svi su se zalili da z1010 ispada iz mreze ali niste ni svesni koliko to k700i cini kada god pokusam da ukljucim kameru na precicu (skoro uvek, ono dugme sa strane) tel mi se pogubi i izgubi mrezu na 0.5-1 min. Nekada nece da mi stizu poruke nego mi stigne 10 poruka odjednom
tako sam se jednom dopisivao sa drugaricom i nista mi nije stizalo ja sam joj poslao da je ispala ali odjednom (za oko 10 min) mi je stiglo 7 poruka i jedna od njih je bila "sto sam ispala??"
K700i i ispadanje iz mreze
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
K700i i ispadanje iz mreze
Have no fere, KosuTa is here
pa de ljudi nije vazno ko je ispao,uglavnom covjeku movitel ispada iz mreze,ja licno imam vec k700 mjesec dana i kameru uvijek palim preko onog dugmeta i sve je ok,cak mi se i inace ne gubi mreza...najbolje ti je (ako jos imas garanciju )otidji prodaacu ,a ako ne,odnesi ga na popravak ,jer ti je to izgleda samo do tvog mobitela...
rocK for ever
zasto ovj telefon ima tako ocajan joystick,moja sestra ga ima i moram upirati iz sve snage da bi ucinio da reaguje,a ima ga samo 3 mjeseca i jos ne igra igrice niti bilo sta pa da kazes da ga je razbila...isto se desava i jednom mom drugu koji ga je uzeo prije jedno mjesec-dva
Stephen:And Africa is where it's at. Recently Joanne and I spent little time down in Afrique sur-mer.
Del :Fabrique belgique.
Del :Fabrique belgique.