da li k750 ili z500(samsung) i zasto

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
msc
Banned
Pridružio se: Sub, 30. Jul 2005. 12:40

da li k750 ili z500(samsung) i zasto

Post od msc »

treba da kupim telefon u septembru i jos uvek neznam koji imao sam nedoumicu izmedu sldecih telefona:K750, (samsung)e720,e730,z500.
ali sad samtram da od ovih telefona jedino k750 i z500 su priblizni.MoLIm VAS da mi odgovorite koji bi VI telefon uzeli od ova dava.I jos nesto ako ima neki bolji od ova dva a da je cena priblizno kao nihova molim da ga navedete i da objasnite zasto je bolji. :uhuh:

SE
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 25. Jul 2005. 15:38

Post od SE »

Sta da ti kazem necu da te lazem. :lol: :lol: :lol:
Samo mislim da je Sonyericsson bolji zato sto ima bolju kameru, ekran(mada nisam bas siguran i ako ima nijanse su u pitanju)autofokus, :wink:
Samsung je jedan do najboljig i najlaksih 3G telefona(meni). Ako je doslo do greske u SPECIFIKACIJI da z500 ne podrzava 3gp formate onda bi svakako trebo da uzmes Sonyericsson K750. :P
Ali mislim da ce ukus presuditi. 8)

GreapeR
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 03. Avg 2005. 21:02

Post od GreapeR »

K750i. Jedina prednost samsunga je shto je 3g.
Ja imam k750 i mogu samo da kazem da je jedan od najboljih telefona ikada napravljenih. pogledaj http://www.gsmarena.com ima odlican test k750ice

dario1
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 17. Avg 2005. 13:52

Post od dario1 »

pricekaj mjesec dana i kupi si d600 ili v3x oni su u svakom pogledu bolji od k750 posebno motorola imao sam ju prilike vidjeti ibice sam vrh medju fonovima

Odgovori