Znaci problem je sledeci.
P910i, imam ga oko 8,9 meseci, novog sam ga kupio, i poceo je da mi se javlja problem sa porukama. Naime, neko mi posalje poruku, i meni uopste ne signalizira da je stigla, ili mi uopste ne stigne dok ne resetujem aparat.
Probao sam MASTER RESET nije pomoglo?.
Da li da ga "bacam u djubre", nosim na stavljanje novog softvera ili postoji neka druga caka?
Hvala unapred.
P910i, problem sa SMS porukama
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- volim sony
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 19. Sep 2005. 00:01
polako prijatelju ne bacaj telefon jos uvek posto ga imas 8,9 meseci i radio si master reset(koji by the way samo obrise sva setovanja i user fileove tipa slike i slicno) to ne pomaze uopste, tebi bato treba formatiranje interne memorije ili ti c drajva to se radi ovako: Tockic gore (samo 1 klik ne da ga okreces duze), * (zvezdica), tockic dole, tockic dole, *, tockic dole, *. Naravno ovo radis dok ti je zatvoren flip onda ides na Service Functions i tel te pita da li zelis da formatiras interni disk potvrdi i sacekaj da odradi i to je to, samo gledaj da ti bude puna baterija nikako nemoj da radis na manje od pola baterije. ovo ti brise apsolutno sve iz interne memorije ukljucujuci i sve programe koje si instalirao i vraca ga u fabricko stanje kao kad si ga kupio i upalio prvi put. nadam se da sam pomogao. Ako nesto nije bilo jasno kontaktiraj me na mail 0642078407@gm.telekom.yu. Pozdrav