kupovina s700

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Miljance
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 14. Mar 2005. 13:05
Kontakt:

kupovina s700

Post od Miljance »

Kupio bih u skorijem roku s700 pa me zanimaju prognoze oko cene u narednih mesec dana i ima li nekih saveta u vezi tog telefoa, npr. originalna garancija, oprema itd..

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Cena ce padati ali ne znacajno... cak moja neka procena je da ce ostati priblizno ista dok ne dodje vreme za izlazak k750i kada ce drasticno pasti... (bar ja tako mislim)...
Originalna garancija je ww, a pakovanje je tel,punjac, stereo sluske, baterija, ms duo 32 mb i uputstvo + cd sa instalacijama
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Miljance
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od Miljance »

Nisam najbolje razumeo ovo za garanciju, ali znam da u mnogim radnjama uz telefone ne daju originalnu garanciju.
Znaci da li kod nas u radnjama ima fush telefona s700 ili ne?
I jos jedno pitanje, molim te da li je izasao novi firmware za s700, tj da li sada mogu da se 'ubodu' i msduo do 1gb?

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Nije u mnogim nego u vetjini radnji ne dobijas originalnu garanciju... to znaci da nisu original telefoni i da su skinuti sa mreze ili kradeni...
Ne, a netje ni izatji taj fw, bilo je u planu ali se od toga odustalo... granica je 128 mb... a izasle su nove verzije fw koje donose neka poboljsanja... najnovija su r3k... :wink:

rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

Post od rocK »

ma kupi radije p900 ,jer je symbian ii ima veci ekran,ljepsi je (ali s700 ima bolju kameru i bolji displey) 8)
rocK for ever

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Mislim da se chovek ipak vec opredelio shta ce da kupi...samo se malo informishe ... :wink: :!:
A ovo ostalo je akki sve odgovorio.... :D

Miljance
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od Miljance »

Tacno Dexter, upravo zbog bolje kamere i displeja a cujem i da mp3 kida.
Sto se tice simbiana to me ne privlaci toliko posto ne verujem da bi ga adekvatno koristio.
A koji je lepsi...:roll:
Sto se mojih potreba tice trenutno na nasem trzistu s700 je po meni najbolji izbor.
U svakom slucaju hvala na savetima. :wink:

Miljance
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od Miljance »

Samo da se pohvalim drugarima sa foruma, konacno je u mojim rukama :P
Nasao sam ga 350 eurinja.
mogu reci samo da sam odusevljen sa s700.

terma1
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 06. Mar 2005. 14:14

Post od terma1 »

ocekuju se varijacije na temu S700,pa se treba ocekivati kamera od 3Mpix,video 320x240,mnogo vise memorije...,sa akijem se nikad necu moci sloziti da S700 ima bolje slike od nokie 6630 svima se prodalo to sto ima ccd senzor,uporedjivali smo slike i ne treba tu nikakvo mucenje da bi se videlo da 6630 ima bolje fotke,jedina mogucnost moze da bude posto vidim kazu ljudi treba znati slikati sa njim

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Koje slike si uporedjivao??? osetjam sa gsm arene gde je lik slikao sve sa auto...
Ccd senzor je mnogo bolji od ovih jeftinih cmos-ova... to tje ti svako ko se iole razume u materiju retji...
a da treba znati slikati sa s700 treba... ali to pored brojnih uputstava i svaki prosecno pametan pas moze nauciti a kamoli covek...

Miljance
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od Miljance »

tvoje misljenje postujem ali se uopste ne slazem sa tobom.
Mozes da uporedis slike na gsmareni pa sam reci.
A ne znam kakve si ti slike uporedjivao.
Treba znati slikati sa s700 zato sto ima napredne opcije u podesavanjima, koje 6630 nema.
U svakom slucaju imas pravo na svoje misljenje i ne moras da se slozis sa mnom, ali mislim i da ce svi nokia fanovi priznati da nokia ima slabije ekrane i prosecne kamere, mada je 6630 najnoviji model i jedan od najboljih njenih predstavnika po ovim pitanjima.I ne kazem da je 6630 los, daleko od toga ali ima slabiju kameru od s700.
Ja smatram da je 6630 dobar po mnogim pitanjima ali...

Kuzman
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 22. Nov 2004. 22:16

Post od Kuzman »

Ewo owako ja se sa akkiem slazem.Ccd je makar 10* bolji od cmos senzora.bez obzira sto sam fan nokie i se ali je po pitanju kamere s700 mnogo bolji.Akki ako nisi resio ono sa uploadom posalji mi fotku sa s700 na mail pa cu je upload-owati.. :mrgreen: :mrgreen:
Black Sabbath!!!

Odgovori