zvuk poruke na k700

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

zvuk poruke na k700

Post od rocK »

imam k700 i cudi me da za zvuk dolazne poruke mogu odabrat samo par melodija koje su dosle uz njega ( i koje dosade sa vremenom ) , pa moje pitanje je : da li to ikako mogu promijeniti ili da li postoji neki java prgram koji to mijenja ?????
rocK for ever

Miljance
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 14. Mar 2005. 13:05
Kontakt:

Post od Miljance »

Ne mozes tu nista promeniti, mozes da biras samo izmedju ponudjenih melodija, a ne postoji java program koji moze bilo sta slicno tome da radi.

Asfaloth
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 15. Jun 2005. 00:20

Post od Asfaloth »

Ima k700 par cudnih stvari... Recimo, dosta velika memorija, ali moze da cuva samo oko 60, 70 poruka koliko znam... Ali je inace odlican fon!
Vrisak, Vladar, Vetar

fix
Banned
Pridružio se: Pon, 16. Maj 2005. 16:01

Post od fix »

slazem se u potpunosti sa asfaloth-om!!!!! k700 stvarno ima neka cudna ogranicenja!!!!!! :) :) :) :) :)

Asfaloth
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 15. Jun 2005. 00:20

Post od Asfaloth »

Npr. nikad mi nece biti jasno zasto se ubacuje mp3 player, a da ne postoji mogucnost sirenja memorije, ili veca memorija. Naravno, ovo nije falinka samo na k700...
Vrisak, Vladar, Vetar

Virus
Banned
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 14:09

Post od Virus »

Mislim da nije moguce skoro sam ubedjen trebalo im je 100 godeina da moze da se stavi MP3 za ringtone treba ce im jos 100 da naprave tako nesto za dolazni SMS :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Odgovori