A2 platforma jos uvek nema podrsku za patch-ovanje. pominje se 31 decembar 2008.nebitan_lik61 napisao:znaci nema ni za w760......cCcc...
Elfovi
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- nemo421stc
- Novajlija
- Pridružio se: Sre, 29. Okt 2008. 21:49
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
To su cista nagadjanja
Nije moguce ni cid53 patchovanje/modovanje, a ne i a2 patchovanje.
btw. 31.12 se pominje jer je prosle godine u to vreme krenulo patchovanje db2020, ah kad se setim
najbolji poklon koji sam ikad dobio 

btw. 31.12 se pominje jer je prosle godine u to vreme krenulo patchovanje db2020, ah kad se setim

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- Resničanin
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
- :: Lumia 520
- MilančeBGD
- Expert
Naravno da elfovi nije moguce ubaciti, sad koliko ce se cekati na to... Hm, pa ko zna, ja koliko vidim oni koji su imali db2020 modele( a koji su najbolji patcheri) jos uvek nemaju A2 telefon, tako da ko zna kad ce biti moguce.
Opet w910, i w890 su za sada modeli koji poseduju najvise patcheva, jer 2 dobra patch makera poseduju ove modele, ali uskoro vidim da ce da im se pridruzi i w595.Tako da je uskoro ocekujem i prve elfpackove i libove za ova 3 modela(ali w595 dajem blagu prednost
)
Opet w910, i w890 su za sada modeli koji poseduju najvise patcheva, jer 2 dobra patch makera poseduju ove modele, ali uskoro vidim da ce da im se pridruzi i w595.Tako da je uskoro ocekujem i prve elfpackove i libove za ova 3 modela(ali w595 dajem blagu prednost

- nemo421stc
- Novajlija
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Patchovao sam telefon, sve odradio kako pise u uputstvu, ali kada sam skinuo LogoChanger, ubacio ga u telefon, i pokrenuo, nista se nije desilio!?
Inace, telefon mi je K530->W660. Ima li neke veze rezolucija ekrana sa elfom. Sigurno sam sve dobro odradio, posto sam probao jedan elf, zove se "OPlogo", ali mi on ne odgovara, posto daje 4-5 informacija na desktopu (nesto u fazonu "SonyEricsson is life", pa ispod toga i dalje stoji mt
, pa onda ima nekih brojki, pa temperatura...). Takodje sam probao i "Desktop" elf, ali i on ne radi. U cemu je problem?
Inace, telefon mi je K530->W660. Ima li neke veze rezolucija ekrana sa elfom. Sigurno sam sve dobro odradio, posto sam probao jedan elf, zove se "OPlogo", ali mi on ne odgovara, posto daje 4-5 informacija na desktopu (nesto u fazonu "SonyEricsson is life", pa ispod toga i dalje stoji mt

- MilančeBGD
- Expert
- mezzano
- Expert
Pa neznam koji je noviji. Skinuo sam neki Elfpack.zip u kome ima za jedno 20-ak modela. A kod W660 (inace SW je R8BB001) ima 2 foldera sa dyn_const, dyn_W660_R8BB001 i dyn_W660_R8BB001_2. Ja sam prebacio ovaj iz prvog foldera. Sada cu probati da ubacim ovaj drugi.
Znaci, nema nikakve veze sa rezolucijom ekrana, posto vidim da si ti postavio screenove sa 240x320?
Znaci, nema nikakve veze sa rezolucijom ekrana, posto vidim da si ti postavio screenove sa 240x320?
- nemo421stc
- Novajlija
ovde kao imas najnoviji lib - http://perk11.info/svn/SE/Library/
mada vidim da za W660 nisu portovane najnovije funkcije (koje trebaju za, recimo AdvSoftkey).
A zaboravio sam odakle se skida dyn_const. Znam da je sa den_po-ovog sajta ali nemam link. Ja sam u svoj ubacio sve potrebne funkcije i sada nemam problema.
A ne bi trebalo da ima veze sa ekranom. A ubaci Standby Mode elf, pa lepo preko njega iskljucis Operator logo linije. Posle samo stavis Custom Message sa kojim kod textom hoces i to na koji god deo ekrana hoces. Ja sam to ovako resio (W880)

mada vidim da za W660 nisu portovane najnovije funkcije (koje trebaju za, recimo AdvSoftkey).
A zaboravio sam odakle se skida dyn_const. Znam da je sa den_po-ovog sajta ali nemam link. Ja sam u svoj ubacio sve potrebne funkcije i sada nemam problema.
A ne bi trebalo da ima veze sa ekranom. A ubaci Standby Mode elf, pa lepo preko njega iskljucis Operator logo linije. Posle samo stavis Custom Message sa kojim kod textom hoces i to na koji god deo ekrana hoces. Ja sam to ovako resio (W880)

- mezzano
- Expert
Milanokos, ajde pomogni.
Pa, na primer, neka bude mt:s, a ne mt 
Ti mi napisi kako treba ostalo, a ja cu lako posle da promenim u ono sto mi odgovara.
Edit:
E, uspeo sam. Ne znam kako, ali sam uspeo, to je i najvaznije.
Trenutno mi na displeju, ispod logoa, piše napunjenost baterije, kako da uklonim to.
Trenutno "logo.ini" izgleda ovako:
[Logo1Text]: mts
[Logo2Text]: Jasiek2
[Logo1Show]: 0x01;
[Logo2Show]: 0x00;
; 0x01-logo1 on 0x02-logo2 on 0x00-off
[LogoTemp]: 0x02;
[LogoHeap]: 0x00;
[LogoBatt]: 0x02;
[LogoDate]: 0x00;
; DateFormat value from 1 to 7
[DateFormat]: 6
[LogoDays]: 0x00;
[SUN]: Sunday
[MON]: Monday
[TUE]: Tuesday
[WED]: Wednesday
[THU]: Thursday
[FRI]: Friday
[SAT]: Saturday
[DontEditThis]: 0x01;

Ti mi napisi kako treba ostalo, a ja cu lako posle da promenim u ono sto mi odgovara.
Edit:
E, uspeo sam. Ne znam kako, ali sam uspeo, to je i najvaznije.

Trenutno mi na displeju, ispod logoa, piše napunjenost baterije, kako da uklonim to.
Trenutno "logo.ini" izgleda ovako:
[LogoTemp]: 0x02;
[LogoBatt]: 0x02;
- MilančeBGD
- Expert
Evo ovako:
Kod: Obeleži sve
[LogoTemp]: 0x00;
[LogoBatt]: 0x00;
- MilančeBGD
- Expert
Da
0x02 znaci druga linija logoa...
Heap(dinamicka memorija) ti je da kazem RAM, ako te vise zanima o njoj, pogledaj:
http://en.wikipedia.org/wiki/Dynamic_memory_allocation

Heap(dinamicka memorija) ti je da kazem RAM, ako te vise zanima o njoj, pogledaj:
http://en.wikipedia.org/wiki/Dynamic_memory_allocation
- MilančeBGD
- Expert
Ja sam na Tele2 mrezi, i posto podrucje u kojem zivim nije bas 100% pokriveno sa signalom, pa mi stalno setaju crtice od signala prebacim se na t-com mrezu jer oni i tele2 imaju nekakav ugovor, a na t-comu je 100% signal. Uglavnom, imam problem sto se tice prikaza operatera. Stavio sam onaj elf za brisanje loga i napisao sam u ini fajlu moj logo i ispod njega mi je i temp. To je ok kad sam na tele2 signalu, ali kad prebacim na t-com onda mi iznad mog logo-a i temp stoji T-Mobile kojeg neznam kako da maknem da mi ostane samo ona dva.
SE k800i
SE k800i
Believe or not, it's happens...