Sony Ericsson XPERIA X2
					Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
	Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
LimunBG, http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2220 ... /XPERIA-X2
Malo je preduvana cena ali verujem da ce opadati kako drugi prodavci pocnu prodaju. Takodje ako nisu poboljsali stabilnost sw-a i zategnuli i doradili kuciste cena ce padati kao i kod N97.

Malo je preduvana cena ali verujem da ce opadati kako drugi prodavci pocnu prodaju. Takodje ako nisu poboljsali stabilnost sw-a i zategnuli i doradili kuciste cena ce padati kao i kod N97.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
						- Pera Detlic
 - Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
 - :: HTC One [m8]

- Nikola031
 - Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
 - :: Lumia 640 Dual SIM
 - Kontakt:

Pera Detlic, ja i onako neću uzimati pre kraja januara jer mi je tad rođendan pa će biti nečega, a i trebam ove telefone da prodam. Inače sad se mogu naći po oglasima nove za 280€, tako da ako padne na 250 do kraja januara biće odlično. 

Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
						- Pera Detlic
 - Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
 - :: HTC One [m8]

Ako su sa ovim apdejtom odradili sve da valja (ocistili bubice, poboljsali rad sa panelima, ubacili FM...) onda ova X2 postaje veoma zanimljiv i upotrebljiv telefoncic! 
Ovde mozete procitati i utiske onih koji su uradili ili ce uraditi apdejt -> klik

Ovde mozete procitati i utiske onih koji su uradili ili ce uraditi apdejt -> klik
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
						- tomas.hokenberi
 - Moderator

- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
 - :: Samsung GalaxyNote20

Dejan_Zr, svi Windows Mobile telefoni podrzavaju Delivery Report. Otvori  poruke ("Text"), pa tapni meni pa "Tools" pa "Options"  pa "Text Messages" i markiraj "Request delivery notifications".

Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
						Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
tomas.hokenberi, hvala ti puno! 
Josh jedno pitanje... Poshto u telefonu imam one glasove za GPS na nekoliko jezika,kad otvorim media player,medju pesmama su i ti glupi glasovi,ali iz media playera nmg da ih obrishem... Postoji li neko reshenje za to ?
Izvinjavam se shto zatrpavam pitanjima ali mi je ovo prvi Windows mobile pa mi je zaista teshko u pochetku s obzirom da sam ga danas uzeo :S
EDIT: E da,kako da napravim play listu u media player-u ?

Josh jedno pitanje... Poshto u telefonu imam one glasove za GPS na nekoliko jezika,kad otvorim media player,medju pesmama su i ti glupi glasovi,ali iz media playera nmg da ih obrishem... Postoji li neko reshenje za to ?
Izvinjavam se shto zatrpavam pitanjima ali mi je ovo prvi Windows mobile pa mi je zaista teshko u pochetku s obzirom da sam ga danas uzeo :S
EDIT: E da,kako da napravim play listu u media player-u ?
- 
				djordje9393
 - Neredovni učesnik

- Pridružio se: Čet, 27. Maj 2010. 08:55
 - Kontakt:

- 
				djordje9393
 - Neredovni učesnik

- Pridružio se: Čet, 27. Maj 2010. 08:55
 - Kontakt: