Nije bas toliko los koliko ga ljudi pljuju, al stvarno ima nekih mana, barem ih ja imam na mojoj verziji sw-a, koja je inace prva tako da kad ga budem update-ovao pretpostavljam da ce biti bolje!
Sto se tice bug-ova, primetio sam par njih, koji nisu toliko strasni sem 2 koji me nerviraju, al oni su ispravljeni novijim sw-om!
Prvi je taj da kad ugasim media player, ekvilajzer mi se vrati na default i tako svaki put. Znaci ako ga stavim na max., cim iskljucim media player i ponovo ga ukljucim, ekvilajzer mi ponovo stoji na defaultu i ponovo moram da ga podesavam!
Drugi je taj da kad isljucim auto-rotate u media player-u (jer mi se stalno ukljucuje landscape kad sedim npr. u busu sto je i logicno zbog polozaja telefona), i stavim na portrait, ako mi se telefon zakljuca dok je stajao u horizontalnom polozaju (u kom bi se inace ukljucio landscape da nisam iskljucio auto-rotate), kad ga otkljucam telefon mi sam prebaci na landscape iako sam stavio portrait i iskljucio auto-rotate. Al ga objasnih, al valjda si ukapirao!
E sad, sve to i nije uopste toliko strasno jer su ti bug-ovi reseni u novijim verzijama sw-a, al ono sto je pocelo da me nervira je to sto je telefon poceo ponekad da se restartuje sam od sebe!
Skoro sam siguran da je to zbog toga sto mi je M2 od 512Mb (koju sam dobio uz telefon) napunjena skoro do kraja i da se zbog toga telefon sam od sebe restartuje, a najcesce kad prikljucujem sluske!
Nadam se da kad budem kupio M2 od 1Gb, i kad budem update-ovao telefon, da ce se ovi problemi resiti!
Al sve u svemu i dalje sam jako zadovoljan sa telefonom i ne mislim da sam pogresio sto sam ga kupio!