Kupio sam nov w995, ubacio neke snimke i slike i kada sam pokusao da ih obrisem neki od fajlova ne mogu da se obrisu. Javlja mi protect files. U cemu je fora, kako da ih obrisem. Unapred zahvalan.
lody, uglavnom sve stvari koje imas u file manageru na mem. telefona se nalaze u tpa/preset/user, sto se tice uputstva za ulazenje u fajlsistem postoji tema A2 uploader.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
da li moze da pomogne to sto se fajlovi koje zelim da obrisem nalaze na mem. kartici. Hteo sam da je formatiram ali nikako da nadjem format a ne radi mi citac kartica?!
Uspeo sam, otkucao sam 0000 i formatirao karticu. Nestali su svi fajlovi. Hvala ti puno!!Sada ne smem da ubacim nista da se ne bi javio protect. U cemu je fazon u stvari? Zbog cega se to javlja?
Molim te da mi odgovoris jos na jedno pitanje. Naime, na display imam navigacijske tastere (precice), levo MEDIA, u sredini MENU i desno SEARCH, Hteo bih da promenim levi i desni taster, da stavim nesto drugo ali ne mogu da nadjem tu opciju?! Na dzojstiku sam napravio precice za levo, desno, gore i dole. Da li je moguce i na glavnim? Izvini sto te smaram.
E sad jedno pitanje i od mene... Da li mi se samo cini ili nema bas puno ljudi ovaj telefon? I ako je tako hocu da mi neko kaze zasto?
Ja imam trenutno Nokiu 5530, ali ozbiljno razmisljam da je menjam za W995. Da li je to pametno?
Molim da neko napise dosadasnja iskustva sa W995 i sta gubim ili dobijam ako predjem sa 5530 na W995?
Hvala svima unapred!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.