Sony Ericsson Satio (Idou)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
^
prevod moze da se na kompu "nalepi" pomocu format factory-a ... za cirka 15ak minuta
posle ubacis mp4 film sa nalepljenim prevodom i pustas ga preko fabrickog (ili bilo kog plejera)
simple as that ...
(pogotovu sto ff ima mogucnost konvertovanja u koju god hoces rezoluciju tako nista ne izgubis na kvalitetu)
prevod moze da se na kompu "nalepi" pomocu format factory-a ... za cirka 15ak minuta
posle ubacis mp4 film sa nalepljenim prevodom i pustas ga preko fabrickog (ili bilo kog plejera)
simple as that ...
(pogotovu sto ff ima mogucnost konvertovanja u koju god hoces rezoluciju tako nista ne izgubis na kvalitetu)
Sensei,
ne znam za srpska slova ... ali ako vec gledas film na (malom)mobilnom ekranu(sto je mucenje za mene) onda ne vidim problem sto sva slova nisu srpska
bojke1,
sa leve strane u polju video izaberes ALL TO MOBILE DEVICE,
onda sa leve strane izaberes model telefona,ukoliko nema tvog modela mozes rucno da izaberes rezoluciju,
zatim OK,
dole imas OUTPUT FOLDER (gde hoces da zapamti nakon nalepljivanja prevoda i kompresovanja),
zatim na ADD FILE (tu ubacis video),
zatim ides na OUTPUT SETTINGS,
onda sa desne strane u meniju pod ADDITIONAL SUBTITLE ubacis subtitle,znaci kliknes add.subti. i pojave se tri tackice sa desne strane,kliknes na njih i onda izaberes subtitle,
gore OK,
opet OK,
i START
to bi bilo to ...
ne znam za srpska slova ... ali ako vec gledas film na (malom)mobilnom ekranu(sto je mucenje za mene) onda ne vidim problem sto sva slova nisu srpska

bojke1,
sa leve strane u polju video izaberes ALL TO MOBILE DEVICE,
onda sa leve strane izaberes model telefona,ukoliko nema tvog modela mozes rucno da izaberes rezoluciju,
zatim OK,
dole imas OUTPUT FOLDER (gde hoces da zapamti nakon nalepljivanja prevoda i kompresovanja),
zatim na ADD FILE (tu ubacis video),
zatim ides na OUTPUT SETTINGS,
onda sa desne strane u meniju pod ADDITIONAL SUBTITLE ubacis subtitle,znaci kliknes add.subti. i pojave se tri tackice sa desne strane,kliknes na njih i onda izaberes subtitle,
gore OK,
opet OK,
i START
to bi bilo to ...

-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 27. Maj 2010. 08:55
- Kontakt:
Imam jedan mali problem sa pokretanjem igrice asphalt 4 koja je radjena za ovu verziju telefona.Sa kojeg god sajta skinem igricu instaliram je bez problema ali kad treba da je pokrenem igrica krene sa ucitavanjem i ispise gameloft i samo me izbaci iz igrice.Cak sam joj ubacivao i sertifikat za moj telefon ali opet ista prica ,ne radi.Da li neko zna sta je problem?Nebitno da li igricu instaliram na karticu od 8gb ili na memoriju telefona isto se desava.Inace kod drugara na njegovom satiu sve radi bez problema.Ista nam je verzija softvera i kod mene i kod njega pa ne znam sta bi moglo biti problem?
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
tmedurec ja sam imao taj problem sa uiqom kad asma kontakte prebacivao ali sam ga rešio što sam sve kontakte prebacio u jedan fajl i taj isti posle na drugi mob.ili ako ti je lakše pcsuite radi posao odlično što se tiče prebacivanje imenika...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 19. Sep 2006. 09:12