Zasto kada nekog cimam ili me neko cimne u opciji ukupno trajanje poziva poveca se vreme za nekih minut? Moze li to nekako da se podesi? k800 je u pitanju. Telefon je skinut sa vodafone mreze. Hvala unapred
poz narode!evo i mene posle duzeg vremena.k800,nov,kocio i navodno nije sa mreze,a inije imao nikakav trag da je sa mreze.flesovan i posle flesa kaze insert correct sim card.kako otkljucati?
Flešovao sam K800 sa R8BF003 FS:S_E_EUROPE, CDA:102568/3 (own_custpack).
Telefon radi odlično ali se u SW info javlja 99E0W . Jel zna neko u čemu je fora (zašto se pojavilo) i kako da ga uklonim?
cao svima ja sam nov ovde samo da pitam da li neko zna sta moze da bude sa k800i koji ima jedan moj drugar i poneki put mu slike postaju mutne i neki put bas onako nikakve skoro svaka 3-4 slika je takva i on je promenio telefon i opet su takve slike
MilančeBGD napisao:rixxon, prvi put cujem za tako nesto ...
Probao više puta. Česta je pojava da se javlja 1E0W ili 2E0W. Jednom sam čak video 5E0W, ali baš meni da se desi 99E0W
Inače to znači 99 Errors 0 Warnings.
Prilikom prvog boot-ovanja (posle fleša ili kad je telefon nov) on radi gomilu nekakvih "default" podešavanja (pri tome iščitava sve živo što nađe u tpa/preset/default, pa zatim customize.xml i ko zna šta još). Šta god tamo konstatuje kao grešku on broji kao Error ili Warning (warning ja lično nikada nisam video). A o svemu tome još vodi i LOG fajl (tpa/preset/log.txt). Uglavnom sve to nema neke veze jer telefoni posle normalno funkcionišu, ali taj krajnji ishod xxEyyW se beleži u jednu GDFS varijablu i uvek se prikazuje kada se ode u SW info (servisni meni). To je valjda dokaz da je telefon "budžen" kada se dokazuje garancija i slično.
Za DB2010 je provaljena ta GDFS varijabla i jednostavnim njenim resetovanjem se uklanjala ta poruka. Za DB2020 nisam našao.
Misel, drugar malo drma telefon prilikom slikanja. Ono sto je meni nezgodno prilikom slikanja je to sto ponekad pritiskam dugme k'o konj, drmnem aparat u tom trenutku, pa su mi slike mutne
e ccc, pa koji je sad posljednji softver za k800i moj je trenutno R8BA024, i kad odem na SEUS pise mi da imam posljednji,ali izgleda da ste vi Zaobisli SEUS :S ili nisam u pravu odg. neko pls,
Ovo su moji detalji za fon:
OTP CID: 49
EROM CID: 52
EROM Color: Red
I ako ima noviji od ovog mog odg. pa cu onda malo detaljnije prelistati temu itd. thX!
sale987, dakle poslednja je R8BF003. Ne veruj SEUS-u, često daje pogrešnu informaciju (postoje razlozi za to, najčešće je razlog u CDA broju telefona).
Uzgred, JDFlasher podržava CID53 (bar tako piše u za poslednji update), samo još treba negde naći i SW za CID53
Tako je,JDFlasher_test5.7z stvrano cita CID53 al dzaba mu to kad nece narednih par meseci moci da radi bilo sta sa telefonom!
Tako da sale987,ako vec hoces da menjas fw uradi flash!
OPET Ja>>> DA PITAM KAKO DA SE VRATI STARI CID npr imam cid 53 mogu da ga vratim na cid 52 ili kako da ubacujem (modujem) bilo sta kao drajvere ...na taj cid 53...
Sto pises veliki slovima???
Nikako ne moze da se vrati, jednom je vec receno...
Jdflasher podrzava CID53 ali da li je moguce nesto ubaciti ne znam jer nemam CID53(uglavnom niko nema, probaj pa nam javi...)
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
MilančeBGD | da li mozda ti radis u nekom servisu za mob.telefone ako radis na koji broj moze da te zove jedan moj drugar treba mu nesto vezano za fleshovanje itd...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.