Imao sam problem kao byginon, nasao savet Menu>>Settings>>New events>> - cvrc, nemam tu opciju (ako ima ikakve veze, aparat je s Vodafon mreze), onda procitam savet da uradim "Master reset" samo settings-a, i to resi problem, sad opet imam obavestenje o pristiglim porukama i od koga su, ali...
nemam vise aktivno dugme desno ispod samog ekrana, ako se dobro secam, tamo je bio ulazak u toolbar. tacnije, sad tamo nema nikakve oznake, prazan deo ekrana?
gore levo, odmah do indikatora jacine signala mreze, dobio sam ikonicu koja podseca na rucni sat (ako dobro vidim). vec par meseci imam neke rekurentne obaveze u kalendaru, ali nikad ranije nisam video ovu ikonicu pa nemam pojma da li je za to (ili za sta vec?)
radi mi internet, preko Telenorovog podesavanja e-maila skidam mailove s gmaila, ali sama gmail aplikacija ne radi, vec mi prijavljuje da je potrebno imati operabilnu jachinu signala?
u jednom trentuku, dok mi je radio taj master restet, pojavilo se pitanje da li zelim da mi uradi automatski update, ali nije naveo cega. plaseci se da mi opet ne zakljuca telefon (jednom i samo jednom sam radio update preko SEUSA, epilog verovatno sad vec svi znate).
ili sam izgubio, ili nemogu da nadjem gde se povecava velicina slova za tekstualne sadrzaje wao oirtala (mali oglasi npr.). sad slova siiiitna, skoro da nemogu da ih procitam, nalazim gde se menja boja pzadine, ali velicina slova - jok
pokreti joysticka ne vode u toolbar vec media player i imenik (a kad kucam onu kombinaciju za skriveni meni, kao da kucam novi broj telefona ***, ali na kraju, ipak udje u skriveni meni)
e da, pojavio mi se i onaj famozni T9 dictironary mod za kuckanje poruka, al sam se vec sam snasao
elem, sta je bre sve ovo

pomagajte da vratim telefonu prepoznatljiv izgled (a da pri tom ne potezhem chekitj

)
p.s. neko mi je definitivno promenio telefon, do pre neki dan, totalno nezamisliva opcija automatskog stavljanja datuma na fotke koja je izazivala blokadu celog telefona bar 30-tak sekundi, danas "posao" odradi za 2-3 sekunde, bas kako treba. e sad stvarno pocinju da me brinu nepoznati gremlini u ovom aparatu