Znaci ipak Xperia dobija naslednika.....Po specifikacijam ima promena ali ostaje da vidimo kad ce to sve da izadje jer znamo koliko vremena prodje od kad SE najavi i izbaci neki model....
Najavili su prodaju krajem ove godine.
Ovaj gadget mi se vise svidja od N900, a tesko bi mi palo da izaberem izmedju X2 i Touch Pro 2. Ne znam sto su ovde ubacili kameru od 8 mpx!?
Meni se bas svidja kako funkcije tako i dizajn,mada nema prevelike razlike od x1 osim u kameri.A i ta kamera pitanje kakva je.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Konačno predstaviše X2, sve sam se bojao da se ne ponovi scenario sa Paris i BeiBei.
Sviđa mi se mada mi je lepša X1, lepo je što su povećali ekran, ali mislio sam da će staviti 512MB RAM kao što se pričalo po glasinama ali ipak ima 256. Sve u svemu čekam X3 (Rachael).
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
Nemojte da zaboravite faktor pocetne cene...Specifikacija mu je odlicna a za 512 mb RAM memorije mislim da ce malo da pricekate....Ipak bi se odlucio za N900 ili napokon da se skrasim sa nekim dumb telefonom kao sto je LG GC900....
Dobro izgleda spolja... Al' sam nesto sumnjicav po pitanju softvera. Ne znam ni sam zasto... Dal' zato sto sam cekao dve godine da se pojavi X1, a onda video da je, i posle toliko meseci rada na njemu, softver idalje seckao istatijaznam.
Mislim da ce biti boljih za te pare, ustvari zavisice od softvera u ovom slucaju, tj. valjda ce softver da ispuni danasnje standarde.
Na jednom od ovih video klipova, jedan cika govori da ovo nije konacna verzija softvera ali je priblizna finalnoj verziji, a takodje je rekao da ce doraditi sw do pocetka prodaje.
Lobachewski ako si koristio WM telefone onda sigurno znas da ni jedan od telefona (cak ni HTC) modeli ne rade "opusteno" i lako kao naprimer iPhone ili Symbian....Ja na mom telefonu uvek u pozadini ostavim ukljucene poruke i jos 2-3 aplikacije koje mi zaista trebaju i onda radi sve super...Xperia 2 je dobar potez ali mi nedostaje neki pravi naslednik K800i (SE Sofia me je odusevila takodje mada vidim da vecina nema neko misljenje o njoj).....
kako ko mislim da je i moje misljenje da mi je lepsa prvobitna verzija xperia u svakom slucaju voleo bi da je isprobam uzivo i da se uverim dali postoi nesto sto bi mi dalo da kazem jeste ucinjen je pomak ali se boim da to necu rec !!
pocela je da se prodaje i kod nas! cena je negde oko 550 evrica.... ocekivao sam da ce biti i vise... nadam se da ce joj brzo pasti cena pa da je udomim...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.