M610i
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
M610i
Pozdrav svima..Imam jedan veliki problem.Kupio sam M610i prototip jos pre 2 meseca i kada sam juce stavljao neku temu novu na tel pocelo je da brljavi..znaci tel je fizicko skroz nov...e sada prvo je izbacivao error server poruku neku u sta gods da sam hteo da udjem i kada sam ga restartovao ostao je da ocitava kada se pali onako na pola ...znaci pise samo prvi ekran sONY ERICSSON I ONA CRTA STO SE UCITAVA STOJI NA POLA..:-(ja sada nikako ne mogu da flesujem tel jerr nemam firmware od njega i ne znam kako da to uradimn,mislim glupo mi ej da tako dobar tel stoji sada na polici:-(ako neko ima firmware ili zna kako da resetujem tel uopste pa da popravim neka pise ili da mi posalje na pm gde mogu to da sredim:-)
Hvala VAm svima unapred:-)!!
Hvala VAm svima unapred:-)!!
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Ti ni ne mozes flashovati uiq telefone pomocu racunara u kucnoj varijanti
Moguce je samo da izvrsis update uiq.
Pre je bio problem naci usb flash drajvere, ali su se pojavili za m610:
http://www.speedyshare.com/463956872.html
Preko SEUS-a neces uraditi nista... Javi se na pp da ti dam linkove do jednog poljskog sajta gde su ljudi cak modovali svoje m610 i ubacili walkman player, pa vidi tamo sa njima da li postoji nekakvo resenje za vracanje tvog telefona u zivot.
Posto je telefon prototip i 99% nece izaci u masovnu prodaju SE nije ni pripremio podrsku za njega, tako da mislim da je najbolje da pises SE ili da odes u nasu SE radnju i vidis sa njima da li je ikako moguce da se vrati u zivot(verovatno slanje u SE fabriku)
Tanja, 90e je bio m610...

Pre je bio problem naci usb flash drajvere, ali su se pojavili za m610:
http://www.speedyshare.com/463956872.html
Preko SEUS-a neces uraditi nista... Javi se na pp da ti dam linkove do jednog poljskog sajta gde su ljudi cak modovali svoje m610 i ubacili walkman player, pa vidi tamo sa njima da li postoji nekakvo resenje za vracanje tvog telefona u zivot.
Posto je telefon prototip i 99% nece izaci u masovnu prodaju SE nije ni pripremio podrsku za njega, tako da mislim da je najbolje da pises SE ili da odes u nasu SE radnju i vidis sa njima da li je ikako moguce da se vrati u zivot(verovatno slanje u SE fabriku)
Tanja, 90e je bio m610...
Poslednja izmena od MilančeBGD u Sub, 11. Okt 2008. 15:22, izmenjeno 1 put ukupno.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Masterokrata, pa za taj i pricam, koliko se secam bio je jos jedan na benchu i cena je bila oko 120e(ovaj oglas je bio pre jedno 2-3 meseca, moguce je da je to isti telefon
)
tehno maniac, m610 nema kameru kao ni m600
Tanja, sto je malo??
Pa to je obican prototip trebala bi cena biti jos manja... Evo zamisli das 150e za prototip i sutra ti se desi ovakav problem kao sto ima clan koji je pokrenuo temu, i ne mozes nista, ni da flashujes, ni da uradis update, ja koliko znam jedino resenje je da SE to uradi.

tehno maniac, m610 nema kameru kao ni m600

Tanja, sto je malo??
Pa to je obican prototip trebala bi cena biti jos manja... Evo zamisli das 150e za prototip i sutra ti se desi ovakav problem kao sto ima clan koji je pokrenuo temu, i ne mozes nista, ni da flashujes, ni da uradis update, ja koliko znam jedino resenje je da SE to uradi.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...