P910i, problem sa SMS porukama

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Pavle
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 28. Sep 2004. 04:20
Kontakt:

P910i, problem sa SMS porukama

Post od Pavle »

Znaci problem je sledeci.

P910i, imam ga oko 8,9 meseci, novog sam ga kupio, i poceo je da mi se javlja problem sa porukama. Naime, neko mi posalje poruku, i meni uopste ne signalizira da je stigla, ili mi uopste ne stigne dok ne resetujem aparat.

Probao sam MASTER RESET nije pomoglo?.

Da li da ga "bacam u djubre", nosim na stavljanje novog softvera ili postoji neka druga caka?

Hvala unapred.
N80

volim sony
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 19. Sep 2005. 00:01

Post od volim sony »

čoveče baš sam se naložio da kupim p910, ali sada moram staviti prst na čelo....
ja se se ne bi` zezao nego ovlašćeni sony servis pa neka se oni pozabave problemom.
znam da nisam pomogao al`lislim da nisam ni odmogao. :unsure:

studiovpc
Banned
Pridružio se: Sub, 22. Jan 2005. 16:19

Post od studiovpc »

polako prijatelju ne bacaj telefon jos uvek posto ga imas 8,9 meseci i radio si master reset(koji by the way samo obrise sva setovanja i user fileove tipa slike i slicno) to ne pomaze uopste, tebi bato treba formatiranje interne memorije ili ti c drajva to se radi ovako: Tockic gore (samo 1 klik ne da ga okreces duze), * (zvezdica), tockic dole, tockic dole, *, tockic dole, *. Naravno ovo radis dok ti je zatvoren flip onda ides na Service Functions i tel te pita da li zelis da formatiras interni disk potvrdi i sacekaj da odradi i to je to, samo gledaj da ti bude puna baterija nikako nemoj da radis na manje od pola baterije. ovo ti brise apsolutno sve iz interne memorije ukljucujuci i sve programe koje si instalirao i vraca ga u fabricko stanje kao kad si ga kupio i upalio prvi put. nadam se da sam pomogao. Ako nesto nije bilo jasno kontaktiraj me na mail 0642078407@gm.telekom.yu. Pozdrav

Odgovori