SE K850 (Sofia)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Neznam sta to jos znaci, ako mi ne bude mrsko probat cu i to.
A sto se tice slika i nema bas nekih lijepih vremenskih uslova trenutno da se uslika lijepa slika, al svejedno evo jedan primjer danas negdje pred zalazak sunca u 16:19, btw, neznam jel ovo bilo na automatsko ili na landscape, mislim da je automatski: A mozes pogledati i OVDE Ljudi su vec ubacili slike sa ovim drajverom. A evo moj jedan primjer...
http://img237.imageshack.us/img237/7873/dsc03280nl4.jpg
Ha.. i da moja prva slika zauzima 2,7mb hehe
Izmenio:gameforce:Slika prelazi dozvoljenu veličinu!
Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka a naročito onih iznad tvoje! Sledeći put brisanje bez upozorenja!
A sto se tice slika i nema bas nekih lijepih vremenskih uslova trenutno da se uslika lijepa slika, al svejedno evo jedan primjer danas negdje pred zalazak sunca u 16:19, btw, neznam jel ovo bilo na automatsko ili na landscape, mislim da je automatski: A mozes pogledati i OVDE Ljudi su vec ubacili slike sa ovim drajverom. A evo moj jedan primjer...
http://img237.imageshack.us/img237/7873/dsc03280nl4.jpg
Ha.. i da moja prva slika zauzima 2,7mb hehe
Izmenio:gameforce:Slika prelazi dozvoljenu veličinu!
Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka a naročito onih iznad tvoje! Sledeći put brisanje bez upozorenja!
Moji mobovi: >> 1.nokia 3310, 2.Siemens MC60, 3.SE k700i, 4.SE W800i, 5.SE k800i, 6.SE k850 Now
Fantom kako mislis sada "AF baguje tj ne moze dobro da odredi udaljenost predmeta jer se sada to odvija mnogo brze", jel mislis sad nakon Camdrajvera? A slika zauzima vise prostora valjda zato sto je malo ostrija, imaju neki primjeri na Esatu.
Moji mobovi: >> 1.nokia 3310, 2.Siemens MC60, 3.SE k700i, 4.SE W800i, 5.SE k800i, 6.SE k850 Now
slika koliko god da je bolja ne moze da zauzima preko 2.5 Mb,to je nadmasilo i 90% digitalnih foto aparata. A to za AF je zbog drajvera, ja imam obicaj da slikam lekcije pred odgovaranje ali to je sada mnogo teze, AF nece to da odradi i ako je ukljucen macro, vec ti moras da pronadjes odgovarajucu udaljenost koja njemu odgovara da bi dobio dobru sliku....
Nisam bas poredio ranije sa koliko moze AF; sa ovim bestpic 6.0 najblize moze da fokusira sa nekih 7cm+, a font slova je oko 11, sad probao. Neznam nekako je ovaj modder ukinuo tu granicu od 1,5mb na +3mb i nesto. A digitalni f. aparati valjda automatski smanje memoriju nakon slikanja. Zato sto bi za to mobitelu trebalo nekih 10+ sekundi da smanji memoriju slike ta opcija je izbacena za koristenje u mob. Ispravite me ako grijesim.
Ljudi,pomagajte,imam doticni k850,ali kada slikam a u telefonu mi je mem. kartica,on se posle 2-3 snimka restartuje,ako slikam bez mem. kartice u telefonu on radi bez problema!!!
Probao sam i flashovao sam ga,i menjao kartice i formatirao ih,sve moguce kombinacije....bezuspesno!!!Telefon me lepo sluzi,ali koja je poenta ove kamerice od 5 mpx ako ne mogu da koristim memorijsku???
Need help!
Probao sam i flashovao sam ga,i menjao kartice i formatirao ih,sve moguce kombinacije....bezuspesno!!!Telefon me lepo sluzi,ali koja je poenta ove kamerice od 5 mpx ako ne mogu da koristim memorijsku???
Need help!

- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
Ja imam isto jedan mali problemcic. Od kada sam ubacio novi firmware u k850, nemoze vise da ocitaje micro sd kartice samo m2 micro, to mi opet nije neki veliki problem ali samo me zanima je li neko imao taj problem? I jos nesto, danas sam imao veliku slucajnost, 5 drugova i citava kolekcija k serija od k700 do k850: I velika steta sto nisam imao jos neki lijevi fotic da ih uslikam sve zajedno: Evo i da postavim: Prvo sa k700:
k750:
,k800
, k810:
, k850:
Nadam se da ne pravim veliku guzvu, poz 

- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
Nije samo tebi, vec je stvarno najbolja na k800, dok je u k810 slikano na 1mpix zaboravio povecati,isto i za k750, a neznam zasto je na k850 ovako blijeda slika, izgleda da mi je bio ukljucen red eye, a to kad je ukljuceno u ovom novom drajveru bestpic 6 onda se pali blic u danu i slika je blijeda, trebao sam sve na auto al eto zbrzio sam bio nesto...
ipak nije do memorijske kartice!!!Samo kada slikam na ono dugme sa strane on se restartuje,a ako slikam sa onim touch padom napred on slika normalno...hardver ili software nemam pojma,znam samo da sam mu nasao foru da mi ne baguje vise,ja mu ubacio onaj 037,navodno poslednji software.I verujem da se ovo nikom nije desavalo,ali sada radi ma da je malo trulo slikati sa onim touch padom,izgubi se utisak a i osecaj da je cybershot...u svakom slucaju hvala ,a ako neko zna kako i ovaj problem da resim neka slobodno kaze,necu da se ljutim... 

- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Sve je OK, samo sto je blic na pogresnoj strani, i sto je spor kad se koristi media player. Ali da budem iskren, i sto svake sedmice moram cistit onaj mali senzor. to su tri stvari koje me najvise nerviraju. A kvalitet kamere, pa dobro ipak je to telefon, sta da kazem