Flashovanje Sony Ericsson telefona

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Odgovori
sale987
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 04:00

Post od sale987 »

ccc, sto se tice dugmeta kamere, sad svaki put fokusira kad stisnem do pola, i onda kada pritisnem do kraja on umjesto da slika on ponovo pocne da fokusira :dry: AL hajde nema veze. Mozda proradi nekad sam , ko ga shisha! A rixxon sto se tice jezika pocinjem mislit da si u pravu, da se radi o nekom brendiranom FS(samo meni najgore sto sam izgubio moje rijeci u t9 nakon flesovanja a nisam ih mogao kopirati preko XS,mrsko mi bilo petljat sa FAR). Hvala svima na trudu onda! ajd odo ja sad da ubacujem sve redom na mob :D.
Moji mobovi: >> 1.nokia 3310, 2.Siemens MC60, 3.SE k700i, 4.SE W800i, 5.SE k800i, 6.SE k850 Now

sale987
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sale987 »

GRRRrr.. nasao sam na ovoj stranici kompletan IPHONE izgled mobitela ukljucujuci i izgleda baterije i svega:
http://forums.se-nse.net/index.php?show ... ntry288967

Ali pola toga nemogu da nadjem gdje da ubacim, prelistao sam sve sto ima i TPA i IFS i nista!
E sad jel se to mozda i nemoze ubacivat ovako normalno vec samo sa patchovanjem? :unsure:
Moji mobovi: >> 1.nokia 3310, 2.Siemens MC60, 3.SE k700i, 4.SE W800i, 5.SE k800i, 6.SE k850 Now

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Milion puta receno samo patchovanjem... :disgust:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

zlajaman
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 11. Apr 2008. 19:34

Post od zlajaman »

Na prvoj stranici gdje je Milanče objasnjavao kako se fleshuje pise ovako:
MilančeBGD napisao:...2 fajla uglavnom su ekstenzije fbn, mbn, ili bin.A folder ce nositi naziv TPA.Sledece sto treba da uradite jeste da: Kad ste skinuli program XS++ raspakovali ste ga u jedan folder, u tom folderu gde se nalazi I program, pravite novi folder sa nazivom own_custpack(slika 2.)
U taj folder ubacujete ceo folder sa nazivom TPA(koji ste dobili kad ste otpakovali sve sto ste skinuli)
Nije mi jasno da li ovaj folder TPA treba ubaciti u folder gdje je raspakovan i XS++ ili u folder own_custpack .

hvala.

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Pa ako ne znas da citas ili ne razumes jezik na kome ja pisem onda pogledaj sliku :roll:

sale987
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sale987 »

HEHE Zlajaman! TPA mozes ubaciti i na Desktop ako ti je tu XS++. Mislim napravis folder own_custpack na desktopu i u njega ubacis tpa/...
Poslednja izmena od sale987 u Pon, 14. Apr 2008. 16:33, izmenjeno 1 put ukupno.

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

sale987, to se dogadja kad je prisutan force flash, koliko pratim drajvera samo ultimate drajver koristi to... Tako da nema sanse da original camdriver to radi...
Sto ne uradis ti lepo jedan flash sa MAIN, FS i custom koji su sa prve stranice?? Ko zna sta si ti ubacivao, ovamo si pitao kako nema custom-a(na prvoj strani sto nije radio jedan link) i posle das log u kome je neki sasvim deseti custom :shock:

sale987
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sale987 »

Ma ne ok je sad, izvinjavam se(htjeo sam sinoc odma da obrisem/izmjenim poruku al mi nije uredu bio wirelles pa nisam mogao da se konektujem), sto se tice blica do drajvera je, ubacio sam neki lijevi pa nije bilo u redu. Sorry man. A sto se tice flashovanja ubacio sam sve komplet od onog zadnjeg (novo novo novo) i patchovao sam main itd. itd. Moja greska sory. A za CUSTOM, to sam pokusao umjesto own_custpack da ubacim neki drugi za k800, i bas mi se tad potrefilo da kopiram i zalijepim ovdje :shock: .

Koska
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 15. Apr 2008. 17:51

Post od Koska »

Dali neko zna nesto o programima za k810i,treba mi jako glup sam nemogu da se snadjem:) :lol:
LOL

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

KOSKA oko cega tu nemozes da se snadjes? pa to je barem lako, samo nadjes linkove gde mozes skinuti programe za telefon, u ovom slucaju java aplikacije, i ubacis ih u telefon.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

sale987
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sale987 »

Ako neko nadje lightefects za k810i u kojima svijetle sve tipke prilikom slikanja, a pogotovo prilikom snimanja(posto tu neradi nijedna) neka mi javi ili postavi ovdje thx :P.
Nego evo jedna stranica na kojoj ima tonu SVEGA za k800 R8BF003, i za k810 R8BA024:... Pogotovo skinite accoustic driver (extrme megabass se zove) po meni jaci od onih za w880!
-Meni se najvise svidio onaj patch kad hocu da pustim muziku samo pritisnes dugme sa strane, nemoram potvrdjivat.
http://okti.30.pl/
Sretno sa pathovanjem :D

ZA Milanche sta znaci u far-u 2733/2735 bytes mismatch. Continue - yes , no? Ja mislim da to znaci da imam vise fajlova nego sto je bilo ranije. i nekad mi se ne promijeni neki patch kad mi tako pise. Pa me interesuje jel se moze kako obrisat taj stari patch?
I kako se ubacuju ELFOVI, posto sam nasao neki MINIGPS i sl?

Dancsi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 16. Jul 2007. 12:34
Kontakt:

Post od Dancsi »

sale987, to sa xxxxx bytes mismatch znaci da vec imas takav ILI SLICAN patch u telefonu. Milance je vec pisao o elfovima pre par strana :uhuh:
N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Ili je se vec koristi izbrisana slika u nekom patchu... Postoji tema za patchovanje nemoj pitati ovde...
btw. ako nisi znao vec sam postavljao te acoustic i jedno 10 puta sam naveo koji su najbolji acousti camdriveri samo je izgleda tesko citati, takodje i o patch music player na operator key je vec pisano tako da nije to nikakva novost.
Minigps nije elf vec je patch, ali ima i elf...

Black Fen
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 31. Mar 2008. 21:54

Post od Black Fen »

E milance da li mini gps omogucuje gps na mobilnom.Ako omogucuje onda je vrh :D :D :D da li ima vesti o flesovanju k800 u w880 a da kamera i dugmici rade.

sale987
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sale987 »

LoL black Fen, covjek ti je rekao da to flesovanje nikad nece biti moguce :D. A odo ja da probam mini gps, pa cu javit ako uspijem :D

^Gojko^
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 05. Mar 2008. 03:21

Post od ^Gojko^ »

Imam jedan problem kad sam flashovao telefon i ukljucio izbacio mi je gresku Wrong Sim Card inserted,tako nesto sad mi flashuje ponovo.Inace telefon je sa vodafone mreze.Kako da sredim ovo?

Black Fen
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 31. Mar 2008. 21:54

Post od Black Fen »

Flesuj ponovo sa sw od k810 r8ba024 main i isti takav fs ali s_e_europe imas ih okacene u prvom postu.

Dancsi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 16. Jul 2007. 12:34
Kontakt:

Post od Dancsi »

Black Fen, ne.^Gojko^, je zakljucao telefon, jer mu je telefon otkljucan pomocu patcha, koji se nalazi u MAINU. Sada trebas ponovo da ga otkljucas.
N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Post od rixxon »

^Gojko^, telefon ti je zaključan. Očigledno je prethodno bio otključan PATCH-om, ti si prilikom flešovanja uklonio PATCH i telefon je opet SIM-LOCK-ED.

Rešenje:
A) Odnesi u servis da ti otključaju telefon trajno (ne PATCH-om) ili
B) Otključaj ga sam (PATCH-om) (pri tome će se ponovo zaključati svaki put kada ga flešuješ/update-uješ, ali ćeš svaki put moći ponovo da ga otključaš na isti način).
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...

^Gojko^
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 05. Mar 2008. 03:21

Post od ^Gojko^ »

A kojim patchom?Odakle da ga skinem?I da li se to patchuje preko XS++a?Nesto sam bio nasao na netu ali mi je izbacio neku gresku u konfiguraciji neki bzv patch

Odgovori