Sony Ericsson Satio (Idou)

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Odgovori
prijatelj
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 26. Jan 2009. 16:37

Post od prijatelj »

Da li neko zna precicu za service menu, kao sto je kod starijih modela bilo, treba mi da bi iskljucio punjenje preko usb-a?

dojlimi
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:35

Post od dojlimi »

sa home screen-a brzo pritiskas : crvenu,zelenu,crvenu,crvenu,zelenu,crvenu slusalicu i tako ulazis u service menu i da tu mozes iskljuciti punjenje preko usb-a. pozdrav
A N D R O I D

Demian
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 26. Apr 2006. 18:37
:: Samsung NOTE 9

Post od Demian »

Dosta lose se cuje na slusalicama ,slaba izlazna snaga(dosta je tih).brzo i lako se guli po ivicama,pogotovu siva verzija,ima jedan zvucnik i on je veoma slab tako da ce te imati dosta propustenih poziva,a kada snimite video sa njim koji zaista i nije los nista od zvuka necete cuti jer je toliko tih da je to uzas,xsenon nije nesto jak preterano nemojte da se iznenadite da neki led bude jaci od njega,baterija ekstremno slaba pogotovu za hevi juzere kao sto sam ja jedva pola dana,vibracija dosta slaba nema standardni 3,5 za sluske nego onaj zastareli .To su po meni mane pa onda izvolite,po meni prosecan tel 9.4 serije ova cena na ms ne pije vodu ja sm ga platio 380e,verovatno su se istripovali zbog 12mpx kamere koja nije nista spektakularno!!! Kako je dosao tako je i otisao.Razocarenje!!! :smutny:
>> N7100 <<

prijatelj
Novajlija
Novajlija

Post od prijatelj »

Ja ga unistavam po ceo dan, baterija 2 dana lagano izdrzi, samo sam ugasio built in gps. To sto se zvucnika tice, jaci je zvuk i cistiji nego na c905, trenutno nisam nasao ni jednu zamerku, brz je software( jos je brzi sa najnovijom verzijom). jako dobra osetljivost touchscreen-a, moguce da je tvoj komad u problemu.

prijatelj
Novajlija
Novajlija

Post od prijatelj »

Garmin navigacija odlicno radi na ovom telefonu, 5.00.60 verzija i nove mape 2.1, jako brzo nadje satelite pri prvom paljenju, prezadovoljan sam

Mr One
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 23. Dec 2006. 16:44

Post od Mr One »

Telefon se nalazi u decembarskoj ponudi Telenora, ali se može kupiti samo u 3 prodavnice u Beogradu (Merkator, Knez Mihajlova i još jedna ne znam tačno koja). Iz tog razloga ga nema na sajtu Telenora u ponudi.
Inače može da se uzme samo uz Kombinuj 4000 na 24 meseca po ceni od 45.990 din. (ili bez ugovorne obaveze za 68.000 din.).
Cena je katastrofalna 45.990 din. i 24 meseca uz Kombinuj 4000...
Trenutno najskuplji telefon u ponudi Telenora.
Samsung S8000 Jet 2GB + 8GB microSD
SE K800i + 1 GB Sony M2

zaxspeed
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 11. Avg 2009. 17:15

Post od zaxspeed »

pozdrav!
pročitao sam da imaju nekih problema sa kamerom(čas radi čas ne), baterija slaba,da ima mnogo bagova pri korištenju nekih aplikacija itd.meni se telefon veoma dopada i zanima me da li su to istinite konstatacije i ako jesu dali su rešive i ko bi to eventualno mogao da popravi!
hvala!

cgmiki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 28. Nov 2004. 19:24
:: Galaxy S6 64GB

Post od cgmiki »

Izašao novi FW i rešio silne probleme. Tako da je sada Satio ono što je i trebao da bude na početku prodaje.

Demian
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 26. Apr 2006. 18:37
:: Samsung NOTE 9

Post od Demian »

ne bih rekao da je resio,citajuci po forumima ljudi i dalje kukaju,i zale se, s.e poulacija je nezadovoljna i razocarana koliko vidim debelo! :uhuh:
>> N7100 <<

prijatelj
Novajlija
Novajlija

Post od prijatelj »

Koja je verzija tog najnovijeg software-a? Ja nemam nikakav problem sa telefonom, do sada ni jednom nije zabo ili slicno, kameru stalno koristim i bez problema.

cgmiki
Mobil fan
Mobil fan

Post od cgmiki »

Kao što rekoh - onako kako je trebalo da bude na početku prodaje, a tek da sledeći FW ispravlja manje probleme i da dodaje nove stvari.
Ne znam da li postoji i jedan mobilni u skorije vreme koji nije trebao novi FW ubrzo nakon početka prodaje.

prijatelj
Novajlija
Novajlija

Post od prijatelj »

Da li vam se cini da dok snima video zapis, jako tih ali kvalitetan ton snima? da li to moze nekako da se pojaca? Recimo c905 ili k850i su vrhunski snimali zvuk. Gde se uopste ovom telefonu nalazi mikrofon? Da li je moguce da dok se snima video ne moze da se iskljuci stabilizator slike? To je par stvari koje su me malo smorile na ovom telefonu.

zaxspeed
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od zaxspeed »

Pozdrav!Da li je neko čuo za probleme sa kamerom ma SE Satio im kako oni da se reše i da li ima još nekih problema eventualno?

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

zaxspeed, koliko znam problemi sa kamerom su rešeni u poslednjem update-u, tako da oko toga nemaš brige.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

zaxspeed
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od zaxspeed »

Pozdrav!
Dali neko može da mi kaže kakvi su to problemi sa Satiovom kamerom(malo radi malo ne) i dali eventualno ima još nekih problema i dali se mogu rešiti i gde?

Edit:
Saznadoh da poslednji update nije rešio problem kamere kod satio pa ako neko ima drugačije iskustvo ili rešenje da napiše!

filipos181
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 19. Sep 2006. 09:12

Post od filipos181 »

Koja je trenutna cena satia sto novih sto polovnih? Nisam bas u toku sa cenama.
Hvala unapred na odgovorima.

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

nasao sam oglas za ovaj fon po vrlo primamljivoj ceni, ali ima zez... kaze da kamera cas radi cas ne radi, pa me zanimalo da li neko zna da li je to softverski... odnosno da li se da ispraviti, ili ne... htedoh da malo zaradim... da budem u +u... :D 8)
Samo nek se rolaju....sarme.

cgmiki
Mobil fan
Mobil fan

Post od cgmiki »

Stigao telefon u Komtrejd. 66000 dinara, imaju samo srebrni i uz njega se dobija kartica od 16GB. Uz zakašnjenje od 3 meseca, najzad je stigao.

Amf Spyware
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 27. Jan 2010. 11:50

Post od Amf Spyware »

MIslim da je naj mob koj sam video u zivotu za godinu dana cu ga kupiti sigurno....... Zasto ga u nekim prodavnicama telefona drze u nekoj kugli??? :o

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

dobra stara S.E kuhinja,nabudze tel do .... :oops: :oops: a onda na kraju ne mogu da pokrpe sve greske i bagove... :x :x stvarno ne razumem....
cackao sam SATIO i nesto mi i nije posebno tezak,mnogo bre lagan,od cega ga prave???a i ne cini mi se nesto kvalitetan,tj plastika...daj boze da gresim...

Odgovori