Nikola031, ima dovoljno programa, i HD ima tu rezoluciju pa ima mnogo programa... Na kraju krajeva, kompatibilnost nije problem, možeš da furaš i 240x320
poz svima evo i ja cu danas da postanem ponosni vlasnik X1 kao prvo zeleo bi da znam gde mogu da skinem neke igre i programe kao i dali neko moze da kaze dali je i koju navigaciju stavio toliko za sad verovatno cu posle imat jos pitanja a i javit cu moje prve utiske vezane za X1
Day, što se tiče reporta, probaj da guglaš, imaš dosta freeware aplikacija koje sređuju taj problem. Druga varijanta ti je da ubaciš, npr, WM 6.5 ROM, naravno neki kustomizovani, koji automatski ima disable-ovanu ovu opciju.
Imam jedno pitanje.Naime moj stric je nabavio ovaj telefon, posto nije do sada koristio smart telefone, a kamoli telefon sa win operativnim sistemom, nije bas upucen.Zanima me sledece njegov x1 je na nemackom jeziku, kako on da ga vrati na engleski(ako uopste u telefonu ima engleski), ako nema jel moze da se naknadno instalira.Bilo bi mi jako korisno da me uputite na neke sajtove odakle bih mogao da skinem software za njega.
Nvala puno
znemanja, kada menjaš jezik na WM aparatu, jednostavno ubaciš novi engleski oficijalni ROM (firmware) za XPERIU i dobijaš novi jezik.
Dao bih ti linkove kako to uraditi ali kucam sa mobilnog.
Što se tiče softvera imaš temu "Win mobile-korisne aplikacije" pa pogledaj tu, za linkove ćeš morati da guglaš jer piraterija nije dozvoljena na forumu.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
scepo, postoji aplikacija koja je freeware i koja je napravljena bas za tvoj problem
Probaj da nadjes na googlu program koji se zove DisableSMSThreading.cab
To će ti rešiti sve muke!
p.s. Moj savet ti je da ubaciš neki WM 6.5 ROM, menja telefon skroz!
bambi instalirao sam DisableSMSThreading.cab ali i dalje se javlja Mesege sent posto posaljes poruku pa treba dissmist da kliknes da se makne . Malo nervira ali nista strasno .
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.