SE K850 (Sofia)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
LJudi imam jedan veliki problem (neznam dal da otvorim novu temu ili ovdje)a li evo. Kada slikam neku sliku normalno sa mobitela u normalnom stilu vodoravno okrenem mob i slikam i onda kada pregledam slike, vecina slika nisu vodoravne nego uspravne? Postoji mogucnost da je to sto sam ubacio novi cam driver? Jeli se ikome desavala ovo,? pomagajte????
Moji mobovi: >> 1.nokia 3310, 2.Siemens MC60, 3.SE k700i, 4.SE W800i, 5.SE k800i, 6.SE k850 Now
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
McLaren F1 Ne okrenem ja mobitel vodoravno i slikam, i onda kad pregledam slike, slika nije ono preko pola ekrana, nego je uspravna preko citavog ekrana evo ti primjer (nije mogla bolja slika koristio sam webcam i prtsn) treba da bude kao na slici desno, ali nekad ispane kao na slici lijevo. http://img155.imageshack.us/img155/3342 ... erapi9.jpg
http://img155.imageshack.us/img155/sony ... 1/w839.png
Meni se cini da ugradjeni zirometar ima veze s ovimm, morat cu jos koji test napravit.
EDIT: Skontao sam heh
. Izgleda da sam kada sam slikao prema zemlji nesto, mobitel ostavio uspravno kada sam ukljucio kameru i zirometar se nije okrenuo u vodoravni polozaj pa mi je zato slika bila preko cijelog ekrana. Nisam znao da i to moze. Probaj i ti Mclaren znaci ukljuci kameru i drzi mobitel u uspravnom polozaju i onda ga polako okreci prema zemlji i slikaj pa ces vidjet da ce ti slika biti preko cijelog ekrana, pa onda okreni mobitel vodoravno i uradi isto.
http://img155.imageshack.us/img155/sony ... 1/w839.png
Meni se cini da ugradjeni zirometar ima veze s ovimm, morat cu jos koji test napravit.
EDIT: Skontao sam heh

Moji mobovi: >> 1.nokia 3310, 2.Siemens MC60, 3.SE k700i, 4.SE W800i, 5.SE k800i, 6.SE k850 Now
Hvala McLarenu i Yubi na predjashnjim odgovorima...Problem sa blicem sam reshio josh istog dana tako shto sam skinuo foliju sa zadnje strane tel.,koja je smetala senzoru,he,he...
Mogu da kazem da sam zadovoljan tel. sve ukupno,nemam za sad bagova,sem 2,3 restarta,imam onu 031 verziju.Slike sasvim dobre za moj ukus,nocu u kaficu blic extra sljaka...Sale987 je spominjao cam drivere,jel znache neshto?
Za kisinja,mogu da se skinu,ali fleshovanjem u servisu,update-om preko tel. teshko.Ako hoce likovi gde si kupio da odrade dzabe,ako ne morash da platish 10-tak evra...

Za kisinja,mogu da se skinu,ali fleshovanjem u servisu,update-om preko tel. teshko.Ako hoce likovi gde si kupio da odrade dzabe,ako ne morash da platish 10-tak evra...
Posle w950 resih da predjem na k850 (dvoumio sam se izmedju njega i P1, ali P1 nema nigde, samo na jednom mestu i to u neoriginalnom pakovanju po relativno visokoj ceni). E sad, mene zanima koliko je kvalitetan muzicki plejer kad je u pitanju reprodukcija mp3 muzike preko slusalica (i koje slusalice idu uz njega) Telefon mi deluje kompletno za nekog prosecno -naprednog korisnika, i ukoliko je kvalitetna reprodukcija - eto ga u mom vlasnistvu. Na k800 mi se recimo nije dopadala cistina zvuka u odnosu na walkman seriju. Hvala unapred...
hejter Slusalice idu one obicne kao i u k800, ako kazes da si korisio k800, ali mozes ti i gurnuti svoje od w950
. Ovdje je jos samo čišći zvuk, plus imas mega bass. Samo mana je kad slusas muziku preko u media playeru malo je usporeno kretanje kroz mobitel
. Inace sve ostalo je OK!

E ovako, definitivno kupujem k850, samo me interesuje par stvari:
1: Koliko je otporan na guljenje i ogrebotine? ( uz normalno korišćenje i čuvanje)
2: da li neko zna gde se može naći u crno-zelenoj varijanti? Svi imaju crno-srebrno-plavu.
3:Mogući problemi prilikom korišćenja
4. Kvalitet poklopca baterije (ukoliko se povremeno otvara)
vlasnici da vas čujem... Hvala svima.
1: Koliko je otporan na guljenje i ogrebotine? ( uz normalno korišćenje i čuvanje)
2: da li neko zna gde se može naći u crno-zelenoj varijanti? Svi imaju crno-srebrno-plavu.
3:Mogući problemi prilikom korišćenja
4. Kvalitet poklopca baterije (ukoliko se povremeno otvara)
vlasnici da vas čujem... Hvala svima.
hejter
1.Kod normalno koriscenje jest otporan,zeza, ako ti nekad padne na beton ondje gdje je siva boja ukazat ce ti se malo crne hehe nista opasno, i jedino sto sam malo izgrebao desnu i lijevu strelicu posto sam non stop na mig33 i tipkam sa t9.
2.Neam pojma
3.
zar ih ima, ondosno nema ih kod mene kod najnovije verzije softvera, jedino kad odjednom mijenjam teme pa poslije 20-te se restarta.
4.Nisam u zivotu vidio kvalitetnijeg i boljeg poklopca baterije.
5.To je moje iskustvo i misljenje, dalje nek govore ostali..
Bonbon ne taj ti ne treba sam A2, pogledaj ovdje viewtopic.php?p=177541#177541
Edit: I jos nesto procitao sam negdje na esato forumima da nemozes da uradit update preko SEUS-a ako si koristio A2 upload.. nije valjda? Jest da mi vise nece trebat jer ovaj zadnji je super.
1.Kod normalno koriscenje jest otporan,zeza, ako ti nekad padne na beton ondje gdje je siva boja ukazat ce ti se malo crne hehe nista opasno, i jedino sto sam malo izgrebao desnu i lijevu strelicu posto sam non stop na mig33 i tipkam sa t9.

2.Neam pojma

3.

4.Nisam u zivotu vidio kvalitetnijeg i boljeg poklopca baterije.
5.To je moje iskustvo i misljenje, dalje nek govore ostali..
Bonbon ne taj ti ne treba sam A2, pogledaj ovdje viewtopic.php?p=177541#177541
Edit: I jos nesto procitao sam negdje na esato forumima da nemozes da uradit update preko SEUS-a ako si koristio A2 upload.. nije valjda? Jest da mi vise nece trebat jer ovaj zadnji je super.
Pozdrav svima,
potreban mi ja mail savet posto planiram da kupim telefon pa se dvoumim izmedju k850 i w960. Posto sam ranije koristio k800 i bio prezadovoljan pre bih uzeo k850 ali mi je par njih koji su ga koristili reklo da im se cesto kvare senzori na tastaturi, pa me interesuju vasa iskustva povodom toga.
I jos jedno pitanje, da li je razlika u kvalitetu slika bas velika izmedju k850 i w960?
Hvala unapred, poz...
potreban mi ja mail savet posto planiram da kupim telefon pa se dvoumim izmedju k850 i w960. Posto sam ranije koristio k800 i bio prezadovoljan pre bih uzeo k850 ali mi je par njih koji su ga koristili reklo da im se cesto kvare senzori na tastaturi, pa me interesuju vasa iskustva povodom toga.
I jos jedno pitanje, da li je razlika u kvalitetu slika bas velika izmedju k850 i w960?
Hvala unapred, poz...
Ljudi,nece a2uploader da mi prepozna telefon,kad drzim "c" i ubacim usb kabal,on mi otvara usb mode,kao kad ga normalno povezujem da prebacim npr.slike.Da mi ne treba najnoviji firmware,imam ...031?Sale,jesi probao da ga fleshujesh,poshto vidim da si postovao u drugoj temi da i to sad moze?P.S. jeste videli ovaj sajt www.trekker-reactor.net.isq-networks-server.com Ima novi meni sa ikonicama u horizontali,kao na C902.
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2