Miodrag N73, mislim da je to svakom k850,moguce da jednostavno tako aparat obradi slike,ko ce ga znati,ovaj telefon je cudo,a verovatno smo svi istripovali da jednostavno tako treba,pa nikom nije stalo da pita...
Nego ae probaj sa ovim driverima,sa njima mi je nekako najbolje,teraj sve na auto,a u zatvorenom red eye reduction.Boje su mi svezije nekako.U svakom slucaju te ne kosta nista da probas
Nisam bas do kraja procitao temu,ali nije mi bas najjasnije kako da ubacim drugi software u svoj mob...Probao sam preko seusa i pise da posedujem najnoviju verziju softwera,a ovaj se zakucava sve u 16...Moze li neko detaljnije da objasni postupak flashovanja ovog modela jer vidim da nije isti kao za k800...Moze li se to raditi preko Xs++ za ovaj model? I koji software bi mi preporucili ? vidim da preko ovog a2 uploadera uglavnom radite neko budzenje telefona a mene za pocetak samo software zanima,uzasno je spor ovaj koji trenutno imam...
Hvala puno. Pogledao sam malo po internetu, i imam jos nekoliko pitanja (izvinite, ali sam pocetnik sto se ovoga tice).
1. Da li postoji razlika izmedju "debrandiranja" (po onome sto sam nasao cini mi se da je to ono sto zelim da uradim) i "fleshovanja" (izraza koji si ti upotrebio).
2. Pronasao sam "custom driver-e" - za kameru, zvuk? Da li je bezbedno i kolika je razlika?
3. Ponovo kod "debrandiranja". Ima li neki tutorial na srpskom koji je manje-vise razumljiv za mene kao pocetnika - a2 uploader? Trazio sam, ali pojmovi kao CID mi nisu bas najjasniji.
4. Koliko bi "debrandiranje" kostalo u servisu? Posto zivim u Vranju, naravno da je u pitanju neki nezvanicni...
Izvinite za sve ovo, ali sam dosta platio telefon i strah me je da ga nekako ne pokvarim. Hvala unapred.
Moze li link za download nekog valjanog softwera za ovaj mob...Neki sto se ne zakucava,ako uopste takav postoji...Ovaj moj je kao najnoviji a zakucava se cak i u imeniku
1. Debrandiranje je u stvari flashovanje gde se na mob skidan sa mreže ubacuje "čist" softver.
2. Bezbedno je, uostalom ako ti se ne svidi možeš vratiti originalne (ali moraš prvo da ih sačuvaš na kompu)
3. Imaš McLarenov post u temi A2 uploader o tome kako se flashuju A2 telefoni, što se tiče CID-a lepo je objašnjeno u temi Flashovanje Sony Ericsson telefona. Ako nešto ne bude jasno pitaj.
4. Ne znam tačno, ne bi trebalo više od 10 evra da košta.
NeLePFC, pogledaj na Topsony
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
Ne znam ti ja druze engleski bas najbolje zato i pitam ovde...Znam ja da ima svasta na tom top soniju ali da sam ucio engleski mozda bi mi i bilo to od pomoci,a ovako nista
Moze li neko na srpskom da objasni ako nije problem?
Ne rade mi ove teme sto sam ubacio a radio sam prema uputstvu,nema greske,,,ajde preporucite neke koje rade za k850....
I jos me zanima ako neko zna ,kako mogu da promenim onaj mali sat koji je na standbay-...Znaci kad ne koristim telefon,bar da vidim koliko je sati,kad bi tu mogao neki pristojan sat da se stavi...Znam da je to moglo na k800 imao sam neke elfove,jel ima nesto slicno i za ovaj fon?
Uspeo sam nekako, ali imam još jedno pitanje. Da li je moguće nekako uključiti da se snimanje razgovora uključuje automatski po dolasku poziva, bez potrebe da se manuelno uključuje opcija?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.