Evo ti ovaj link sa menijima 240x320, trzi one ikonice koje su za K800 ?? gde link da probam to, skinuo sam taj FAR
Edit: aha super, ja mislio nisam nesto ok instalirao u vezi drivera a to je do tog CID53, to kontam... ali eto sad cu da probam ovo tvoje upustvo.. i fala !
pitanje? jel samo jedan meni mogu imati u mobu ili je kao theme nakopiram ih i samo menjamu mobu ???
aha, vazi ajde kad imas vremena ako mozes napisi ili ako vec ima napisano samo daj link da skontam i to, jer stvarno je stotine stranica ovde trbea mi mesec dana da nesto nadjem sitnije.. pozz
Sad sam uzeo K800 i vidim da nema TrackID. Pošto istu aplikaciju imam na K770 hteo bi da je imam i na K800. Pogledao sam na netu ali imaju samo neke budževine. Jel mogu negde da nadjem original SE TrackID?
Imam problem nemogu da udjem u igrice,i u aplikacije kad probam da udjem pise mi"operacija nije uspela" sta da radim pomagajte!!!!
Hvala unapred!!!
nexa, treba da flešuješ svoj K800 sa K810 sw-om, a kako da to uradiš možeš videti >>OVDE<<
Ako ti je telefon CID 52, koristi XS++, a ako je CID 53, onda FAR manager!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.