoji po defaultu mada mislim da moze da se ubaci kao dodatana aplikacija ali mozda i NE.....zato sto telefonima kojima nisu stavili mogucnost snimanja klipa dodaju to kao da ne bude bas za bacanje tel.....ja bar mislim da je tako :?
Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

ima aplikacija za 7610 i zove se snapshot slika 6 slika, misli da radi i na ostalim symbian noki telefonima serije 60 naravno :wink:

miljex
Mobil fan
Mobil fan

Post od miljex »

Akki ima 100% na t630 hvata čini mi se 4 ili 6 komada za redom. Nisam ga nikad koristio, ali sam ih prodavao pa sam malo čačkao zbog kupaca da znam preporučiti. :wink:

Meni je to baš bez veze, kad imaš video nema potrebe, iako sto ljudi sto ćudi, možda nekom baš treba :wink:

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Ok, verujem ti na rec... ali ipak proveri... mozda si se zbunio za neki samsung... :wink: ja sam se davno igrao sa njim tako da je veoma moguce da se ne secam... provericu i ja kad mi se vrati drugar koji ga ima sa Kopa... :oops: jer stvarno jako mi je cudno da se te f-je ne secam :oops: ali naravno verujem ti na rec :D
Pa ne znam kako izgleda na dosadasnjim telefonima ali sam cuo da ce biti sooper na Clari... lik je rekao da tje biti sooper za recimo snimanje na fudbalskoj tekmi... jer ti imas 4 slike od 2 mpx... sto nije lose a klip je mnogo manje rezolucije i na stadionu ne vredi nista prakticno :wink:

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa dobro zna da bude dobro....ja sam sa samsungom slikao druga i ispalo je stvarno dobro...mislim da na samsugu pravi najvishe slika u kratkom intervalu...jer sam probao na drugima i dosta sporo je ishlo...
A i sad skoro svi telefoni imaju video clipove tako da....

miljex
Mobil fan
Mobil fan

Post od miljex »

Pazi sve je moguće, puno telefona prođe kroz ruke, čak i nazive zaboravljam :oops:

Ovo za t630 sam uvjeren, ali ko radi on i griješi znači sve je moguće :wink:

Rale
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 27. Jun 2004. 11:26
Kontakt:

Post od Rale »

Samsung E700 ima dobar Multi Shot (tako se zove), jedini problem je shto nesmes da pravis pre-nagle pokrete jer ce da ti zamuti sve zive slike... :wink:
Po meni je bolje da uzmesh neki fon koji moze da snima klipove!