Cuo sam da za povezivanje k700i i kompa preko remote controla treba posedovati xp sa sp2 i bluetooth drivere?! Da li je to tacno, ako jeste gde mogu da se nadju ti driveri????
Sta ti ustvari hoces da povezes komp za telefonom pa da telefon koristis kao daljinski za kom.
Slabo te razumem napisi malo opsirnije i na srpskom da te ceo svet razume.
SE je napravio aplikaciju za daljinsko kontrolisanje aplikacija na komp-u pomocu fon-a via bluetooh-a!
To se zove Remote Control i nikako ne mogu da uspem da ih povezem, uvek kaze connection failed, ali ja uspevam da sve drugo radim preko bluetooth-a! ?????
Tako sam i mislio, samo nisam hteo da pogresim.
Ja imam PcControl 4 (to je to valjda). Neznam kako kod tebe ne radi kada kod mene radi bez greske, probaj ovoDownload instaliras i ukljucis BT na telefonu i na kompu i pustis ga da sve uradi sam.
1.ides desni klik na BT ikonicu u donjem desnom uglu i kliknes na Bluetooth setup wizard
2.obelezis I know the service i want to use... i kliknes Next
3.sada ti se otvorila lista servisa,obelezis Human interface Device(HID) i kliknes Next
4.kada komp nadje tvoj telefon obelezis telefon i kliknes next
5.kliknes na finish, i to je to,i kompjuter te pita da li hoces da zapocnes Remote Control
Ma ok, kapiram ja to... Ali ne pise nista za IR remote control. Dal' postoji tako nesto za SE k750, ili da se skine sa neta. Mnogo bi bilo mocno kad bi mogao i TV-om da upravljam
pa sto ce ti to , prebacivat kanale preko telefona , prije svega znas da to ide preko ir-a ,pa zato da bi nesto uradio s tv-om preko mobitela trebas se pribliziti na nekih 1-2 metra , pa tako ti to onda i omrzne.....a to sto mislis da je se to izostavio nije namjerno , uglavnom ir remote control je pravljen za symbian telefone jer je za symbian lakse napravit taj program , a posto k750 ( i svi izuzev p serije ) nemaju symbian nema ni mogućnosti za ir remote controlom.....
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.