Ne pisi postove za redom...
Moze i ne menja se to na taster vec pomocu patcha koji ti omogucava pomeranje putanje koja je bila u tel. memoriji sad pomera u tel. memoriju koja je korisniku vidljiva...
Kako vratiti stare ikonice pise na prvoj strani
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Milanche i ja sam ubacio iste ikonice sto si postavio na 43 strani medjuti mda li si primetio da kada udjes u my shortcuts skroz desni taster da su tu samo strelice a ikonica nema....Da li je to kod tebe ili samo ja imam problem?
SE K800i,2 gb sony micro m2,hpm-70
Ko hoce da igra kanter 1.6 bek mi se javo na hotmail koji sam ostavio u profilu:D
Ne mozes da ih nadjes u xs++, one se mogu izvaditi pomocu imgtooldb2020 jer se nalaze u main-u...
Opet pises post za redom?? Postoji opcija izmeni koristi je...
Problem ej u menu.ml
trenutni desk
A da li si video za koji je telefon?? Lepo pise da je za w580i...
btw. to su patchevi i oni se ne ubacuju preko xs++ vec preko jdflashera+far ili setool, za oba programa postoji objasnjenje kako se sa njima radi
Milanche, kako si napravio da ti tako pise temperature. Ja kad ukljucim taj elf meni na sredini ekrana to pise u velikoj bijeloj kocki. Jel mozda moram ubacivat ono layout ili nesto slicno. A Vid sve ikone ti iste ko kod mene osim baterije hehe.
RockStar, tesko za w830i Za w850i ima bas dosta mogu reci i vise nego za k810i...
Ne mogu se koristiti isti patchevi, za k800i su jedni, za k810i drugi, za R8BFF003 su jedni, za R1KG001 su drugi, ukratko svaka verzija/svaki model ima svoj patch.
sale987, aaaa tajna, ne smem da ti kazem, da onda imas sve isto kao ja
to je obican logo changer elf
Kako se ubacuju fontovi u fon jer su mi bas dosadili ovi stari.Sorry ako je vec napisano ili objasnjeno u nekom toturijalu,Jer zaista nemam vremena da trazim 45 stranica.Ako postoji negde post ili nesto mozete samo da navedete str. u privatnoj poruci.
SE K800i,2 gb sony micro m2,hpm-70
Ko hoce da igra kanter 1.6 bek mi se javo na hotmail koji sam ostavio u profilu:D
Hmmm imam i logo changer elf al mi i dalje ostaje isto. Al hajd nema veze najvjerovatnije nisam lijepo ubacio Elfove. Kad budem imao vise vremena morat cu ih prokontam malo bolje. Hvala Milanche
Nego Boodala za koji si ti mobitel postavi oovaj link....
Poslednja izmena od sale987 u Sub, 26. Apr 2008. 17:49, izmenjeno 1 put ukupno.
Vecini fontova fale neki simboli, znakovi... jedini koji ima sve je Sony Sketch, mada on je nekako krzav...
evo kako promeniti font "Go on xs++ 3.1
Fsx
Start FSX
tpa->preset->system->fonts->delete the two fonts there then replace with any of the fonts"
font koji stavljas bi trebo da ima isto ime kao i onaj koji si obrisao...
Kad ubacim MiniGPS ELF i kad ga pokrenem pise mi: "Configuration error! Phone not suported!" Zna li neko sta bi moglo to da bude..?
Usput od svih Elfova koje sam ubacio samo mi radi Temperatura(systemtemp), No batteryandsignal i to je sve a nijedan ostali mi nemoze kao npr screen shooter clockbattmod,file manager...... Mozda nisam lijepo ubacio elfove. napravio sam one foldere (ini, Zbin....) i na telefonu i na kartici. i Patchovao sam ona dva vkp fajla. Ali jednostavno nece
sale987, mora se podesavati ini... Kao i kod svih elfova...
btw. ja mislim da minigps elf ne radi bez minigps elfa koji je potrebno podesiti veoma veoma lepo...
Aha Ok Thanks MilančeBGD. Otici cu onda malo i po drugim forumima pretrazivati o elfovima. Hvala posto nisam znao da se ini fajlovi od Elfova moraju podesavati. To je ono preimenujes u .txt itd.....
Ne mora da se preimenuje... Ini fajl se moze otvoriti u notepad (ili koji vec koristis text editor) najopustenije, kad otvoris ispituj ali je uglavnom sve vrlo jasno...
Pozdrav, posto su me prebacili ovde...zelim kupiti k800i, i mislio sam da cu zamentit soft, yj camdriver. Dali iam zancajne efekte za slike, ili samo su odradjene slike ovde sa foruma sa acdsee programom..takodje me interesuje kakvva ce biti rezolucija videa sa drugom camdrive programom.
Pa onda ako Bog daje, i uzecu k800i, ako mozete da mi pomognete za tjuning ) koji kabl treba da uzmem, koliko kosta to otprilike, programe cu skidati nije problem..samo da mi pomogne koji vec to uradio...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.